Ką galima nustatyti iš rankos?

Pirmiausia atsikratykime labai paplitusios ir tiek pat klaidingos minties, kad rankų linijos atsiranda nuo fizinio darbo. Jeigu taip būtų, šachtininkų, medkirčių, žemdirbių ir akmenskaldžių rankos būtų gausiai išvagotos linijomis, o protinio darbo atstovai jų visai neturėtų. Vaikų delnukuose nerastume nė vienos linijos, nes jie nieko nedirba.

 

Iš tikrųjų yra priešingai. Mažai fiziškai dirbantys žmonės turi daug linijų. Ir tai logiška, nes tik intensyvus dvasinis gyvenimas, o ne fizinė veikla “raižo” mūsų delnus. O kūdikių delnukų linijų būna daug jau pirmomis gyvenimo dienomis.

 

Po kelių savaičių kai kurios išnyksta, kad vėl pasirodytų po daugelio metų, įvykus reikšmingam įvykiui, po rimtų išgyvenimų. Beje, negrų, mongolų ir indėnų delnų linijos yra platesnės negu baltaodžių. Tai nesusiję su jokia praktine veikla.

 

Rankų linijos atsiranda gemale penktą mėnesį. Vadinasi, rankos forma, linijos ir jų kryptis yra nulemtos dar prieš gimimą. Tai reiškia, siela kuria kūną. Siela yra visko varomoji jėga. Žinoma, paveldimumo dėsnis taip pat turi konkrečią ir aiškią savo vietą. Rankos forma dažnai panaši į senelio ar močiutės, mamos ar tėčio, tačiau jų rankų linijos visiškai savitos, nors viena ar kita linija gali būti visiškai vienodos.

 

Ką galima nustatyti iš rankos?

 

– Ligų diagnozę (pagal linijas ir nagus), paveldėtas ligas, svorį, polinkius, mąstymą, charakterį ir sėkmę.
– Profesinę kryptį, moralines savybes, techninius sugebėjimus, sėkmės prognozę.
– Giminėje pasitaikančių ligų įtaką.
– Charakterį praktine prasme – ar žmogus tinka kolektyvinei, pedagoginei, individualiai veiklai ir t.t.
– “Gauti” duomenų apie kriminalinę veiklą.
– Įmanoma gana objektyvi psichoanalizė, dvasinės ligos ir jų kilmė -paveldėta, įgimta ar įgyta.
– Nustatyti individualią gyvenimo ritmiką.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kam to reikia? Daug vedybų išyra dėl to, kad žmogus nepastebėjo ir neįtarė esant kai kurių savo partnerio charakterio bruožų. Kartais mergina charakterį testuoja, tačiau neturėdama patyrimo neteisingai interpretuoja. Pavyzdžiui, viena mano klientė savo draugą “išbandė” turistiniame žygyje, stebėjo jo elgesį ir nustatė, kad jis bus patikimas partneris šeimoje.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kodėl? Jis puikiai pastatė palapinę, greit užkūrė laužą, paruošė minkštą guolį iš samanų ir paparčių, o rytą ištaisė šaunius turisto pusryčius. Jaukus šeimyniškas žmogus – nusprendė mergina. Ištekėjo. Skyles sienoje kala pati, veidrodžius ir spinteles kabina pati, bulves iš rūsio neša pati, iš parduotuvės su trim krepšiais šliaužia pati, vaiką į darželį lydi pati, nes palapinių statytojui tikrų namų visai nereikia. Jis žaidžia krepšinį, su draugais geria alų, eina į kalnus, stato jaukias vienadienes palapines, skaito daug laikraščių, pavalgo bet kur bet kaip bet ką – kaip toje palapinėje…

 

Mergina apsiriko, kadangi neteisingai interpretavo palapinės testą. Žinant žmogaus horoskopą arba “perskaičius “jo ranką, tokia psichologinė klaida neįmanoma. Kita vertus, įsimylėjęs žmogus nenori nieko blogo žinoti apie mylimąjį. Galima pirštu parodyti jo asmenines nedorybes, įsimylėjėlis nepatikės.

