Rugsėjį prognozuojama dar viena Žemės eros pabaiga

asteroid-impact-megatsunami_12585_600x450Kaip skelbia „Mirror“, paslaptingieji orakulai Žemės planetai išpranašavo itin liūdną likimą. Anot šių apokalipsės pranašų, šių metų rudenį, rugsėjo 22–28 dienomis, yra itin didelė tikimybė Žemei susidurti su milžinišku asteroidu.

 

Apokalipsės šaukliai neabejoja, jog rudenį įvyksianti katastrofa sukels milžinišką poveikį Žemės klimatui, o žmonijai iškils didelė grėsmė išnykti per tris mėnesius. Savo žodį tarė ir Biblijos teoretikai. Pasak jų, šis įvykis lems septynerių metų žmonijos sielvarto pradžią.

 

Tiesa, su šiais apokalipsės šaukliais į diskusiją stojo ir NASA mokslininkai. Jie ramina išsigandusiuosius, kadangi oficialiame savo pareiškime teigė, kad „NASA neturi jokių žinių apie asteroidą ar kometą, kuris gali susidurti su Žemės planeta, todėl susidūrimo tikimybė yra itin maža. Faktas, kurį mes galime pasakyti, joks didelis objektas neturėtų smogti Žemei per artimiausius kelis šimtus metų“, rašoma „Mirror“.

 

Neabejojama, jog tai tik dar viena iš daugelio konspiracinių teorijų. Tačiau NASA mokslininkai patvirtino, jog šiais metais prie Žemės planetos turėtų priartėti ne vienas asteroidas, kuris bus pakankamai arti mūsų planetos, lyginant kosminiais masteliais. Bet ir dėl jų pernelyg nerimauti kol kas nėra didelio pagrindo.

 



 

Rekomenduojami video:


2500
10 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
erikas

Nasa gribai jie nk nemoka nes jie tik nori mis pagazdint nes tu pasaulio pabaigu buvo dauk

Visai nelinksmas vaizdelis

ttt

Žmones čia yra tik tikimybe kad tai įvyks, o ta tikimybe yra 1 iš 100 daugelių, čia kaip su žaidimo automatu kazino arba tu laimėsi arba pralaimėsi.Mano manymu, kad mažai informacijos pateikta šiame straipsnyje truputi norėtus daugiau.

jis

kazkas turi ivykti nes baisus spaudimas zmonems is visu pusiu, labai juntama blogio ranka kuria sutramdyti gali tik aukstesne jega, taip gventi zmonija tiesiog negali

Paradigm Shift

Jau tų pasaulio pabaigų girdėjom. Matyt nusibodo visiems gyvent. Bet tie nupirkti k….s iš NASA tai aiškiai tik ramint temoka. Manai visus gaudytų ir išsiųstų į kosmosą? Kokia saujelė už 100 mln. $išskristų, o jus ten mirkit.

Nesvarbu

Betkokia diena gali but pasaulio pabaiga cia tas pats kad mirtum nenutuokes apie tai ir nesvarbu ar ugnikalniai zemes drebejimai ir gal drug ta pati saule uzges visko gali but :D bet manau kad didesne tikimybe kad per visokias nesamones pranyks planeta arba taps negyvenama kad kaip kokie israsti virusai ginklu kurimas arba ju panaudijimas zmones galvoja kad jiem gali beleka daryti o mes tik turim tik 1 planeta

Elanas Vedeckas

Nu patys pagalvokit… jau parašyta ši tiek straipsnių apie viską. Šiomis dienomis nėra įdomių temų, todėl ir rašo apie ateities katastrofas, kad sukeltu žmonių diskusijas ir tuomet galėtu rašyt jau aktuolia tema. Jums patiems neišsisemtu vaizduotė po ši tiek įvairių istorijų? Man net gi keista, kad jie dar randa apie ką rašyt. Ir žinoma palaikau, jei kam nors tai nepatinka, per fb lauksiu ką galit pasiūlyt geriau.

...

Mano astronominemis ziniomis Zeme gali sunaikinti tik du dalykai: zmogus ir rusas. Kuris is siu dvieju bus greitesnis tik laikas parodys.

atidus

Jo aš irgi kai netingiu dar ne to galiu išpranašauti. Eiliniai juokdariai, bet bus tokių lengvatikių kurie patikės tais juokdariais. Į tokias spaliones dėmesio nekreipiu tik nusijuokiu iš pranašautojų.

lopai jus

Tik vienas dievas zino kada bus pasaulio pabaiga. O jums tik bele paspeliot, ir zmones pagazdint.

Taip pat skaitykite