Pasimokykime aukštesnių jėgų kalbos

Iki XX amžiaus vidurio Visata reiškė visą beribį kosmoso erdvėlaikį su visa ten esančia energija ir medžiaga (materija). Vėliau fizinės kosmologijos tyrimai lėmė dviejų terminų atskyrimą – stebimos visatos ir teorinės visatos. Pirmasis atmeta viltį kada nors ištirti visą erdvėlaikį, o antruoju dar bandoma modeliuoti visą erdvėlaikį. Visatos amžius pagal Didžiojo sprogimo teoriją yra apie 13,7 milijardų metų, pagal kitus skaičiavimus 10–20 milijardų.Aukštesnės jėgos su mumis kalba pastoviai, tik reikia suprasti ir išgirsti jų kalbą. Juk visos mūsų bėdos ir nelaimės tai Visatos šauksmas kuris mums sako: “stok, tu ne ten eini. Tu išsukai iš saugaus kelio, kuris veda tave į laimę ir džiaugsmą. Aš tau tiek kartų siunčiau ženklus, kad apsaugočiau tave nuo kreivo takelio ir pavojų.”
 
Visata visada rūpinasi, patraukdama mūsų dėmesį į mums reikalingą informaciją. Kiekvieną kartą pasiunčia perspėjamuosius ženklus. O mes užsispiriame neklausyti jos balso. O gal girdime, bet nesuprantame jo?, – klausia ezoterikė Roma Viciene.
 
1. Subtilių jausmų kalba
 
Tai energetinė, emocinė ir intuityvi būsena. Štai kodėl taip svarbu įsiklausyti į save, savo sielą, ir į tai, ką sufleruoja jūsų širdis. Gaila, bet šiuolaikiniam žmogui sunku išgirsti savo širdį. Jeigu tavo siela dainuoja, tu esi teisingame kelyje. Jei Jauti diskomfortą, sunkumą, neaiškų pavojaus jausmą – išsirinkai neteisingą kelią.
 
2. Smūgio kalba
 
Jeigu mes nesiklausome širdies, Aukštesnės jėgos pasirenka ženklų ir signalų kalbą. Tai mažai tikėtini atsitiktiniai įvykiai. Suklupote, koją skausmas nusmelkė, kažkas nukrito, kažkas sutrukdė ar kažkas kažką pasakė. Mus perspėja ir apie blogus, ir apie gerus įvykius.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įsižiūrėkite ir įsiklausykite į aplinkinį pasaulį, žmones ir save. panašius ženklus galima interpretuoti tik po įvykusio fakto. Tuo atveju, jeigu jūs nesuprantate signalų, ženklai kartojami iki trijų kartų, po to Aukštesnės jėgos pereina į sekantį, grubesnį su jumis bendravimo būdą.

 

3. Situacijos kalba

 

Jeigu žmogus išsuko iš savo kelio, su juo pradeda kalbėti situacijų kalba – sandoris sužlugo, svarbus susitikimas neįvyko, jums žmona neištikima ir t.t. Visos situacijos – gyvenimo pamokos, gal Aukštesnės jėgos jums netrukdo, o apsaugo nuo didesnių problemų?

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Jeigu žmogus susierzina po tokių signalų ir nesupranta jų, tai aklėjimo metodai žiaurėja. Jums nori parodyti, kad esate neteisūs. Bet jei pamoka suprasta, situacija išsilygina ir nesėkmės greitai pasikeičia į sėkmę.

 

4. Nesėkmių kalba

 

Tai jau galima prilyginti bausmei. Žiūrint įprasta prasme, tai atrodo maždaug taip: kas atrodo ypač vertinga žmogui, per tai ir mušu. Jeigu tai pinigai, tai per materialinę padėtį, sugriūna meilės santykiai, dažnai auklėjimui panaudojama liga.

 

Muša taip, kad nepastebėti ar praleisti yra neįmanoma. Ir visada būtina išsiaiškinti: o kodėl taip atsitiko? Ir jeigu jūs supratote, kodėl, tada problemos atsitraukia. Tokių nesėkmių pagalba Aukštesnės jėgos kreipia žmogų į jo kelią, kad jis įvykdytų savo paskirtį.

