Top 10: keisčiausios pasaulio profesijos

Tyrimas atskleidė, kad maždaug 70 proc. žmonių nemėgsta savojo darbo. Na, išties, užtenka pasidaryti socialiniuose tinkluose – kiek jūsų „Facebook“ draugų bent kartą per savaitę pasiskundžia savo darboviete?

 

Tačiau nereikia būti pesimistams, patikėkite, labai daug žmonių turi daugiau, na, jeigu ne prastesnį, tačiau tikrai šlykštesnį darbą nei jūs. Pristatome 11 išties siaubingų profesijų, apie kurias galbūt net nesate girdėję – kiekvieną kartą, kai norite pasiskųsti savo darbu, prisiminkite, kad kai kuriems tenka dirbti ir tokius darbus.

 

1. Kanalizacijos valytojas, atliekantis darbą plikomis rankomis

 

Taip, tokia profesija vis dar egzistuoja. Nors šiuolaikiniame pasaulyje yra gerokai išvystytos technologijos, kanalizacija įprastai yra valoma automatiniais prietaisais, Indijoje darbuotojai vis dar lenda į kanalizaciją ir plikomis rankomis vos už mažiau nei 6 eurus per dieną valo kitų išmatas. Siaubinga, tiesa?

 

2. Tanatopraktikas

 

Ar įsivaizduojate, jei kasdien nuo ryto iki vakaro reikėtų leisti laiką tarp lavonų? Negana to, juos reikėtų ruošti paskutinei kelionei, o tai, patikėkite, darbas ne iš maloniųjų…

 

Darbas – tikslinga žmogaus veikla, dirbimas, paprastai duodantis tam tikrus rezultatus. Darbas gali būti materiali (fizinė raumenų) ir nemateriali (intelektualinė protinė) veikla (Intelektas (lot.: intelligentia =

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kūnus reikia ne tik nuprausti ir aprengti, tačiau ir pašalinti iš kūno visus skysčius ir pakeisti juos dujomis ir konservantais tam, kad kūnai netintų. Lyg to būtų negana, kūną taip pat reikia išvalyti nuo visų užsilikusių šlapimo ir išmatų darinių… Nekaip skamba – įdomu, ar dirbant tokį darbą per pietų pertraukėlę norisi valgyti?

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

3. Gyvūnų masturbuotojas

 

Ar galite patikėti? Žmonės masturbuoja gyvūnus tam, kad užsidirbtų pragyvenimui! Ne, tai nėra kažkoks keistas iškrypimas. Tai reikalinga tam, kad, gavus gyvūnų sėklos, būtų galima atlikti įvairius tyrimus: vaisingumo, naujų rūšių ir pan. Tačiau profesija – tikrai ne iš maloniųjų.

 

4. Kilnojamųjų viešųjų tualetų valytojas

 

Na, apie šią profesiją turbūt esate girdėję, tačiau turbūt niekas nenorėtumėte dirbti tokio darbo. Apsiginklavęs tik stora siurblio žarna tokio tualeto valytojas lenda į priterštas ir tikrai nekvepiančias būdeles po įvairiausių festivalių ir švenčių.

 

5. Kūno kvapų vertintojas

 

Kosmetikos ir higienos kūrėjų kompanijoms kuriant naujus kvapus prekėms reikalingas specialistas, kuris įvertina tų kvapų efektyvumą.

 

armpit-smelling

 

Įsivaizduokite, jei reikėtų visą dieną uostyti kitų žmonių pažastis – kitaip sakant, vertinti dezodorantų veiksmingumą.

 

6. Proktologas

 

Be abejo, visi esame girdėję apie šios srities gydytoją. Žinoma, reikia žavėtis kiekvienu medicinos srityje dirbančiu asmeniu – tačiau ar norėtumėte visą gyvenimą tirti kitų žmonių užpakalius? Turbūt ne.

 

7. Skerdyklos darbuotojas

 

Ar valgydami mėsytę susimąstote, kaip ji atsidūrė jūsų lėkštėje? Kažkas turėjo gyvūną paskersti, pašalinti jo kailį, plunksnas, odą ir, be abejo, visus ekskrementus… Ne itin malonu.

 

8. Spermos saugyklų tvarkytojas

 

Tai bent smagumėlis valyti, rūšiuoti ir prižiūrėti kitų spermą.

 

9. Specialistas, atliekantis storosios žarnos valymą

 

Dar viena profesija, susijusi su užpakaliais. Menkas malonumas žarnele per kito asmens užpakalį šalinti nereikalingas medžiagas.

 

10. Pornožvaigždžių jaudintojas

 

O ką jūs manote, kad jie visi susijaudina patys? Užkulisiuose dirba žmogus, kuris privalo iki filmavimo išlaikyti žvaigždę susijaudinusią. Tam nebūtinai reikalingas fizinis kontaktas, užduotis tiesiog turi būti įvykdyta.

 

Taigi ar pasijutote laimingesni savo darbovietėje? O gal vienas šių darbų jus sužavėjo?

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Skeptikė

Tos kur kvapus nustatynėja… Po kelių metų uoslės nebeturėtų.

Anonimas

ten ne balkonas,kad šluota

Bičas

Kai suprasti kanalizaciją valo plikomis rankomis? O tai ne šluota/įrankiais?

Cigonas

jo su sluota sudus sluoja

Taip pat skaitykite