 

Partneris idealizuotas. Jeigu būtų kitaip, mažai kas tuoktųsi. Laikina beprotybė įsimylėjus skatina vedyboms ir gelbėja žmoniją nuo išnykimo. Taip sumanyta iš aukščiau – dievų ir gudragalvės gamtos.

 

Auklėjant vaikus kartais daromos psichologinės klaidos. Kartais šiame procese naudojami metodai, prieštaraujantys vaiko individualybei. Tarkime, vaikui reikia daug meilės ir švelnumo, pasiglaustymo, nuraminimo nuo keisčiausių baimių, o tėvai jėga “moko” nebijoti tamsos – valandą laiko užrakinę tamsiame kambaryje arba vaiko liesumą “gydo” su diržu rankoje, versdami suvalgyti tai, ko vaikas negali praryti, žiaukčioja, vaikui-individualistui (tarkime, Vandeniui, Skorpionui) nesukuria atskiro nuosavo kampelio – tik jam vienam, nors vietos užtenka, netgi koks nors “šventas” kambarys (tik svečiams) metų metais dulka nenaudojamas.

 

Ką jau kalbėti, kai ateina laikas rinktis specialybę. Tėvas daktaras, vadinasi, ir sūnus bus daktaras, mama advokatė, todėl ir sūnus turi būti advokatas, mamai nepasisekė tapti gydytoja, tai dukra būtinai turi būti gydytoja, nors ji į universitetą stoja atbulom ir atžagariai dirbs visą gyvenimą nepatenkinta pačia savimi ir savo pacientais. O mums pas ją reikės gydytis.

 

Štai kur gali pagelbėti astrologija arba informacija iš rankos. Rankoje matyti, kad šiai priverstinei gydytojai buvo skirta būti pasaulinio garso pianiste. Dėl pragmatinio tėvų mąstymo kenčia ji ir jos pacientai.

 

Chirologija (kitaip chiromantija) – labai senas mokslas. Senas, kaip žmogaus mintis. Visais laikais buvo chiromantų Indijoje, Egipte, arabų šalyse, Graikijoje, Romos Imperijoje, senojoje Vokietijoje, manau, ir senojoje Lietuvoje. Tačiau šis mokslas labiausiai nukentėjo “eretikų” persekiojimo laikais.

 

Senųjų meistrų informacija buvo sudarkyta, nepilna, “naujokų” prifantazuota, perrašinėtojų suklastota tyčia ir netyčia. Panašiai kaip ir su diletantiška turgaus ar “Interneto” astrologija.

 

Senojoje Graikijoje chiromantija buvo laikoma šventu mokslu. Jį gerbė didieji filosofai ir mokslininkai. Aštuonioliktojo amžiaus pradžioje astrologija ir chiromantija buvo dėstoma daugelyje universitetų. Paryžiuje 1913 metais antrajame eksperimentinės psichologijos kongrese chirologija vėl buvo pripažinta mokslu.

 

Taip buvo padėtas naujas pagrindas šiam mokslui-nemokslui. Chemija kažkada atsirado iš alchemijos, astronomija – iš astrologijos. Visi “išdidūs” šiuolaikiniai mokslai yra gavę pradžią iš vadinamųjų kuklių okultinių mokslų ir toliau tobulėjo okultinių dėsnių padedami.

 

Kaip skaityti iš rankos?

 

Pirmoji taisyklė. Vertinant ranką vienas požymis reiškia tik polinkj -tikrą faktą ir jo pasireiškimą pažymi tiktai keli požymiai. Todėl būtina pasekti korespondentinius (palydinčius ir kontrolinius) požymius. Neskubėkite daryti išvadų.

 

Antroji taisyklė. Elkitės korektiškai su rankos savininku, jeigu norite pranešti apie ligą, tragišką įvykį. Dauguma žmonių nepakelia tiesos, nors tikina norį ją būtinai žinoti. Pirmiausia turite gerai apžiūrėti nykštį, kad galėtumėte suprasti, kiek tiesos gali pakelti šis žmogus pagal savo prigimtį. Ta pati taisyklė galioja ir aiškinant žmogaus charakterį. Net patyręs chirologas, kaip ir astrologas, nėra apsaugotas nuo klaidų arba netikslios požymio interpretacijos.

