Reikšmingi gyvenimo skaičiai

gyvenimo-skaiciai8 – Vieni labiausiai užsispyrusių ir savarankiškų žmonių, nekenčiančių aplinkinių patarimų ir kritikos. Trokšta gyventi pagal pačių susikurtas taisykles ir tapti autoritetais kitiems. Lyderiai nuo prigimties, ambicingai siekiantys užsibrėžtų tikslų. Puikūs organizaciniai gebėjimai ir gebėjimas numatyti ateities įvykius leistų tapti puikiais verslininkais. Juolab kad šie žmonės labai vertina pinigus. Reikia būti atsargiems, kad netaptumėte pernelyg kategoriški ir nepamirštumėte žmoniškumo.

 

9 – Tokios asmenybės nuo mažens elgiasi kaip suaugusieji. Jos labai atsakingos, savarankiškos ir sumanios. Šie žmonės greitai mokosi naujų dalykų, geba prisitaikyti prie įvairių situacijų bei pasirūpinti ne tik savimi, bet ir kitais. Juos dažnai pakeri savanorystės idėja, judėjimai, kovojantys už ekologiją, gyvūnų teises ir kt. Tai pagirtina, bet nevalia pamiršti ir savęs.

 

11 – Šie žmonės apdovanoti itin stipria intuicija. Jie labai jautrūs, puikiai perpranta aplinkinius, nesunkai numato ateities įvykius, jaučia artėjančią grėsmę ir niekada nepraleidžia gyvenimo siūlomų puikių progų. Šio skaičiaus globotiniai – idealistai ir perfekcionistai. Kad ir ko imtųsi, siekia, jog tai būtų įdomu, kokybiška bei naudinga. Svarbu išmokti tinkamai panaudoti turimus talentus, kurių šiems žmonėms netrūksta. Jiems reikia nugalėti nepasitikėjimą savimi ir baimes. Supratus, kad visko kontroliuoti ir visur būti tobuliems neįmanoma, taps paprasčiau gyventi.

 

22 – Tai – vienas galingiausių gyvenimo skaičių. Jo globotiniai geba suderinti logiką ir jausmus, dvasinį pasaulį su praktiškumu. Tai jiems atneša neįtikėtiną sėkmę. Tokios asmenybės apdovanotos talentu kurti inovacijas ir keisti nusistovėjusį visuomenės požiūrį. Svarbu, kad šie žmonės į jiems skirtą dovaną žiūrėtų kaip į galimybę, o ne į būtinybę. Antraip bijos priimti svarbius sprendimus.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

33 – Labai retas gyvenimo skaičius, atskleidžiantis, kad žmonės gimė turėdami ypatingą gyvenimo tikslą, susijusį su dvasiniu pasauliu. Šie asmenys yra mokytojai, turintys pasaulyje skleisti taiką, gėrį, meilę, padėti aplinkiniams susigrąžinti žmoniškumą. Tokioms asmenybės nerūpi asmeniniai tikslai, jos viską vertina žmonijos mastu. Jų gyvenimo užduotis – gelbėti pasaulį.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Iškalbingas vardo raidžių skaičius

 

Apie žmogų daug informacijos atskleidžia jo vardo raidžių skaičius. Reikia tik suskaičiuoti jame esančias raides.

 

3 raidės. Itin organizuoti, laiko veltui nešvaistantys žmonės. Jie aktyvūs, drąsūs ir veiklūs. Nebijo rizikuoti ir tai dažniausiai pasiteisina.

 

4 raidės. Praktiški, logika besivadovaujantys žmonės. Gyvena šia diena. Jiems labai svarbus fizinis, dvasinis komfortas ir materialinis saugumas.

 

5 raidės. Menininkai, negebantys pritapti prie aplinkos. Nors niekada neparodo, šie žmonės bijo likti vieniši ir nesuprasti. Jie trokšta būti kokios nors grupės dalimi. Kartais jiems pavyksta tapti garsiais menininkais ar išradėjais.

 

6 raidės. Svarbiausia šeima ir meilė. Romantiškos sielos, visą save atiduodančios santykiams su aplinkiniais. Tai jausmingos ir seksualios asmenybės. Karjera ir pinigai joms reikalinga tik tam, kad galėtų patogiai gyventi.

 

7 raidės. Drąsūs ir ryžtingi žmonės, niekada nepaminantys savo vertybių. Jie nemėgsta, kai kas nors vadovauja. Vengia net draugų patarimų. Tai jiems siejasi su silpnumu, nes trokšta būti lyderiais.

 

8 raidės. Šioms asmenybėms itin svarbi nepriklausomybė, jos trokšta nuotykių, todėl negali pakęsti taisyklių ir rutinos. Narsiai išbando dar nepatirtus dalykus, keliauja po nepažintus kraštus, mezga pažintis su svetimų kultūrų atstovais. Šie žmonės pirmiausia ką nors padaro, tik paskui pagalvoja.

