Patys beprotiškiausi gimdymai

Istorijas, kai moterims teko gimdyti pačiu netinkamiausiu metu ir netinkamiausiose vietose girdėjote daugybę kartų. Kiek kartų matėte, kai kino filmų herojė pagimdytų ant galinės automobilio sėdynės ar lifto kabinoje? Atrodytų, kuo gi dar galėtų nustebinti tokio tipo pasakojimai.

 

Tačiau juk visi žinome, kad gyvenimas yra įdomesnis už tūkstantį filmų, o mūsų straipsnio herojes tuo puikiai įsitikino.

 

Moteris pagimdė medyje potvynio metu

 

Tai nutiko 2000 metais Mozambike, vieno iš baisiausių potvynių per visą amžių metu. Moteris, vardu Sofija Pedro, jau džiaugėsi paskutinėmis nėštumo savaitėmis. Jai einant gatve vanduo ėmė kilti taip staigiai, kad išsigelbėti buvo galima tik įsilipus į medį. Kaip gi jai pavyko įlipti į medį, esant tokioje nėštumo būsenoje neaišku. Tačiau tai ne pats keisčiausias dalykas.

 

Ant medžio Sofijai teko išsėdėti tris paras. Tai sunkiai protu suvokiama net tuomet, jei moteris nėra nėščia. Juk sėdint medyje nėra maisto, tavo drabužiai šlapi, o nors kiek atsipalaidavus gali įkristi į sraunų vandenį…

 

Sėdint medyje Sofijai prasidėjo gimdymas.

 

Moteris susitvarkė kuo puikiausiai, pagimdė mažylį ir toliau kantriai laukė medyje, kol ją galų gale pastebėjo gelbėtojai iš sraigtasparnio.

 

Kaip pavyko moteriai tik pagimdžiusiai su mažyliu ant rankų išsilaikyti medyje paaiškinti yra neįmanoma.

 

Skęstančiame automobilyje

 

Iš visų istorijų, kai moteris pagimdė automobilyje, ši tikrai išsiskiria – amerikietė Kanetty Biggs pagimdė… skęstančiame automobilyje.

 

Buvo penkios ryto. K. Biggs sėdo į automobilį ir išvyko į ligoninę – gimdyti. Kodėl ji nepaprašė kieno nors ją nuvežti? Viskas labai paprasta. Būsimai mamytei buvo tik 21 metai ir savo nėštumą ji slėpė nuo tėvų. Ji tikėjosi, kad kažkaip pavyks nuslėpti šį dalyką, tačiau klydo. Jos istorija papuolė į visus laikraščius ir apie merginos gimdymą pasakojo visos televizijos.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

K. Biggs patyliukais pasiėmė mašinos raktelius ir pajudėjo ligoninės link. Nutolusi nuo namų reikiamą atstumą, kad neprižadintų tėvų, mergina spustelėjo greičio pedalą. Tuo metu jai prasidėjo sąrėmiai, ji nuslydo nuo kelio ir ėmė grimzti ne bet kur, o į ežerą su savo mašina ir pasiruošusiu gimti vaiku.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Likimui lėmus kaip tik tuo metu keliu važiavo šerifo pavaduotojas. Jis tikrino, ar miestelyje yra palaikoma tvarka, tad mašina, skęstanti ežere, jam tikrai pateko į akiratį.

 

Tuo momentu automobilyje jau skendo dvi keleivės. Drąsusis šerifo pavaduotojas nėrė į vandenį ir ištraukė motiną su dukrele ir nuvežė jas į ligoninę. Jauna mama atsipirko kojos lūžiu, o mažylei viskas baigėsi be jokių pasekmių.

 

Traukinio tualete

 

Ši istorija nutiko keleiviniame traukinyje į Indiją. Nėščia 33-jų metų indė Bhur Kalb nuėjo į tualetą. Jei jūs niekada nevažiavote Indijoje traukiniu ir neaplankėte tualeto, galime pasakyti, kad sistema ten labai paprasta – skylė, išeinanti tiesiai į lauką.

 

Matyt, indė gerokai persistengė, nes atlikdama gamtinius reikalus, pagimdė. Vaikas pro skylę pateko ant žemės, tiesiai po visu greičiu važiuojančiu traukiniu. Tai nutiko taip greitai, kad indė nė nesuprato tapusi mama. Tik grįžusi į savo vietą moteris nejautė jokių smūgių pilve. Supratusi, kas nutiko, Bhur ėmė šaukti. Traukinys tuoj pat buvo sustabdytas ir apie įvykį pranešta visiems geležinkelio darbuotojams.

 

Laimingo atsitiktinumo dėka, septynis mėnesius pilve prabuvęs mažylis buvo labai greitai rastas. Vaikas turėjo keletą sužeidimų, tačiau nepavojingų sveikatai. Motina kuo skubiau su mažyle nuvyko ligoninę ir kūdikis buvo paguldytas į intensyvios priežiūros skyrių.

