Žinių tiesioginiame eteryje nufilmuotas neįtikėtinas NSO

zinios-nsoŠių metų kovo 12 dieną JAV žinių kanalo “KOCO” komanda, tiesioginiame eteryje užfiksavo neįtikėtinai greita neatpažintą skraidantį objektą.

 

Kamera, kuri tiesiogiai transliuoja vaizdą nuo “KOCO” kanalo pastato stogo, visiškai atsitiktinai ketvirtadienio rytą nufilmavo labai žemai dideliu greičiu skriejantį objektą.

 

Profesioriu Stevenas Fowleris išanalizavęs nufilmuotą medžiagą užtikrintai teigia, kad tai negali būti objektas kuris priklausytų nežemiškai civilizacijai. Jo teigimu tai greičiausiai kažkokia kosminė siukšlė kuri dėl tam tikrų priežasčių nesudegė atmosferoje.

 

Ufologai tuo tarpu teigia, kad jeigu tai iš tikrųjų būtų kosminė šiukšlė, tai specialiosios tarnybos tikrai gautų pranešimą apie nukritusį objektą iš dangaus, tačiau tokių pranešimų užfiksuota nebuvo. Taip pat ufologai atkreipia demėsį į objekto skridimo trajektoriją – atseit jeigu tai būtų kosminis kūnas, mažai tikėtina, kad jis skristu taip arti ir tolygiai žemės.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Tomas

Kad ir kas tai bebutu video jau pasalintas… Zinome puikiai kodel toki video buna pasalinti iskart tik idejus….
Ir zinome kad visoki fake video buna paliekami nors atrodo dar itikinamiau…

Paradigm Shift

Nu NSO ne ar ne vis tiek nesužinosi. Juk “tik per tv rodė”. O tie kur užtikrintai tvirtins, kad ten NSO “taps” šizikais, melagiais. O jeigu kas susuktų video, su HD, ne lievą fake, greit žmogelį kuris nufilmavo nutildytų. Valdžiai reik ramių avinėlių.

Simas

Tai ko nerado viso video kur jis blt nuskrido? Nutraukia prie pat žemės, čia bbs blt, neturi jie blt ko prisigalvot fantazuotojau, bet kokia tokia medžiaga daro didelius pinigus. Tiek blt pasaulyje dahuja nso visi mato kiekvieną dieną ir jokie kareiviai ar kažkas nenupisa. Pievos blt, būtų tie nso visi matytu..

Stebetojas

:D kosmoso siuksle ne nu luzau :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

NSO

Kodel ne meteoritas?
1. Per letai leidziasi.
2. Nera sviesos uodegos

Taip pat skaitykite