 

9 raidės. Tolerantiški, mandagūs ir mėgstantys discipliną žmonės. Aplinkiniai juos laiko elegancijos ir rafinuotumo įsikūnijimu. Tačiau kartais atrodo, kad šios asmenybės ne gyvena, o vaidina nesibaigiančiame spektaklyje.

 

10 ir daugiau raidžių. Ramios, tylios, paslaptingos ir užsisklendusios asmenybės, jautriąją savo pusę parodančios tik patiems artimiausiems žmonėms. Neretai jos domisi dvasiniu pasauliu, filosofija, ezoterika.

 

Pasikartojančių skaitmenų mistika

 

Kiekvienas esame susidūrę su situacija, kai atrodo, kad tam tikras skaičius mus tiesiog persekioja. Pasižiūrėjus į laikrodį, jis rodo 11 val. 11 min., pro šalį važiuoja automobilis su numeriais 111, užėjus į banką gaunate talonėlį su numeriu 11 ir t. t. Sakoma, kad tai nėra atsitiktinumas. Tai ženklas, skatinantis mus atkreipti dėmesį į tam tikrus dalykus. Štai ką rodo pasikartojantys skaičiai:

 

Vienetai. Atėjo metas pokyčiams. Verta iš pagrindų keisti savo vertybes ir nusistatymus. Galbūt tai atvers kelią į visiškai naują gyvenimo etapą ir atneš sėkmę.

 

Dvejetai. Judate teisinga linkme. Jokiu būdu neturėtumėte pasiduoti pavydžių aplinkinių kritikai. Naudinga atsižvelgti į artimųjų patarimus.

 

Trejetai. Sėkmės ženklas, rodantis, kad seksis viskas, ko besiimtumėte. Tinkamas metas naujiems projektams, kelionėms, reikšmingiems pokalbiams.

 

Ketvertai. Artėja ilgai laukti sunkaus darbo rezultatai. Svarbu jų neišsigąsti ir išsaugoti vidinę ramybę.

 

Penketai. Laukia reikšmingos permainos, kurios nebūtinai bus geros. Jeigu gebėsite prisitaikyti prie naujų gyvenimo sąlygų ir išliksite tolerantiški, viskas bus gerai.

 

Šešetai. Perspėjimas, kad pamirštate dvasines vertybes. Pinigų į kitą gyvenimą nenusinešite.

 

Septynetai. Geras skaičius, rodantis, kad jus lydi Fortūna. Jeigu nebijosite kliautis intuicija, išsipildys slapčiausios svajonės.

 

Aštuonetai. Ženklas, kad metas keisti požiūrį į save. Jums trūksta pasitikėjimo savo jėgomis. Visi turime silpnybių ir stiprybių. Pasikartojantys aštuonetai ragina būtent į jas atkreipti dėmesį.

 

Devynetai. Tam tikro gyvenimo etapo pabaiga. Ar ji teiks džiaugsmą, ar liūdesį, priklauso tik nuo jūsų.

 

Specialistės komentaras

 

Tarologė ir astrologė Sigita Benetienė: Neįmanoma įsivaizduoti šiuolaikinio gyvenimo be skaičių. Jie mus supa visur: laikrodžio skaičiai, automobilių, namų bei telefonų numeriai, kodai ir kt. Žmonės skaičius naudojo jau nuo seno. Kartu su jais gimė numerologijos mokslas.

 

Mokslininkai, remdamiesi juo ir tam tikrais skaitmenimis, tarkime, gimimo data, vardo, pavardės raidžių skaičiais ar kt., gali suteikti labai daug informacijos. Reikia tik išmanyti, kaip ją gauti. Tiems, kuriems pavyksta pasinaudoti įvairiais skaičiais, tampa savo likimo šeimininkais, geriau ir tiksliau planuoja veiklą, santykius su šeimos nariais, greičiau suranda gerus bendradarbius bendriems reikalams spręsti ir kt. Vieni svarbiausių skaičių žmogaus gyvenime – gimimo data.

 

Asmeniui gimstant įvyksta absoliuti transformacija. Viskas kas buvo – daug persikūnijimų, lūkesčių, nusivylimų – jau praeityje. Gimimo akimirką asmuo peržengia laiko slenkstį ir įeina į naują realybę. Užgimsta nauja asmenybė su savo charakteriu, persikūnijimo tikslu, likimu.

 

Gyvenimas tampa panašus į spektaklį, kuriame jūsų vaidmuo nulemtas buvusių persikūnijimų. Gimstant uždanga pakyla, o mirštant nusileidžia iki kito spektaklio. Gimimo data lemia pateikto gyvenimo spektaklio scenarijų. Skaičiai tarpusavyje susiję su raidėmis. Juk abėcėlė atsirado numeruojant raides. Todėl daugelis žodžių (vardų, pavardžių, pseudonimų, netgi visai nesuprantamų raidžių kombinacijų ar žodinių simbolių) taip pat įgauna prasmę.

 

Straipsnio autorė: tarologė Sigita Benetienė, www.sigitataro.lt

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Anonimas

8

Lmt

Ka gi, Mano skaicius yra 3

Taip pat skaitykite