 

5. Tiesioginis kontaktas

 

Panašios bausmės nesuprantantiems kartojamos tris kartus. Jeigu jūs nereaguojate, tai pasitelkiama tiesioginio kontakto kalba. Jūs pakliūnate pas aiškiaregį, žiniuonį, šventiką, pakliūnate į paskaitą ( jus atveda ), kur staiga išaiškinama jūsų nesėkmių priežastis.

 

6. Agresijos kalba

 

Dar grubesnis bendravimo būdas – pavyzdžiui, išeidami iš namų matote ant sienos stambų užrašą: “Tu kvailys”. Iki tol, kol jūs suprasite, kad ši frazė taikoma jums, ji liks savo vietoje. Arba sėdite ir galvojate: “laikas išsiskirti” – ir tuo metu visiškai tvirta kėdė sulūžta ir jūs įsitaisote gumbą. Tai reiškia, kad jums leidžiama suprasti, kas išeis iš jūsų užmačios.

 

7. Įtaigos kalba

 

Prisiminimui naudojamas tiesus tekstas. Jis pagrįstas naudojant atmintį tiesiogiai, nenaudojant mąstymo. Žmogus tampa priklausomas nuo alkoholio, narkotikų, kazino, sektų, žvejybos ir t.t. Kiekvienas pjauna tą, ką pasėjo. Ir dar ne vėlu apsigalvoti – šansas yra.

 

8. Būti ar nebūti?

 

Vėliau auklėjimo procesas tampa dar grubesnis ir žiauresnis, taip vadinamos “bausmės”, dar sustiprėja, staiga atsiranda neišgydomos ligos, įvyksta nelaimingi įvykiai. Ir jeigu dar žmogus nieko nesupranta, jį gali pastatyti veidas į veidą su mirtimi.

 

Autorė: Roma Viciene, šaltinis: Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
kristina

Zmogus nusipelne kurkas daugiau gerio savo atzvilgiu. Tiesiog reikia islipti is to “karmos” rato, nes jis nieko gera nezada.

Hmmm

Visą praėjau, ir sutinku. Bet daugiau klaisimų nei atsakymų. kokia prasmė, ir kas tampo virveles.

DIWINA

Viso to prasmė, yra tapti geresniu savęs versija, nei esi. Viskas glūdi mumyse. Tas virvelės, tapome mes patys, tai Karmos dėsnis. O tiksliau bumerango dėsnis. Ką transliuojam visatai, ar su kitų žmonių atžvilgiu, viskas gryžta atgal, tik daug skaudžiau, nei pasielgei. Viskas labai paprasta…

Astragas

Labai reikalingas ir geras straipsnis.
Deja ugdymosi ar brendimo procesas yra daug sudėtingesnis negu mes manome, Pagrindine bėda laikau netinkamą mūsų auklėjimą, ypač psichologinėje sferoje.Daugelis esminių dalykų atsiskleidė man ne tik po psichologinių, socialinės psichologijos studijų, bet po, kaip nebūtų keista – filosofijos istorijos paskaitų ir veikalų nagrinėjimo.
Būtina patiems keisti ugdymo sistemą arba ieškoti vertų pagarbos mokytojų.

Vytas

Ne apie tai klausiama buvo idiote. jjjj – ivairus senoviniai rankrasciai, pasakojimai, nusvitimai ir t.t. ir pan. viska sudejus i kruva ir gerai pagalvojus, tenka daryti isvadas, kad tos zinios teisingos.

ohoho

tu nemanai,kad tai gali but viso labo smegenu plovimas? juk dabar smegenys skalauja ne maziau nei anksciau,o gal ir labiau tik subtilesniais budais. man tai visi tokie dalykai yra is fantazijos istraukti.

jjjj

O iš kur tokius dalykus žinot?

bbbb

Nezino, tiesiog is kitur nukopijuotas straipsnis

aha

reikia įsiklausyti į savo kūną ir suprasti jį…

Taip pat skaitykite