NASA slepia ir nerodo ką pavyko užfiksuoti Cereros planetoje?

cerera-sviesosViso pasaulio ufologai pradėjo skambinti pavojaus varpais ir priežastis tam tikrai yra. Nors NASA visai neseniai viešai žadėjo parodyti detalias Cereros planetos kraterio nuotraukas kur buvo užfiksuotos paslaptingos šviesos, panašu, kad taip neįvyks.

 

Nepriklausomi astronomai tvirtina, kad NASA zondas jau priartėjo prie Cereros pakankamu atstumu, kad būtų galima įžiūrėti ką slepia visą pasaulį sudominęs krateris, tačiau NASA nusprendė atsiverti tylos siena.

 

Užuot visuomenei parodžius iš kur sklido paslaptingos šviesos, JAV kosmoso agentūra paviešino net ne to kraterio nuotraukas. Maža to, nuotraukos raiška yra labai maža, nors buvo žadėtos HD kokybės detalios kraterio fotografijos.

 

nasa-cerera

 

Originalią nuotrauką, kuri buvo paviešinta gegužės 28 d. NASA archyve, galite pamatyti paspaudus čia.

 

Nepriklausomi astronomai ir ufologai jau nebesitiki, kad NASA išdrįs paviešinti neredaguotas paslaptingojo kraterio nuotraukas. Greičiausiai oficialus pareiškimas bus, kad krateryje ledas ar druska atspindėjo Saulės šviesą nors tai ir prieštarautu visiems fizikos dėsniams.

 

Kaip spinduliai taip pat labai ryškiai atsispindi ir tada, kai krateris nuo spindulių jau nusisukęs į regimojo disko pakraštį ar net slepiasi už terminatoriaus juostos? Šviesos šaltiniai yra kraterio dugne, tad krateriui atsidūrus palei regimojo disko pakraštį, teoriškai tas švieseles turėtų užstoti kraterio šlaitai.

 

Tiesa slypi kažkur anapus.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
11 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Nso

Na kad mes visatoje esame ne vieni tai jau faktu ir yrodymu toli ieskoti nereikia ju uztenka ir cia zemeje juk pranesimu apie matytus yvairius nso yra pranesama is viso pasaulio apstu ir foto ir video apie nso skrydzius musu planetos oro erdveje bet kazkodel musu zemes mokslininkai puola neigti nso egzistavima ir nors jie patys zino kad neigia tai kas nepaneigiama tad mums nera ka noreti kad nasa mums sakytu tiesa apie kitas planetas kas vyksta ten ko mes savo akimis nematome ir nepamatysime tai matys tik nasa mokslininkai o mums eiliniams zmogeliams parodys cenzuruotas foto su kokiu nors… Skaityti daugiau »

aa

Bl jus isijunkit savo suluzusia logika. Kam jiem isvis tada reikejo viesint tas pirmas nuotraukas jeigu paskui bando jas slept? ar jus galvojat kad jus sumanesni uz tuos kurie sedi nasoje? jie juokiasi is jusu silpnaprociu kurie tiki viskuo.

Liūdna tiesa
Agnė

Nagi, žmonės, nejaugi Jūs išties tokio riboto mąstymo, jog esate įsitikinę, kad visoje begalinėje visatoje esame vienintelė civilizacijos rūšis ? Praplėskit savo vaizduotę. Anksčiau , ar vėliau, tai turės nutikti. Kitos nežemiškos givybės formos atras mus, arbe mes atrasime jas. NASA slepia šitai, kad nekiltų visuotinis chaosas. Juk visoje žemėje yra tik dalelė žmonių, kurie suvokia kas iš tikrųjų vyksta. Dar maža saujelė, kurie nežino tiek daug, bet mąsto logiškai, kaip kad išaiškinau. O Visi kiti, įsivaizduoja , esantys tokie išskirtiniai , jog yra vieninteliai pakankamai išsivystę individai. Jeigu jiems pabandytum išaiškinti, jog už kelių šviesmečių atradome kitos givybės pėtsakus,… Skaityti daugiau »

aa

Bl per 50 metu kitos priezasties kodel jie to neatskleidzia tiap ir niekas ir nesugalvoja… visur tas pats “nes kils visuotinis chaosas”… nuo tokiu durniu kaip tu chaosas pasaulyje visad buvo ir bus.

Asssssssss

Atskleide nuotraukas butu turejas atskleisti ir visus kitus islaptintus failus apie NSO. Pateike Fake nuotraukas irode, kad ten tikrai NSO.

Hm

Na tikrai NASA sukėlė dideles abejones, o tiksliau – patvirtino, kad Cereros paviršiuje yra kažkas tokio, ko niekas nesitikėjo… Pirmieji du palydovo priartėjimai ir nuotraukos buvo skelbiamos vos ne tiesiogiai ir labai sudomino. O va paskutinio priartėjimo nuotraukas paskelbė po trijų savaičių??? Kodėl??? Matyt reikėjo gerokai padirbėt, apdorot ir atrinkt nuotraukas, kad neprasprūstų jokia tokia “masėms” nereikalinga informacija…

netikiu melagiais

Tai senai aš ta nasa nebetikiu tik tai ką pats pastebiu su savo vidutinės galios teleskopu, nes jie totalūs melagiai ir garantuoju, kad tai kokios ateivių bazės šviesos ir tegu meta akmenį į mane jei aš klystu, bet jais nieku gyvu netikėsiu.

Jaunelis

Tegul jie eina visi velniop tiesos nebus niekada kol patis is niekur neistrauksim. O mano nuomone koke jie teise turi viska slept juk is mokesciu moketoju pinigu dalies vyksta bent dalis ekspediciju ir panasei tai manau turim zinot viska.

Asssssssss

Organizuojam pasauline revoliucija?

Paradigm Shift

Nu čia galima ką nori sakyt, bet be anarchinės revoliucijos ant viso svieto nieko neišknisim. Čia reik kažką daryt! Nes kokie 75% gyvena ir jiems px, kad juos vedžioja už nosies. GĖDA!

Taip pat skaitykite