6-metis per savo laidotuves prisikėlė ir paklausė „kodėl jis čia, o ne ten“

laidotuvesParagvajuje, 6-metis berniukas atsisėdo karste per savo laidotuves ir paklausė „kodėl jis čia, o ne ten“.

 

Apstulbę ir šoko būsenos berniuko artimieji kuo greičiau išėmė vaiką iš karsto ir dar kartą nugabeno į ligoninę.

 

Vežamas į ligoninę jis taip pat papasakojo, kad buvo „ten“ ir žaidė su savo mirusiu seneliu. Šiuo metu mažasis pacientas yra stebimas medikų.

 

Užsienio žiniasklaidai berniuko tevai pasakojo, kad savo sūnų be gyvybės ženklų rado miegamajame.

 

„Jis nejudėjo, nebuvo jokių kvėpavimo refleksų, mes taip pat negirdėjome širdies plakimo. Iš karto iškvietėme greitąją medicinos pagalbą.“, – papasakojo berniuko mama.

 

Medikai kurie nugabeno berniuką į ligoninę jau niekuo negalėjo padėti 6-mečiui ir konstatavo jo mirtį. Praėjus parai artimieji jau buvo šarvojimo salėje kur ir įvyko didžiausias stebuklas.

 

6-metis netikėtai atsisėdo karste ir žiurint į susirinkusius artimuosius paklausė „kodėl aš čia, o ne ten“.

 

„Tai buvo kažkas nepaaiškinamo. Vieni pradėjo rėkti, močiutė apalpo, o tėvai iš karto pradėjo karštai bučiuoti berniuką ir traukti jį iš karsto (berniuko vardas žiniasklaidai neatskleidžiamas).“, – teigė vienas šeimos narys.

 

Šeimai su berniuku važiuojant į ligoninę šis pasakojo, kad ten kur jis buvo jam labai patiko. Taip pat papasakojo kaip jis žaidė su savo seneliu kurio nebuvo matęs, kadangi šis mirė kai berniukui buvo vos dveji.

 

„Tai tikras stebuklas, kitaip to nepavadinsi.“, – šalies televizijai sakė vietos dvasininkas.

 

Paragvajaus ligoninė ištirs įvykio aplinkybes. 6-metis paguldytas į specialią palatą, jo būklė dabar stabili.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
19 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Gliza

Kunas turejo but saltas.kaop vel jis atsilo ?

nesvarbu

įdomiai ir išvis kas per daktarai nei pulso nepatikrina nei kviepavimo o iš karto pasakyti kad mires nu daktarai visada patikrinkite pulso kai atveža i ligonine vaika ar žmogu taigi neaišku ar jis gyvas ar ne kas per žmones kad iš karto konstantuoja mirti žmogaus.

irina

tikiu, kazkas yra auksciau mūsų

Šventasis

Viena nakti kai nemiegojau ir turejau blogu ketinimu isgirdau sventaji balsa ”aš esu” ir kažkokia švieselė keista sviete i mane, auksciau musu yra kazkas, nes gyvybe siaip neatsirastu, bet ir yra po zeme ir nematomas toks sutvėrimas, šetonas, tad jai turi blogu ketinimu gali drasiai juos daryti nieko nebijodamas, štai atsakimas kodel mūsų religijos tėvelis išvis pateko į valdžią ir pavyko jo Vokietijoje išžudyti milijonus ž*dus, tik gaila, kad kara mes pralaimejome, nes jai laimetume butu visi neraijai iszudyti ir susikurtu tobula ariju visuomene ir atsakimas i klausima kodel Adolfas Hitleris išgyveno ir kodėl jam pavyko pabėgti į Argentiną ir… Skaityti daugiau »

aga

Manau jau smegenys turejo numirti per tiek laiko…..arba cia tikrai neitiketinas stebuklas ;)

Paradigm Shift

Vardas nežinomas… O todėl, kad išgalvojo. Daug tas vaikas norės žaist su tuo senu nupezusiu seneliu. Suprastų viską išgirdęs “ten” ir tuoj dūdas paleistų. Ne iki žaidimų būtų…

ajai

Kaip sesiameciui karstas per didelis.

tikra

sw as ziurejau viena istorija kur buvo ivike rusijoje su moterim kuri buvo mirusi 4kartus ir paskutini karta atcipiekejo morge pasirodo yra reta bukle ar lyga irgi nebuvo pulsio ir nekvepavo

Chiyuki-san

Išmok rašyt,morge tu :D

Korushkius

Žiūrėk tuoj pūt pradės..

paslaptis

Gal čia ir tiesa , bet….. Kaip gali miręs žmogus kurio širdis neplaka, vėl atgyti + berniukui tik šešeri metai ir jis tikrai negalėtų prisikelt . vienu žodžiu esmę supratot ką noriu pasakyt :D man atrodo , kad čia biškį pameluota.

hahaHa

yra tokia liga ar bbz kas per huinia kaip letargo miegas,retas fenomenas bet

Mer

Man atrodo, vadinasi katalepsija ligtai

audrius

Sveiki gali buti kad vaikas mires mate savo senely bet idomu jiegu zmones mirsta gali sugrazyti dievas nes per anksti mirti jam buvo gerulis

Taip pat skaitykite