Iš kokio molio ekstrasensai?

ekstrasensaiKazachstane šiuo metu legaliai praktikuoja 15 tūkst. magų, būrėjų ir šamanų. Kazachų vyriausybė susirūpinusi sukvietė garsius pasaulio psichiatrus į forumą, kad išsiaiškintų, ką daryti su šamanų armija, ko daugiau jie pridaro – žalos ar naudos? Manoma, jog ir Lietuvoje paslaugas teikia 3-4 tūkst. bioenergetikų. Jų skaičius sparčiai auga, tik niekas kažkodėl visuomeninių forumų nekviečia.

 

Akivaizdu, jog žmogus yra ne vien biologinė, bet ir dvasinė būtybė. Žuvų eroje buvo paprasta ir aišku – tikinčiųjų dvasia ir siela rūpinasi bažnyčia,atskirta nuo mokslo, o streso nualintais ateistais – psichologai, atskirti nuo bažnyčios. Raganas – ant laužo, eretikus – į belangę, o asocialius jautruolius ar nelaimingos meilės aukas – į psichiatrinę ligoninę.

 

Geriausiu atveju – kamuotis ant sofutės pas liūdną gydytoją, kuris lygiai taip pat prislėgtas gyvenimo problemų. Vandenio eros akibrokštai sumaišė ir šias Žuvų kortas. Susiruošus išpažinties, staiga iš spaudos paaiškėja, jog gerbiamas kunigas pamylėjo kaimyno sūnų. Vaikštai antrą mėnesį į psichoterapijos seansus, piniginė plonėja, bet bjauri nuotaika neapleidžia.

 

Kur gydyti sielos žaizdas, pas ką ieškoti atsakymų į dvasinius klausimus, kas prikels paklydus ir parpuolus, jei tėvai neatvedė į tikėjimą, jei kunigas prarado pasitikėjimą, o geras psichiatras – ne pagal kišenę? Štai ir tįsta eilės pas būrėjus, bioenergetikus, astrologus, traukia būriai į sektas-piramides, kuriose bent valandai jauti palaimą. O kas po to? Ar žinome, kuo užmokėjome už tą palaimą?

 

Apie daktaro Fausto pražūtingą sielos barterio sandėrį kaimo žmogus nėra girdėjęs. Vienkiemio mergaitė nesužinos net padavimų apie parduotą velniui dūšią, nes biblioteka dėl lėšų stokos uždaryta, pasakorė bobulė prasigėrusi, o mokytoja, grįžusi iš raganų festivalio, moko šluotos šokio per Mėnulio ekvinokcijas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jevgenijus Èigileičikas, 45 metų hidroinžinierius iš Elektrėnų, stato hirdroelektrines įvairiose šalyse. Tačiau Elektrėnuose jis labiau žinomas kaip žynys Ženia, padedantis ir bėdoje, ir ligoje. Jevgenijaus močiutė Ana, kaip beveik visi gimtojo baltarusių Vereicų kaimo gyventojai, užkalbėdavo negalias, o pats jis tvirtina nuo mažens bijodavęs rūsių, nes matydavęs juose savižudžių vėles. Prieš keliolika metų jis nusprendė lavinti įgimtus paranormalius sugebėjimus ir baigė specialius kursus Maskvos smegenų tyrimo centre. Jevgenijaus manymu, kiekvienas gydantis ekstrasensas privalo turėti minimalų medicininį išsilavinimą ir… Dievo dovaną.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

“Tik 5-7 proc. visų Lietuvos ekstrasensų turi gydymo dovaną, o 15-20 proc. – tam tikrų sugebėjimų. Vos tik lankytojų srautas padidėja, ir sugebėjimai, ir žiniuonio energija greit išsenka. Neturintis Dievo dovanos ekstrasensas, jei nesusipranta laiku pasitraukti iš aktyvios veiklos ir dvasiškai apsivalyti, tampa žemų energijų laidininku ir net vergu, pradeda vampyruoti. Iš 20-ties mano senų pažįstamų-bioenergetikų likome keturiese. Kitų likimai susiklostė tragiškai, vienam net suparalyžiavo rankas,” – pasakojo Ženia ir probėgšmiais vis ką nors pranešdavo apie mano dabartį ir ateitį.

