8 Visatos dėsniai, pildantys Jūsų norus

visata-norai-akisKai ko nors stipriai užsimanote, visa Visata veikia, kad tas noras išsipildytų. Lietuviškas tinklalapis apie ezoteriką esoteric.blogas.lt pristato 8 Visatos dėsnius, kurių suvokimas padės pildyti Jūsų norus.

 

1. Kūrimo dėsnis

 

Mintis sukuria viską. Žinodami šį dėsnį, Jūs galite viską sukurti sąmoningai, kontroliuodami savo mintis ir nukreipdami jas teisinga vaga. Galite pradėti kurti sau pageidaujamus dalykus, o ne švaistyti mintis į kairę ir į dešinę.

 

2. Įvykdymo dėsnis

 

Bet kokia mintis turi teisę būti realizuota. Jeigu Jūsų mintys Jus džiugina, leiskite joms realizuotis. Netrukdykite joms abejonėmis. Viskas turi teisę egzistuoti!

 

3. Laiko dėsnis

 

Mes turime laiko, kad pristabdytume, arba atšauktume gimusios minties realizavimą. Būtent dėl to ir egzistuoja laikas. Laiko, tarpas, susijęs su Visatos vystymusi, skirtas minties realizacijai su kiekviena diena trumpėja.

 

Labai gerai, kad yra laiko tarpas prieš Jūsų minčių realizaciją. Įsivaizduokite, jeigu kiekviena mintis realizuotųsi akimirksniu? Jeigu pradedate galvoti apie nepageidaujamą, greitai keiskite minčių eigą į pageidaujamą pusę, kol tam turite Laiko!

 

4. Laisvo pasirinkimo dėsnis

 

Kiekvienas turi teisę galvoti tai, ko jam norisi ir atitinkamai – kurti tai, ko jam norisi. Nėra vertinimų, nėra taisyklių, nėra apribojimų… visiška pasirinkimo laisvė. Norite, kad išsipildytų norai? Leiskite jiems pildytis ir nesmerkite kitų žmonių norų.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

5. Teritorijų dėsnis

 

Nė viena svetima mintis ar svetimas kūrinys neįeis į Jūsų gyvenimą be Jūsų minčių leidimo. Viskas, ką jūs matote – sukūrėte arba sugriovėte tik Jūs pats! Niekas kitas nekaltas dėl to, kas vyksta Jūsų gyvenime. Visa tai yra Jūsų sprendimai. Taigi, net nešvaistykite energijos to išsiaiškinimui.

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

6. Harmonijos dėsnis

 

Visata į visus reaguoja vienodai. Ji neturi numylėtinių, arba tų, kuriuos baudžia. Viskas yra viena. Atsipalaiduokite ir patirkite džiaugsmą.

 

7. Grupės dėsnis

 

Visi mes esame kažko dalis. Niekas nėra vienas. Nieko nėra galutinio arba pradinio. Todėl Jūs – žmogus, miestas, šalis, planeta, galaktika, visata ir taip toliau. Paprasčiausiai priimkite šį faktą. Supraskite, kad, pavyzdžiui, Jūsų kūnas – irgi Visata.

 

8. Vystymosi dėsnis 

Visata, visi jos elementai ir sudedamosios dalys vystosi. Visada taip buvo, yra ir bus. Prisiminkite, kas be nutiktų, Jūs viską suspėsite. Jūs visada vystotės ir tai yra labai maloni žinia. Mėgaukitės!

 

Šaltinis: esoteric.blogas.lt

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Norai pildos

O aš žinau jei labai kažko noriu tai ir išsipildys, ne visada ta forma kaip noriu, bet panašiai tai tikrai

Vejas

Mazi norai pildosi greiciau,dideli -ilgiau. O kad pildosi tai tiesa… :)

paprasta

as noreciau manyti,jai labai nori gauni ,bet gaunasi, kaip visuomet cia tik svajone ,pamastymai ir t.t. gyvenime kazkodel gaunasi visai kitaip as planuoju o Dievulis is musu planu tik pasijuokia ir daryk ka nori ,viskas slysta bet as bandau save raminti ,kad rytojus bus geresnis o svajoti gslim visi

14-metis :)

Tu planuoji tai daryti ,bet tu nesieki to. Niekas neateina pats. Turi to norėti taip labai ,kaip nori kvėpuoti ,jei tu to nedarai ,tu to nenori. Įsivaizduok ,jog berniukas nori tapti futbolininkas ,o kitas tik planuoja. Tas berniukas kuris NORI tapti juo ,jis taps ,nes jam nereikia planuoti ,jis imsim veiksmų. O tas kuris planuoja ,planai lieka planais ,o veiksmai turi pasėkmes ,padaręs gerą veiksmą ,gausi gerą pasėkmę.

povas

taip, jūs laaabai teisus….

tyy

kad išsipildytų noras jis turi buti ne tau vienam geras ir naudingas o dar mažiausiai trims žmonems,va tada ir išsipildys

Kaimas

Pats jai nieko nedarysi tai kaip tie norai isipildis lovoj gulint gali tik sektis einan dirbant taupat ir nusiperkant daikta kai aš norejau traktorio vis galvojau kaip nusipirkt atsirado pašalpos nuejau usirašiau ir rinkau keturis metus ir sekes rinktis pinigus ir nusipirkau noras relizavos bet dar be pinigų sedžiu bet traktorių turiu ir keleta inventoriaus taigi tiesos yra bet pats turi noro siekt kitaip nieko nebus aš ir negeriau lašiniais ir duona gyvenau

Fendi

Tai tegu pildo greičiau tuos mano norus visata tada Daug ko aš noriu…

atsimenu

Buvau dar vaikas ir seneliui reikėjo įdirbti prie namų lopinėlį buvusios savos o dabar jau atimtos žemės. Jis nuėjo pas kol. pirmininką paprašyti arklio ir jo jam nedavė,mes abu su juo tampėme geležinį drapaką ir aš tada dievo paprašiau kad žemė vel būtų grąžinta senelio nuosavybei,kad turėtume savo traktorių,namą o dar galiausiai šsismarkavęs paprašiau ir nuosavos mašinos. Po to pamiršau,senelis po kiek laiko numirė taip ir nesulaukęs dievo prašytų dalykų išsipildymų,tačiau dabar aš pats jau senelis ir turiu viską ko tada prašiau dievo ir senelio žemę atgavau,ir traktorių įsigijau ir namą pasistačiau ir mašiną irgi turiu… Taip išsipildo,bet ne tada… Skaityti daugiau »

Jedajus

Speju ne y ta tinklapy papuolei, tai ko tau reikia turetum rasti kokiam 15min smegenu plovykloj.

KELIAUTOJAS

Jai as apie kazka galvoju ir noriu bet kazkas nori to paties o tarkim imanoma kad atsitiktu tai tik vienam. Kas tada laimi visatos sprendimas ar galingesne mintis ? Cia klausimas paiivairinimui.

Taip pat skaitykite