Naktį virš Kinijos pastebėtas stulbinantis reginys VIDEO

sutapimai
Praėjusios savaitės pabaigoje Kinijos danguje pastebėta paslaptinga šviesa, sugluminusi vietos gyventojus.

Šis šviesulys, lyg milžiniškas fakelas nušvietė naktinį dangų virš Pekino, Čongčingo, Šansi ir Vidinės Mongolijos regionų.

Žmonės suskubo fiksuoti šį neregėtą reiškinį ir diskutuoti apie tai, kas čia galėtų būti.

Šį dviejų minučių fenomeną žmonės apibūdino, kaip ryškiai baltos spalvos spindulius, kurių forma priminė „didžiulį pėdsaką“ arba „dirbtinę šviesą“, spindinčią iš debesų ir iš lėto judančią per dangų.

Žinoma, neapsieita ir be ateivių temos.



Tačiau kas tai buvo: motulė gamta ar patys žmonės?
Greičiausiai, jog patys žmonės. Nors oficialių patvirtinimų nėra, tačiau spėjama, kad tokį pėdsaką danguje galėjo palikti Kinijos karinių pajėgų vykdytas, ypač slapto ultragarsinio orlaivio DF-ZF bandymas. Anksčiau ultragarsinis orlaivis Pentagonui buvo žinomas kaip WU-14.



Visgi, oficialios Kinijos institucijos dar nepatvirtino naujausių bandymų vykdymo fakto.
Panašiu reginiu Pekino gyventojai buvo apstulbinti balandžio 27 d., kuomet danguje taip pat buvo pastebėtas keistas šviesos spindesys, kurį, kaip skelbiama sukėlė iš Taiyuano palydovų paleidimo centro paleista raketa, rašo dailymail.co.uk.



Tokie naktiniai raketų paleidimai ir jų išmetamosios dujos atrodo tikrai labai įspūdingai ir gali lengvai sugluminti žmones.

Taigi, nei ateiviai, nei motulė gamta čia rankų neprikišo. Greičiausiai. Didžiausia tikimybė, jog čia bus pasidarbavę patys žmonės.

Šaltinis: Gismeteo.lt

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Lietuvis

O gal tamsta ten taip ilgai stovėjo kad pastebėjo kaip ji leidžiasi. Stovėdamas kad ir pusvalandį tu nlb pastebėsi kokį nors skirtumą.

CNN

blude, kai saules nebematysi, paskambink draugui kokiam i klaipeda ir paklausk, ar dar matosi horizonte pajury saule ar ne.

Lietuvis

Jei ką tai pasižiūrėk į kalendorių jaunuoli, kada saulė kyla ir leidžiasi. Ten būna parašyta.

Nelietuvis

Matyt mūsų “lietuvis” yra ne lietuvis, o apsišaukėlis. Kalendoriuje parašyta kada saulė “pateka” ir kada “nusileidžia” (fiksuoti momentai).

Lietuvis

O tai kaune saulė pasirodo anksčiau leidžiasi nei visoje Lietuvoje ir aplinkinėse šalyse :D .

Prageras

terminas “leidžiasi” yra antonimas terminui “kyla”, taigi Saulė kyla kažkur iki vidudienio zenito, o vėliau jau leidžiasi, dabar žinosi lietuvio būro sūnau?

Fenomenas

>> fenomeną žmonės apibūdino, kaip ryškiai baltos spalvos spindulius.

Kažką labai panašaus mačiau vakar Kaune, kažkur apie 16:00. Švietė baltai ir labai ryškiai, ryškiau už jau besileidžiančią Saulę, išsisklaidė gal per dešimt minučių. Tolyn į vakarus nuo šio reiškinio (maždaug Mėnulio dydžio) driekėsi ilgas plunksninis baltų debesėlių darinys, labai primenantis simetrinę baltą paukščio plunksną.

Fenomenas

Žiūriu didis susidomėjimas/netikėjimas mano stebėtu metereologiniu reiškiniu! Labiausiai tikėtina, kad ten buvo ledo dalelių susikaupimas, kuris labai spindėjo saulės šviesoje, o po maždaug 10 min. išsklaidė vėjas.

Mokslinčius-1

Klausimas yra: iš kur tai kilo? Pagal tamstos duomenis darau hipotezę: kosmose sklando daugybė ledo darinių (faktas), jei Žemės orbitinė trajektorija artima to “debesėlio ledinio” trajektorijai, jis į atmosferą įeis santykinai mažu greičiu, suformuodamas “plunksnos” formos pėdsaką ir galutinį branduolio išgaravimą po 10 minučių.

Taip pat skaitykite