Kaip žodis veikia mūsų karmą?

zodziai-burnaŽodžiai lemia mūsų karma. Įžeidę žmogų galite prarasti viską. Trys minutės pykčio gali sunaikinti dešimties metų draugystę. Vedų astrologija teigiama, kad šešėlinė planeta Ketu yra atsakinga už žodžių turinį. Ketu – tai tokia planeta, kuri užtikrina greitą atsakymą, dažnai akimirksniu, teigia astrologė, ezoterikė ir grupės “Magijos Šaltinis” įkūrėja Ingrida Poccia.

 

Ketu taip pat suteikia išsivadavimą. Tačiau neigiamas aspektas jį baudžia žmogų už negeras jo kalbas, įžeidinėjimus, gali atimti viską ką jis pasiekė tiek dvasiniu tiek materialiniu požiūriu. Vedu mokina , kad kiekvienas žmogus turi labai atidžiai stebėti savo kalbą. Kvailys nuo išmintingo žmogaus skiriasi pagal kalbą.

 

Tarp proto ir kalbos, proto ir kūno, proto ir sielos yra glaudus ryšys. Sveikas kūnas – sveika siela ir mes sveiki. Tai kuria harmoningą asmenybę. Klaidos, mikčiojimas ir kt sutrikimai kalboje nėra atsitiktinai. Visa tai turi gilų ryšį su žmogaus psichika. Mikčiojimas ir dvejonės kalboje atsiranda tada, kai yra rimtas emocinis sutrikimas. Beveik visos ligos yra psichosomatinio pobūdžio, kurios vėliau perauga į fizines jau „apčiuopiamas“ ligas.

 

Taip kaip jūs kalbate, taip jūs ir gyvenate. Žodis turi labai stiprią energetinę galią. Žmonės, kurie kalba nešvankybės, yra grubūs, įžeidinėjantys kitus tai jiems tam tikroje vietoje subtiliajame kūne susiformuoja juodos dėmės, kurios per metus ar du gali išsivystyti į vėžį arba kitas ligas. Svarbu prisiminti, kad jei mes kritikuoti ką nors, mes įgauname kritikuojamo žmogaus neigiamos karmos sau.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tie kas kritikuoja mus pasiima mūsų neigiamą karmą sau. Jau seniai pastebėta, kad jeigu mes priimsime žmones, aplinką, kitų nuomonę be kritikos, mūsų gyvenimo kokybė pagerės. Vietoj pretenzijų mes turime išmokti padėkoti visiems.

 

Visi mūsų teiginiai, kurie yra destruktyvaus pobūdžio, jie atimti mūsų energiją ir mūsų širdis bus uždaryta. Tiesa, nuolankumas yra išreiškiamas tuo, kad mes mokomės priimti bet kokią gyvenimišką situaciją. Vienas iš pagrindinių rodiklių, kad asmenybe yra aukšto išsivystymo lygio rodo tai, kad jis tyliai išklauso kritikos.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Mintys – viena iš dievo dovanų. Svarbu negalvoti blogai. Kuo daugiau minčių chaoso viduje, tuo dažniau tai „pasirodo“ ant liežuvio, o negatyvi kalba sukelia destrukciją žmogaus gyvenime.

 

Tas kas teisingai mąsto, tas teisingai kalba.

 

Parengė: Ingrida PocciaMagijos Šaltinis

Rekomenduojami video:


Naujausius Seniausius Geriausius
Martynas Dar Vienas (mokitojas iš radviliškio)

Google vertėjo lingvistika. Sodoma ir gomora.

Anonimas

Užtat matosi koks tamsta mok I tojas raštingas ir mažosios raidės Radviliškio :) Straipsnis puikus. Ačiū autorei.

Taip pat skaitykite