3 daiktai kuriuos turite nešioti savo kišenėje, norėdami pritraukti pinigus

Svarbu suprasti, kad kišenių turinys gali atnešti laukiamą sėkmę ir gyvenimo pilnatvę, rašoma boldsky.com. Kišenės iš tiesų yra labai svarbus dalykas, kadangi jose laikome pinigus ir kitus vertingus daiktus, kurių mums labiausiai reikia.

 

Imbieras

 

Imbieras dažnai naudojamas meilės ir jausmingumo pagerinimui. Taigi, jei ieškote būdų gyvenimą padaryti turtingesnį, būtinai naudokite imbierą. Galite naudoti imbiero miltelius arba kristalizuotą imbierą, jei ieškote būdų į savo gyvenimą pritraukti sėkmę. Kišenėje nešiojami imbiero milteliai neša laimę.

 

Kriauklelės

 

Ar žinojote, kad jūros kriauklelės namams ir darbovietei neša geras vibracijas? Tradiciškai manoma, kad prie lango padėta jūros kriauklė traukia gerą energiją. Tikima, kad jei kišenėje nešiositės 7 spalvotas kriaukles, jūsų gyvenimą lydės sėkmė.

 

Raudona skepetaitė

 

Spalvos turi galią įtakoti mūsų nuotaiką. Tikima, kad mūsų gyvenimams jos daro ypatingą poveikį. Raudona spalva reiškia laimę, grožį ir sėkmę. Raudona spalva taip pat simbolizuoja sėkmę ir gerovę, taigi, jei norite pritraukti planetų jėgą, kišenėje visuomet nešiokitės raudonos spalvos skepetaitę (nosinaitę ar tiesiog medžiagos atraižėlę) – taip pritrauksite sėkmę.

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite