Už neatsakytą skambutį vyras nukando ir prarijo žmonos nosį

kinija-moteris-vyras-nosisRytų Kinijoje gyvenančios moters istorija sukrėtė visą pasaulį – vyras nukando ir prarijo jos nosį. Moteris, kurią žiniasklaida identifikavo kaip ponia Yang, pavakarę išvyko dirbti naktinės pamainos, tačiau darbo metu praleistas skambutis baigėsi tragiškai, praneša naujienų ir pramogų portalas balsas.lt.

 

Apie antrą valandą nakties žmonai prisiskambinti negalėjęs vyras įsiuto, įsiveržė į jos darbo vietą ir užpuolė. Auka kraujo klane buvo rasta tik kitą rytą, medikams niekaip nesugebėjus rasti jos nukąstos nosies.

 

Išsiaiškinta, jog ją prarijo jos vyras. „Jis įsiveržė ir pradėjo šaukti: „Kodėl tu man neatsakei?“, o tada mane parvertė ant žemės ir nukando mano nosį“, – kitą dieną televizijai pasakojo auka. Daktarai teigia, jog ponas Yangas nukando visą nosį, todėl jo žmonai prireikė itin sunkių operacijų.

 

Nėra žinoma, ar po šios nelaimės moters nosis vėl normaliai funkcionuos. Artimi šaltiniai atskleidžia, kad pora jau buvo kelis metus išsiskyrusi, tačiau pykčio priepuolius patiriantis vyras bandydavo atnaujinti ryšius, skambindavo kelis kartus per dieną. Policijos pareigūnams iš įvykio vietos pabėgusio vyro rasti nepavyksta.

 

tv3logo

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
subingalvis

bet girdejau pas ju tokios tradicijos…

subingalvis

cia ziauriai padare…

Taip pat skaitykite