 

Tik įdomu, ką pasakos mama, kai dukra užaugusi paklaus, kaip ji gimė.

 

Laive, žvejojančiame krevetes

 

Ši istorija ne tik apie moterį, kuri pagimdė laivo borte, skirtame gaudyti krevetes, kiek apie laivo kapitoną Edvardą Kieselį iš Meksikos, kuris per sekundę įsisavino akušerio profesijos subtilybes ir užduotį atliko dešimčiai balų.

 

Cindy Presel dirbo laivo virėja. Ir būtent laive, nutolusiame 30 metrų nuo kranto, prasidėjo priešlaikinis gimdymas. Kaip nujausdamas, kapitonas Edvardas užsuko pažiūrėti į virtuvę, ar jau paruošti pietūs. Vyras žaibiškai įvertino situaciją, nubėgo pasiimti popierinių rankšluosčių, pirmos pagalbos vaistinėlę, skirtą įvairiems ekstremaliems atvejams.

 

Permetęs akimis vaistinėlėje buvusios knygos skyrių apie gimdymą, kapitonas ėmė darbuotis.

 

Ir štai kapitonas susidūrė su pirma problema – pasirodo, kad vaikas lindo į pasaulį kojytėmis į priekį. Jokio medicininio išsilavinimo neturintis vyras buvo iš kažkur girdėjęs, kad tokia kūdikio padėtis yra netaisyklinga. Jei vaikas sumąsto pasaulį išvysti kojytėmis į priekį būna nemenkas stresas ir patyrusiems gydytojams, tačiau kapitonas pademonstravo pavydėtiną šaltakraujiškumą. Labai atsargiai jis sukišo savo ranką į moters kūną ir sąrėmių metu pirmiausia išlaisvino petuku, o vėliau ir vaiko galvytę.

 

Atrodytų čia istoriją galima ir baigti, tačiau paaiškėjo, kad naujagimis nekvėpuoja. Vyras vėl ėmė ieškoti atsakymo knygoje, buvusioje su vaistinėle, ir radęs, kaip taisyklingai daryti dirbtinį kvėpavimą to ėmėsi. Jis 25 minutes stimuliavo kūdikio širdį, kol tas atsigavo.

 

Kai tik vaikas atsigavo, vyras pagal knygoje pavaizduotą instrukciją nukirpo bambagyslę naujai į pasaulį atėjusiam mažyliui.

 

Trys vaikai per tris tornadus

 

2008 metais daktaras, kuris priiminėjo Samanthos Oakley iš Kentukio valstijos gimdymą, buvo priverstas atlikti Cezaro pjūvį pasišviesdamas žibintuvėliu. Tuo metu siautė siaubingas tornadas, viską naikinantis aplink save.

 

Jei nežinotume ankstesnių šios moters gimdymo istorijų, tad toks sutapimas neatrodytų labai keistas. Tačiau du prieš tai pasaulį išvydę vaikai taip pat gimė tornado metu.

 

Pirmąjį savo vaiką moteris pagimdė 2005 metais įvykusio tornado metu, o antrąjį – 2006 metais, taip pat kilusio tornado metu. Niekuo netikintys žurnalistai nusprendė išsiaiškinti, ar tikrai tuo metu vyko tornadai. Kaip paaiškėjo, moteris nemelavo ir jos tikslas nebuvo papulti į televiziją – viskas, ką ji pasakojo, buvo grynų gryniausia tiesa.

 

Pasigirdo ir tokių gandų, kad moteris turi antgamtiškų galių, galinčių iššaukti gamtos stichijas.

 

Tačiau yra ir kita versija. Gydytojas Richard Good, kuris atliko Cezario pjūvį pasišviesdamas žibintuvėliu, jau daugybę kartų priiminėjo gimdymus įvairių gamtos katastrofų metu. Japonijoje vykusio taifūno metu, gydytojas padėjo moterims pagimdyti be vaistų ir tam reikalingos įrangos. Tad iš tikrųjų kyla klausimas, kuris gi iš jų turi antgamtiškų galių iššauti stichijas.

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Skeptikė

O kas čia tokio pagimdyti laive? Tai buvo tik sunkus gimdymas, ne daugiau. Ir dėl tų tornadų. Nieko tokio. Pasitaiko gyvenime ir to. Bet traukinyje? Juk vaikas turėtų būti tikriausiai hm… Pervažiuotas?

:))))

įdomios istorijos

Evaldas

Aha, tikriausiai.. Pagimdė traukinyje, vaikas iškrito, virkštelė ėmė ir nutrūko, o mamytė net nepajautė kas nutiko.

schuvis

Sunku suprasti, kai moterys siandien gimdo sunkiai ir komplikuotai, bet juk fiziskai stiprios moterys isspjauna vaika kaip slyva,, o kas del virksteles- ji prisitvirtinusi prie Placentos, kuri iseina kartu gimdymo metu. Taip kad viskas logiska.

Taip pat skaitykite