Epidemiologas pasakojo, koks bus pasaulis pasibaigus pandemijai


Jeilio universiteto profesorius Nicholas Christakis pristatė žmonijos ateities prognozes. Pasak jo, pasaulis laukia „riaumojančių 20-ųjų“,

 

Daugelis žmonių tai, kas šiandien vyksta, laiko kažkuo nauju ir neįprastu, tačiau iš tikrųjų epidemijų pasitaikė ne vieną kartą, ir kitos buvo daug pavojingesnės. Jei stebėsite istoriją, galite padaryti išvadą: bet kuri epidemija anksčiau ar vėliau baigiasi.

 

Po pandemijų žmonės linkę ieškoti socialinės sąveikos. Situacija bus panaši į 1918 m., Kai baigėsi gripo epidemija. Žmonių religingumas padidės, daugelis taps racionalesni.

 

Ekonominės problemos bus išspręstos tik 2023 m. Padėtis pradės gerėti iki 2024 m., kai visi stadionai ir klubai vėl pradės pildytis. Iki šiol vis dar turime būti kantrūs, kad išgyventume kitus karantino apribojimus. Verta paminėti, kad ekonominė krizė mažai priklauso nuo vyriausybės veiksmų: visų ekonominių santykių sustojimas pandemijų metu taip pat buvo pastebimas antikoje, kai dar nebuvo valstybingumo.

 

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
inkognito

Štai kaip bus ateityje apie tai aš jau išpranašavau praeityje: Inkognito 2015 m. birželio 25 d., ketvirtadienis, 08:41:10 Norite žinoti kas bus ateityje? Geriau nenorėkite ,ramiau gyvensite šiandien, nes ateitis yra labai kraupi šiandieniniams visiems homo sapiensams gyvenantiems žemėje. Jau dabar integruojamos žemėje rasės nežemiečių, kurios pasinaudojant mūsų ekonomikos modeliu gyvena čia greta mūsų lengvai ir nerūpestingai-turtingų žmonių gyvenimą. to ekonominis pagrindas yra tai kad nežemiečiai sugeba sintetinti pas mus labai vertinamą metalą-auksą. ir milžiniškais kiekiais. Už tuos pinigus perkami žemės plotai palankiausio klimato šalyse ir ten atvyksta nežemiečiai, kurių neatskirsi nuo mūsų iš išvaizdos. Statomos prabangios vilos, perkamos salos… Skaityti daugiau »

Taip pat skaitykite