 

“Skaitymo” kelias yra toks. Pirmiausia apžiūrime rankos formą, nustatome jos tipą, proporcijas ir kietumą, pirštų padėtį, jų formą, pagaliau nagus ir odą. Viską gerai įsidėmime. Pirštų kauliukais pereiname prie delno. Iš pradžių apžiūrime galvos liniją, paskui kalvas, iš jų atsirenkame pačią didžiausią ir ryškiausią. Tada apžiūrime visas pagrindines linijas vieną po kitos, jų kombinacijas, įsidėmime pagrindinę liniją. Paskui įvertiname bendrą kalvų ir pagrindinių linijų, pakilimų ir duobelių būklę. Sulyginame abi rankas.

 

Tada pereiname prie atskirų kombinacijų, požymių, įvykius rodančių linijų.

 

– Visais atvejais turime žiūrėti abi rankas.

 

– Kairė ranka liudija, ką žmogus gavo iki gimimo ir ką paveldėjo pagal motinos liniją, t.y. asmenybės polinkius.

 

– Vienas požymis gali reikšti polinkį arba įspėjimą. Jo reikšmę sustiprina tik keli požymiai.

 

– Rankos visada informuoja tik apie tą asmenį, kurio ranką žiūrime, bet ne apie jo vaikus, gimines ir tėvus ir t.t.

 

– Pats trumpiausias laikotarpis, kurį galima nustatyti rankoje, yra vieneri metai. Negalime nustatyti mėnesių, savaičių, valandų. Vienas milimetras linijos atitinka vienerius gyvenimo metus. Milimetro niekas nedalija. Tiksliai nustatyti datą padeda koreguojantys duomenys, pavyzdžiui, artimųjų mirties data, geriausia tetų ir dėdžių arba senelių ir močiučių.

 

– Formalūs įvykiai, pavyzdžiui, įvykio registracijos data, rankoje neįskaitoma.

 

– Rankos, turinčios daugiau linijų, suteikia daugiau informacijos.

 

– Reikia atkreipti dėmesį į žmogaus, kurį tiriame, dvasinę būklę. Jeigu du daro vieną ir tą patį, dar nereiškia, kad veiksmai yra vienodi.

 

– Niekada nereikia pamiršti, kad mes tiriame jautrų žmogų, kad, užuot padėję jam sutvirtėti, galime pakenkti, pažeisti jo psichiką, pastūmėti į kompleksus, sukelti nepasitikėjimą savimi.

 

– Kiekvienas žmogus turi blogų bruožų. Kaip ir gerų. Mes neturime slėpti blogų savybių, tačiau privalome parodyti kelią ir būdą, kaip jas sumažinti. Tik konstatuodami faktą mes niekam negalime padėti. Pagalba bus tuo atveju, jeigu parodysime kelius ir būdus tą pataisyti.

 

– Būtina savybė geram ir protingam ekspertui – mokėjimas galvoti! Norint galvoti, reikia žinoti. Todėl ekspertas privalo turėti daug žinių apie žmones, apie pasaulį ir turi būti subrendusi asmenybė. Ir dar viena savybė būtina – gerumas. Mes neturime teisės teisti ir vertinti. Savo nuomonę pasilikime sau. Be to, visi mokslai reikalauja giliausio dvasinio įžvalgumo ir plataus kosminio mąstymo.

 

Svarbiausias bet kokio darbo su kitu žmogumi tikslas yra ne “užmušti “, o dvasiškai sustiprinti jį, atkurti prarastą pusiausvyrą, optimizmą, pasitikėjimą savimi. Prognozes, kurios žmogų “užmuša”, palikime tylos pasaulyje. Mokėjimas tylėti – labai svarbu, galbūt svarbiausia. Ne viską sakyk ką žinai.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Vertigo Zero

Cituoju: ,,Rankų linijos atsiranda gemale penktą mėnesį. Vadinasi, rankos forma, linijos ir jų kryptis yra nulemtos dar prieš gimimą. Tai reiškia, siela kuria kūną”
Klausimas; Ar tikrai?
Manau, kad ne, tai viso labo reiškia, kad rankos forma, linijos ir jų kryptis yra nulemtos GENŲ, kurie gaunami sueities metu iš vieno tėvų, o kita dalis vystantis įsčiose.

Taip pat skaitykite