Sugauta milžiniška 3 namo aukštų dydžio anakonda

bigsnakePasaulį šokiravo internete pasirodžiusios nuotraukos, kuriose užfiksuota negyva apie 3 namo aukštų dydžio ir per pusę tonos svėrusi anakondą. Šiaurės Karolinoje sugautas ir užmuštas smauglys spėjama buvo paskutinis tokio didumo šios rūšies atstovas.

 

Anakondos tai smauglinių šeimos pačios sunkiausios pasaulyje gyvatės. Gyvena upių pakraščiuose, Venesueloje, Kolumbijoje, Brazilijoje, šiaurės Bolivijoje, Peru ir kt. Pietų Amerikos valstybėse. Pagrindinis maistas tai vandens paukščiai, smulkūs žvėreliai, kiaulės, šunys, vištos, antys.

 

Šie smaugliai žmones puola retai, dažniausiai per klaidą, matydami tik žmogaus dalį arba jei jai atrodo, kad žmogus nori atimti jos grobį.

 

Apie anakondas sukurta daug legendų. Pirmieji tyrinėtojai pranešdavo, kad jos net apie 40 m ilgio. Anakonda – ne tik antra pagal dydį gyvatė, bet ir nepaprastai raumeninga bei stipri. Ji yra smauglys, todėl gali suspausti ir praryti elnią, kiaulę, tapyrą ar 2 m aligatorių. Patelė, kaip dauguma kitų gyvačių, kiaušinių nededa. Ji atveda net 45 jau susiformavusius 60 cm ilgio jauniklius.

 

Šiaurės Karolinoje rasta Anakonda per klaidą buvo nužudyta ten dirbusių statybos darbininkų. Gyvunų ekspertai teigia, kad ten dirbusiems žmonėms labai pasisekė, kadangi tokio dydžio padaras lengvai galėtų dėl baimės ar dėl kitų priežasčių suryti vienu ypu net kelis žmones.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

3 namo aukštų dydžio anakondos gaišena manoma bus perduota į nacionalinį muziejų.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Anaconda

My anaconda don’t
My anaconda don’t
Want none unless you got buns hon :DDD

julius

Ne vienas Cia toks visazinis esi. Man buvo idomu paskaityt, tad isgrauzk ziurkiaveidi ir iseik pasizmonet nekimarines prie kompo

:)

Kad pasenusias naujienas skelbiat, pavelavot pora meteliu:)

Taip pat skaitykite