Marse pastebėta piramidė: ar tai nežemiškos civilizacijos ženklas?

piramide-marseNASA pranešė, kad jų marsaeigis „Curiosity“ prieš keletą dienų pastebėjo Marso paviršiuje kyšantį piramidės formos akmenį.

 

Kaip detaliau rašoma NASA ataskaitoje, kuri pasirodė birželio 20 dieną, „Curiosity“ marsaeigis netoliese pastebėjo trikampio formos akmens struktūrą, kuri asocijuojasi su Žemėje esančiomis Egipto piramidėmis. Tiesa, kol kas itin sunku iš užfiksuotų vaizdų nuspręsti, kokio masto piramidė yra Raudonojoje planetoje.

 

Tik pasirodžius nuotraukai iškart atsirado nemažai skirtingų ekspertų nuomonių, bandančių įvertinti „Curiosity“ užfiksuotoje nuotraukoje esančią piramidę ir jos prigimtį. Vieni teigia, jog tai natūraliai susiformavęs akmuo, kuris savo dydžiu prilygsta skruzdėlynui.

 

Kiti teigia, kad galbūt tai yra natūraliai susiformavęs akmuo, tačiau jo dydis gali prilygti automobiliui. Dar tretieji teigia, jog tai gali būti ir nežemiškos kilmės civilizacijų darbas, įrodantis, kad ateiviai iš tiesų egzistuoja.

 

piramide-marse2

 

Atsirado ir tokių konspiracinių teorijų, kurios teigia, jog šis piramidės formos akmuo – tai tik pati itin didelės piramidės viršūnė, o didžioji jos dalis glūdi giliai po Marso dirvožemiu.

 

Viena yra aišku, kad šis piramidės formos akmuo iš tiesų egzistuoja toks, koks užfiksuotas nuotraukose, ir tai nėra šešėlių žaismas, kuris neretai apgaudavo mokslininkus pastebint „Marso veidus“ planetos paviršiuje.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
AlBiS

na piramide tai piramide, nors tai visai gal ne piramide. Viena tai tikrai aisku, kad NASA pati sau jau zino kas tai yra sioje foto ir visose kt. Pati nuotrauka, o ne tai kas joje uzfiksuota yra daug didesne paslaptis. Cia ir kyla klausimas kodel ji tokia, o ne tokia kokia ir turetu buti… Bus daugiau

Kaip NASA mus durnina

Visa oficiali NASA “informacija” apie Marsą-atviras melas:

http://skelbiam.info/495103_marsas-gyvenamas-nasa-mums-meluoja.html

xxx

100 metu neige, kad yra, kai visi sake, kad yra, o dabar rado supisti debilai, viska neigiam ir zjb… matyt tu ateiviu jau periboras, bet tie ciulpadronai protingesni, tai veliau pasakys, va cia dedes ateivei… bandys integruotis i darbo rinka… arba jau ateiviai pereme viska tik bandys kazkaip integruotis… po truputi visus nuodys ir padarys priklausomais nuo cukraus…. duos kastuva ir lieps slieku ieskoti.

skyrmiz

Sutapimas ir tiek, dirvoi manau galima rast kaska panasaus

Taip pat skaitykite