Mokslininkai: moterims patariama atkreipti dėmesį į vyro pirštus

rankosPasirodo, vyrų pirštų ilgumas gali atskleisti, koks šis vyras yra patikimas ir kokie dori jo ketinimai. Apie tyrimą, įrodžiusį šį faktą, rašoma moksliniame leidinyje „Journal of Consumer Psychology“.

 

Nuo ko priklauso žmogaus pirštų ilgumas? Ogi nuo vaisiaus vystymosi gimdoje. Jei vaisius susiduria su didesne čia esančių hormonų – testosterono bei estrogenų – koncentracija, pirštai gali išsivystyti ilgesni. Tai 2011 metais įrodė mokslininkai Zhengui Zheng ir Martin Cohn iš Stenfordo universiteto Kalifornijoje (JAV). Štai, pavyzdžiui, kuo trumpesnis smilius, lyginant jį su bevardžiu pirštu, tuo su didesne testosterono koncentracija susidūrė vaisius, kai dar buvo gimdoje.

 

Tačiau daktaras Marcelo Nepomuceno iš Montrealio universiteto verslo mokyklos (Kanada) tiki, kad pirštų ilgis gali atskleisti kur kas daugiau nei hormonų koncentraciją, su kuria susidūrė vaisius. Tai taip pat gali atskleisti tam tikrus asmenybės bruožus.

 

ranka

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Daktaras atliko tyrimą, kuriame dalyvavo 1000 tiriamųjų – vyrų ir moterų. „Vyriškų pirštų“ savininkais buvo apibūdinti vyrai, kurių smilius buvo mažesnis už bevardį pirštą. „Moteriškų pirštų“ savininkais buvo apibūdinti vyrai, kurių smilius buvo ilgesnis už bevardį pirštą.

 

Taigi nustatyta, kad „vyriškus pirštus“ turintys vyrai yra linkę labiau pasistengti, kad užkariautų moters širdį. Jie daugiau dėmesio skiria aprangai pasimatymo metu, dovanoms, komplimentams. Viskam, kad jų susižavėjimo objektas pasijustų gerai ir lauktų kito susitikimo. Tokie vyrai linkę kurti rimtus ir tvarius santykius.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Taigi, mielos moterys ir merginos, kai atvyksite į pasimatymą, įvertinkite ne tik kaip vyrukas atrodo ir elgiasi, bet ir jo pirštus.

 

vlmedicina

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
aurimas

Turbut pamenat dar viena tyrima, kuriame buvo teigiama, kad tie kurių smilius yra mažesnis už bevardi, pas tuos yra didesnis lytinis organas, gaunasi visai logiska, kad del testetorono kiekio varpos yra didesnes, tad manau moterys, kurios rinksis tuos, kurie dovanos dovanas ir taip toliau, rinkdamosios partnerius su smiliais ilgesniaia uz bebardzius, lovoje gali siek tiek nusiminti.

Taip pat skaitykite