Rusijoje vyras gyveno tarp mergaičių lavonų

Išprotėjusiu genijumi vadintas Žemutinio Naugardo gyventojas pašiurpino visuomenę iš kapų pavogtų mažų mergaičių kūnų kolekcija. „The Daily Mail“ pavyko pakalbinti vienos mergaitės, kurios lavonas buvo pavogtas, motiną Nataliją Čarmydovą. Ji teigė iki šiol krūpčiojanti, prisiminusi kapų vagies pasakojimus.

 

Apie 47 metų gerai išsilavinusį istoriką Anatolijų Moskviną pasaulis sužinojo prieš kelerius metus – tuomet paaiškėjo, kad jis savo namuose laikė dešimtis mergaičių lavonų.

 

Vaikų kūnus vyriškis laikė namų, kuriuose gyveno su tėvais, miegamajame. Mumifikavęsi mergaičių lavonai buvo aprengti taip, kad šios atrodytų kaip lėlės. A.Moskvinas makabrišką pomėgį sugebėjo slėpti net devynerius metus.

 

Jis pažymėdavo kiekvienos savo „lėlės“ gimtadienį.

 

Pripažino nepakaltinamu

 

Medikai A.Moskviną pripažino nepakaltinamu, vyras serga šizofrenija, todėl dienas leidžia ne kalėjime, o psichiatrinėje ligoninėje.

 

mumija4

 

Laisvai 13 kalbų kalbantis vyras po sulaikymo pareiškė, kad mergaičių tėvai jas apleido – paliko gulėti šaltyje, o jis joms suteikė šiltus namus. 42 metų N.Čardymovą vis dar nukrečia šiurpas prisiminus A.Moskvino pareiškimus.
Jos dukra Olga buvo nužudyta dešimties metų amžiaus, kai jai buvo leista pirmą kartą vienai nueiti pas senelę. „Man jau dešimt, galiu nueiti viena“, – pasakė mažoji Olga, tai buvo paskutiniai žodžiai, kuriuos girdėjo jos tėvai.

 

Mergaitė tapo narkomano auka – vyras pagrobė jos auskarus, o mergaitę nužudė dėl to, kad ji bandė pasprukti.
Olga buvo palaidota 2002-aisiais, o po dešimties metų atidarius jos kapą paaiškėjo, kad kūnas pavogtas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Rašė laiškus, nešė žaislus

 

Pradžioje pora ant kapo pradėjo rasti raštelius, kuriuos pasirašė „Gerasis angelas“.

 

„Mes drebėjome iš baimės kiekvieną kartą, kai eidavome prie dukros kapo, nes nežinojome, ko tikėtis. Laiškai buvo skirti mano dukrai, ji buvo vadinama „mažąja mergaite“. Jis sveikindavo ją su kiekviena švente, su Rugsėjo 1-ąja, su mokslo metų pabaiga. Tai buvo ne šlykštūs juokeliai, tai buvo strėlė tiesiai man į širdį“, – sakė motina.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

anatolijus

 

Kartais tėvai ant kapo rasdavo žaislų, A.Moskvinas jį visada papuošdavo Naujųjų metų proga.

 

Vėliau jie rado raštelį, kuriame vyras grasino, jog jeigu nepastatys dukteriai gražaus paminklo, jis pavogs jos palaikus. Tėvai tuo metu nežinojo, kad dukters kūno kape jau seniai nebėra. N.Čardymova sakė, kad jeigu prie kapo būtų sutikusį šį vyrą, būtų jį nužudžiusi. Moteris kreipėsi į policiją, tačiau pareigūnai pasakė nieko negalintys padaryti.

 

Džiaugiasi sūnumi

 

Porai išgyvenimų buvo per daug – ji išsiskyrė. Natalija norėjo išsikraustyti ir pradėti gyvenimą iš naujo, tačiau buvęs vyras Igoris nesutiko parduoti buto – jis valandų valandas sėdėdavo dukters kambaryje. Galiausiai moteris išsikraustė pas mamą.

 

Daugiau kaip po metų pora vėl susiėjo, jie augina sūnų Aleksejų, kuris, moters teigimu, sugrąžino jai gyvenimo džiaugsmą.

 

2011-aisiais policija sulaikė A.Moskviną, jo namuose buvo rasti 29 vaikų kūnai. Policija pareikalavo atverti Natalijos dukters kapą, tuomet ir paaiškėjo, kad jis yra tuščias.

 

„Aš vos nenualpau, mane tiesiog supykino. Mano mergaitė buvo nužudyta, kas jau kas, o ji turėjo teisę ilsėtis ramybėje“, – emocijų neslėpė motina.

 

mumija

 

76 metų A.Moskvino motina Elvyra policijai sakė, kad sūnaus kambaryje matė daugybę lėlių, tačiau nemanė, kad tai – mirę vaikai. „Mes manėme, kad sūnaus hobis yra gaminti dideles lėles, nematėme tame nieko blogo“, – sakė ji.
Moteris kartu su 77 metų vyru Jurijumi kiekvieną vasarą išvykdavo ilsėtis į sodybą, vienas namuose likęs jų sūnus tada vogdavo kūnus ir rengdavo juos.

 

Vyras teisme vardijo skirtingas savo poelgių priežastis. Jis teigė laukęs, kada mokslas pažengs taip toli, kad mergaites bus galima atgaivinti. Kitą sykį jis aiškino norėjęs tapti įgudusiu mumifikuotoju. Jis taip pat papasakojo, kaip atsirinko mergaites. „Gulėdavau ant kapo ir bandydavau užmegzti ryšį su ja, klausydavausi, ką ji sako. Dažnai mergaitės prašydavo išvesti jas pasivaikščioti“, – sakė jis.

 

Kaltina vaikystės traumas

 

Policijos atstovai pabrėžė, kad šiame nusikaltime nebuvo seksualinės potekstės, A.Moskvinas apskritai atmetė seksą, nes manė, kad jis yra šlykštus.

 

A.Moskvinas pripažino visus jam mestus kaltinimus.

 

Buvo kalbama, kad jį sužalojo vaikystėje patirta seksualinė prievarta, be to, vaikystėje per 11-ametės mergaitės laidotuves jis buvo verčiamas pabučiuoti lavoną ir tai paliko gilų pėdsaką. Be to, kalbėta, kad tėvai jį vaiką dažnai vesdavosi pasivaikščioti į kapines.

 

N.Čardymova spaudai teigė, kad vyras turi sėdėti kalėjime, nes jis puikiai suprato, ką darė. Be to, ji įtaria, kad tėvai žinojo daugiau nei sako, nes turėjo užuosti lavonų skleidžiamą smarvę.

 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
xy

O mano vaikystėje (man virš 30) mirusį žmogų tekdavo bučiuoti atsisveikinant. Ir man būdavo baisu, bet “reikia”… Dabar priimta tik su pačiais artimiausiais žmonėmis. Taigi, nieko čia antgamtiško, dabartinis jaunimas ir vaikai to jau nežino. Ir gerai, nes vaikui tai daryti tikrai gali būti trauma.

Paradigm Shift

Totalus psichas.Bet dar negirdėjau, kad per laidotuves lieptų lavoną bučiuoti.Feee…

Taip pat skaitykite