Visame pasaulyje daugėja NSO pasirodymų

nso-pasaulisPer visus šiuos metus, visame pasaulyje buvo užfiksuota kaip niekada daug NSO pasirodymų. Neatpažinti skraidantys objektai buvo užfiksuoti visuose kontinentuose, o toks dažnas jų pasirodymų skaičius neramina tyrėjus.

 

Pastebėta, kad NSO pasirodymų daugėja prieš labai svarbius pasaulio įvykius. Taip buvo prieš rugsėjo 11 d. teroristinius išpuolius, prieš Uragano Katrina susiformavimą ir panašius incidentus.

 

NSO fenomeno ekspertai baiminasi, kad toks didelis NSO skaičius gali pranašauti dar vieną globalinę katastrofą.

 

Lapkričio pabaigoje, Pensilvanijoje gyvenantis vyras tapo dar vienu NSO pasirodymo atvejo liudininku.

 

Išėjęs iš savo namu, amerikietis danguje pastebėjo keistą objektą kuris beveik nejudėjo. Objektas ore kabojo apie 10 min. Liudininko teigimu, iš pradžių buvo pamanyta, kad tai skraidyklė, tačiau vėliau objektas netikėtai dideliu greičiu šovė į viršų ir jau nebuvo matomas plika akimi.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
aa

Tai kur tas “tačiau vėliau objektas netikėtai dideliu greičiu šovė į viršų ir jau nebuvo matomas plika akimi”? Kazkokia plevele kybo ore ir ateivius kazkas mato… Kodel ateiviu laivas forma keitalioja kaip koks balionas?

....

Žmonės cis plačiau naudoja išmanouosius telefonus, kuriuose yra integruota foto kamera, todel ir atrodo, kad ateiviai vis dažniau pasirodo. Juk prieš kokius 10metu telefonai buvo gana paprasti su prasros raiškos kamera, kur tokiu atveju būtų nieks nepatikėję.

liaudis

Baikit jus tuos narkotikus vartot viena karta :D

Owldies666

Bet tai kiek daug pasaulyje narkomanų… Keista, kad reabilitacijos klinikos dar neperpildytos.

SKYWALKER

Kad toks didelis NSO skaicius gali pranasauti dar viena globaline katastrofa: abejoju,kad koks asteroidas trenksis i zeme ar superugnikalnis isivers,cunamis ir t.t. Vat kad koks trecias pasaulinis kiltu abejoniu nera.Bresta jis oi bresta,nesinori apie tai net galvoti,bet taip yra….

nu nu

bresta ir kentes nekalti zmogeliai,o tuo metu organizatoriai sedes sau ir stebes visa bardaka… “valio” tiems zombiams kurie begs aklai skerst vieni kitu….o taip noretus,kad butu tas Dievas ir kad po visko tokiems tektu atsakyt uz savo bespredielus…nes dabar jai tai prasides zus milijonu milijonai…o kaltieji nugyvens sau ramiai savo gyvenimus ir vsio…

Petras

O po gyvenimo, keliaus į pomirtinį ir kentės visą amžinybę, jei neatsivers. Galite būti tikri, kad jūsų nuodėmė jus pasivys. Skaičių k. 32:23

Owldies666

Tikrai taip, viskas, ką padarai teigiamo ar neigiamo, grįžta atgal.

cha

dronas

Taip pat skaitykite