 

Analizuodama jo pranešimus, suvokiau, jog nematomi aiškiaregio smegenų radarai, patobulinti Maskvos mosklininkų, pelenguoja ne tik slapčiausias svajones, gyvenimo realijas, bet ir sureikšmina laikinas horoskopo energijas. Žinojau, kad dėl Neptūno šiuo periodu genda darbo priemonės, bet Ženia kažkodėl patarė pasitikrinti automobilį. Pateisinu jo klaidą: astrologijos archetipuose automobilis priskiriamas prie darbo priemonių.

 

Dar žynys neprašomas sūnui išpranašavo kompiuterininko dalią (cha, tai tebuvo slaptas mano noras, kurį laisva sūnaus valia atmetė), man – dar kitą profesiją po 10 metų (ją pati buvau susiplanavusi, tik niekam nesakiau). Ilgiau pasiklausius pranašysčių pradėjo svaigti galva, o kitą dieną jaučiausi išsunkta.

 

Maskvos medikė, diagnostikos metodų tyrėja O.Kojokina pabandė ištirti ekstrasenso smegenis encefalografu su specialia kompiuterine programa. Prijungė prie jo galvos 16 daviklių, kurie fiksavo semegenų ritmų energetinius židinius. Šie židiniai yra galvos smegenų kamiene ir nuotraukose panašūs į baltus taškelius, kurie paprastai išsibarstę smegenyse po vieną.

 

Ištyrusi 50 ekstrasensų energetinius židinius, O.Kojokina atrado, jog jų balti taškeliai išsidėstę dideliais spiečiais arba jungiasi į vieną spindulį, nukreiptą momens link. Pasirodo, kontaktuojant su ekstrasensu, ir paprastų žmonių smegenyse balti taškai išsirikiuoja spinduliu į Kosmosą. Tuo metu pakinta šių žmonių sąmonė, jie keliauja laike ir erdvėje, regi vaizdus iš praeities ir ateities.

 

Prašyte prašosi palyginimas su mobilaus telefono antena. Tik kyla klausimas – kokiame “mokėjimo plane” dalyvauja vienas ar kitas ekstrasensas su savo spinduline antena. Juk ir Kosmose esama konkuruojančių firmų, aprūpinančių savo dilerius slapta informacija. Kaip atskirti savus nuo svetimų? J.Èigileičikas siūlo pratimą, aktyvinantį intuiciją: “Užsimerkite, šiek tiek pakelkite į šonus ištiestas rankas ir paklauskite, ar būtina eiti kažkur ar pas kažką?

 

Jei kyla atstūmimo ar net šleikštulio jausmas, vadinasi, jums tai svetima.” O Atono vienuolio, šventojo Siluano tekstuose radau dar tikslesnį būdą: “Yra 3 įžvalgos rūšys. Pirmoji – iš prigimtinės intuicijos, kuri stiprėja švariai, dorai ir saikingai gyvenant. Antroji – nuo demonų. Trečioji – iš Dievo malonės, kurią reikia pelnyti gerais darbais ir meile artimajam. Ekstrasensų aiškiaregystė ir gydymas priskiriami dviem pirmosioms. Iš Dievo malonės gydoma tik Šventąja dvasia.”

 

Eidami pas ekstrasensą, susimąstykime, koks tai žmogus – kuo jis tiki ir kaip gyvena, kiek tvirta jo šeima ir kiek tyros jo vertybės. Taip, jis gali išgydyti mūsų ligas, lengvai nuspėti ateitį – ir mokslininkai jau įrodinėja, kaip tai daroma.

 

Liepos 10 d. Maskvoje net rengiamas tarptautinis žmonių-fenomenų sąskrydis, kuriame dalyvaus ir medikai-ekspertai su specialia aparatūra, įrodančia arba ne ekstrasensorinius sugebėjimus. Tačiau mokslininkai vargu, ar greit išsiaiškins, iš kokių Visatos užkaborių mes gauname informaciją energetiškai sąveikaudami su žiniuoniu, kam patikime savo sielą, į kokius “mokėjimo planus” įsijungiame. Šito, kaip sako pats J.Èigileičikas, ekstrasensai dažnai ir patys nenutuokia.

 

Straipsnio autorė: astrologė Saulė Jonaitytė horoskopas.lt, publikuota savaitraštyje “TV per savaitę”

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite