Magiškas sėkmės ir apsaugos žiogelis

ziogelisŠtai dar vienas priešpilnio ir pilnaties mėnulio fazėje atliekamas sėkmės ritualas. Jo metu sukursite talismaną iš paprasčiausio žiogelio. Mėnulio priešpilnis kaip tik tas laikas, kai galima ir būtina atlikti visus padedančius, pritraukiančius meilę, sėkmę skatinančius ritualus.

 

Mėnulio priešpilnio fazę ir jos augančias gyvybingas galias visada reikia stengtis išnaudoti kuo atsakingiau: atliekami apsaugantys ritualai, ruošiami amuletai, talismanai. Šio ritualo pagalba vienu metų “prisegsite” prie savęs sėkmę ir sukursite apsaugą.

 

Jums prireiks:

 

– Lėkštutės
– Žemės druskos
– Cukraus
– Ryžių
– Žiogelio

 

Kad įgautumėt papildomos jėgos ir energijos, pritrauktumėt sėkmę ir įgytumėte energetinę apsaugą nuo smulkaus nužiūrėjimo į nedidelę lėkštutę įpilkite (kalniuką padarykit) 3 valgomus šaukštus druskos. Ant jos užpilkite cukraus ir tiek pat ryžių.

 

Atsekite anglišką žiogelį (liaudyje “grafke” vadinamą) ir smailiu galu įbeskite žiogelį į tą krūvelę. Palikite taip nakčiai. Ryte, prieš išeinant iš namų įsisekite žiogelį į rūbus taip, kad pašaliniai nematytų, ir – pirmyn į Sėkmę.

 

Lėkštės turinį reikėtų išbarstyti 4 pasaulio šalių kryptimis po žiupsnelį ir padėkoti visoms stichijoms ( oras, vanduo, ugnis, žemė).

 

Po ritualo, nepamirškit nusiplaut rankas iki alkūnių su druska po tekančiu vandeniu.

 

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
mano nuomonė

kažkaip čia…parašė dėl parašymo

as

tikrai nieko nereikia daryt auksciausia sviesa – dieviskoji kibirkstis viska zino ko mums reikia ir tai duoda. netikekime prietarais BRANGIEJI

Patarkite

o kaip po to segtis žiogeli , smailiaja dalimi i viršų ar į apačią ? Beto, ar barstymas turi būti kokioje sankryzoje ar tiesiog lauko viduryje 4 kryptimis ?

magija

O jei per žiopluma ritualas buvo padarytas pilnati o ne priešpilni?

pavarde

nieko nereikia daryti isvis visai nieko nereik daryti kas priestarauja tavo dvasinei ramybei ir nereiks imtis jokios juokinancios apsaugos ( jei ka dievas tai pat ne pades )

pavarde

nieko nereikia daryti isvis visai nieko nereik daryti kas priestarauja tavo dvasinei ramybei ir nereiks imtis jokios juokinancios apsaugos ( jei ka dievas tai pat ne pades )

hm

o tai isbarstyti reikia lauke ar patalpoj?

Taip pat skaitykite