Vyras su dviem peniais apie savo gyvenimą parašė knygą

man-penis-_seyeVyrukas, 2014-aisiais pademonstravęs savo atviras genitalijų nuotraukas, tapo interneto sensacija. Jis atskleidė gyvenantis su itin reta anomalija – vyras tvirtina nuo gimimo turintis du penius, kurie abu gali veikti nepriklausomai vienas nuo kito.

 

Vyro sutrikimas vadinamas difalija. JAV jis pasitaiko 1 berniukui iš 6 mln. Dažniausiai difalijos paliestiems kūdikiams vienas penis pašalinamas dar vaikystėje.

 

Vyriškis, turintis dvigubą penį (angl. „doubleDickDude“), apie tai paskelbęs sulaukė daugybės klausimų, todėl nusprendė išleisti knygą, kurioje papasakoja apie savo gyvenimą.

 

„DoubleDickDude“ vyrukas prisipažino esantis biseksualus ir galintis šlapintis ar patirti ejakuliaciją abiem peniais vienu metu. Jis gyvena kartu su vyru ir moterimi, kurie anksčiau buvo monogaminė pora. Pasak jo, du peniai jam padėjo atrasti naujas seksualines patirtis. Taip pat vyras teigia turėjęs daugiau nei 1000 sekso partnerių.

 

Smalsuolius dominusių klausimų, pavyzdžiui, ar jam niekada nekilo minčių vieną iš penių pašalinti, kaip jis šlapinasi, kaip mylisi, kaip sutalpina savo dvigubą pasididžiavimą į kelnes, atsakymus vyras sudėjo į knygą, kurią pavadino „Mano gyvenimas su dviem peniais“.

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Asilai

Gerai dar kad nuotraukos nerodi. Nesveikas kazkoks ur dar giriasi… fui..

Lol

Nu normaliai atevis gerai kad savo dicko nerode

V.Uspaskich

Tai kiek jis tada kiaušinių turi, a? Geras vaizdelis!

Paradigm Shift

Tokius tik rūrint. Dar didžiuojas, kad tiek turi. Aš irgi noriu tiek turėt, bet neturiu. Tai kam erzint vienapimpius vyrus, a?

Taip pat skaitykite