10 keisčiausių pasaulio žmonių

Pasaulyje yra tikrai labai daug keistuolių. Kai kurie iš jų keistuolio gyvenimą pasirinko patys, kitiems tokį gyvenimą nulėmė gamta. Anomalija.lt skaitytojams pristatome 10 keisčiausių pasaulio žmonių.

 

10. Lotito: ponas Valgau-Viską

 

Michel Lotito, gimė 1950-aisiais Prancūzijoje ir yra publikos linksmintojas. Jis pagarsėjęs tuo, kad valgo nevirškinamus daiktus ir vadinamas Monsieur Mangetout (Ponas Valgau-Viską). Lotito pasirodymuose valgo metalą, gumą, stiklą ir kitus daiktus, kaip, pavyzdžiui, dviračius, televizorius ir mažesnius išmontuotus daikčiukus. Jis pradėjo valgyti neįprastus daiktus dar būdamas vaikas, o pasirodymus rengia nuo 1966-ųjų.

 



 

Lotito, netgi suvartojęs medžiagų, laikomų nuodingomis, retai kenčia nuo ligų, sukeltų jo “dietos”. Per pasirodymus jis suvartoja apie kilogramą įvairios medžiagos, užgerdamas ją augaliniu aliejumi ir vandeniu.

 

9. Nakamatsu: 34 metus fotografavo ir analizavo viską, ką valgo

 

Yoshiro Nakamatsu, dar žinomas, kaip daktaras NakaMats, gimė 1928-aisiais ir yra japonų išradėjas, kuris išrado daugiau nei 3 000 įvairiausių daikčiukų, įskaitant floppy diską ir “PyonPyon” spyruoklinius batus. Nakamatsu fotografuoja ir analizuoja viską ką valgo 34 metus ir tai daro iki šiol. Jis siekia gyventi 140 metų.

 

8. Bawden: save išsirinkęs popiežius Maiklas I-asis iš Kanzaso

 

David Allen Bawden, gimęs 1959-aisiais metais, yra Amerikos pilietis, kuris buvo išrinktas popiežiumi Maiklu I-uoju, grupelės krikščionių. Buvo surengta konklava, kurioje dalyvavo 6 asmenys. Bawden’as paskelbė save popiežiumi, nes, anot jo, paskutinių 6 popiežių rinkimai negalioja todėl, kad juos rinko modernistai.

 

Jeigu kardinolų kolegija negali išrinkti deramo popiežiaus, gali paprasti katalikai, remdamiesi “Epikeia” (teisingumo) principu. Taigi, Davidas Allenas Bawdenas, jo tėvai ir keli kiti krikščionys jį išrinko popiežiumi. Šias pareigas jis eina iki šiol.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

7. Icke: mūsų išsigelbėjimas nuo reptilinių humanoidų

 

David Icke buvęs profesionalus futbolo žaidėjas, BBC televizijos sporto apžvalgininkas. Nuo 1990-ųjų jis, kaip pats sako, “pilnu etatu tyrė tuos, kurie iš tikrųjų valdo pasaulį”: reptilijos.

 

davey

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Jis rengiasi tik turkio spalvos rūbais ir tvirtina, kad pasaulis valdomas slaptos grupės, pavadinimu “Elitas”: reptilinių humanoidų rasė, senais laikais žinoma kaip Babiloniečių Brolija ir dauguma šiais laikais žinomų žmonių kilę iš šios brolijos.

 

Kaip, pavyzdžiui, Džordžas Bušas, karalienė Elžbieta II-oji ir Krisas Kristofersonas. Jis mano, kad šių reptilijų palikuonys seksualiai išnaudoja vaikus ir užsiiminėja satanizmu. Jis yra penkiolikos knygų, aiškinančių jo požiūrį, autorius. 1999-aisiais, po penkių valandų kalbos Toronto universitete, studentai jam plojo atsistoję.

 

6. Bihari: oficialiai miręs žmogus

 

Lal Bihari gimė 1961-aisiais metais ir yra Indijos fermeris, kuris buvo oficialiai miręs nuo 1976-ųjų iki 1994-ųjų. Su Indijos vyriausybe jis kovojo 18 metų ir įrodė, kad yra gyvas. Kai 1976-aisiais jis bandė gauti banko paskolą, sužinojo, kad oficiailiai yra pripažintas mirusiu.

 

Jo dėdė papirko vyriausybę, kad užregistruotų Biharį mirusiu ir gautų jo žemės nuosavybės dokumentus. Bihari išsiaiškino, kad be jo, dar bent 100 žmonių buvo atsidūrę panašioje situacijoje, jie taip pat buvo pripažinti mirusiais.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
kovine audrele

9 nr. tai cia jokia keistenybe.
mergos i instagrama visa laika kelia ka valgo ir vos ne ka sika.

Jaunėlis

11700 bemiegių naktų nemažesnė keistenybė.

do

galima prigalvoti visokių dalykų ir tapti keisčiausiu,bet nešioti skrandyje brolį dvynį-čia tai keistenybė,visa kita-niekai

Taip pat skaitykite