Mįslė mokslininkams: visas Kazachstano kaimas – miega

kalachiŠiaurės Kazachstane esančio Kalachi kaimo gyventojus atakuoja miego epidemija. Virusu užsikrėtę žmonės gali užmigti kelioms dienoms, juos nuolat kamuoja mieguistumas, nuovargis, rašoma dailymail.co.uk. Gydytojai atliko nemažai tyrimų, tačiau vis dar nespėjo nustatyti ligos priežasties.

 

Medikai aiškina, jog mieguistumą sukelia per didelis į smegenis prasiveržiančio skysčio kiekis. Ši epidemija Kazachstano kaimą kamuoja jau 4 metus, o šiuo metu pastebimas net 14 proc. pablogėjimas. „Amžinai“ snūduriuojančių jau net 600.

 

Per pastarąją vasarą į ligoninę buvo paguldyta 60 užsikrėtusiųjų. Pacientai bejėgiai, negali pastovėti ant kojų, turi ryškių atminties sutrikimų, o kai kurie iš jų net kenčia haliucinacijas. Gydytojai atmeta galimybę, jog tai galėtų būti virusinių ir bakterinių infekcijų, tokių kaip meningitas, padariniai.

 

Nei dirvožemyje, nei vandenyje mokslininkai taip pat neranda jokių cheminių medžiagų, kurios galėtų sukelti miego sutrikimus. Daugelis vietos gyventojų mano, jog šią ligą gali sukelti liekanos likę apleistose sovietų laikų urano kasyklose.

 

Dar šiais metais rusai filmavo dokumentinę juostą, kurioje pranešė, jog vien prie šios šachtos buvo pastebėta 16 kartų didesnė radiacinė spinduliuotė, nei turėtų būti. Vietos gyventojai teigia, jog sveikatai kenksmingus spindulius per kaimą sklaido vėjas ir dūmai. Žmonės, kenčiantys nuo šios ligos gali pargriūti ir užmigti bet kur: parke, gatvėje ar parduotuvėje. Bandant juos pažadinti, atrodo, kad tai tiesiog neįmanoma.

 



 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Paradigm Shift

O kaip tas skystis iš vienų smegenų pereina į kitus? Kas keisčiausia VISAS kaimas serga. Aš manau, kad geriau tegu tie mokslininkai geriau bėga iš ten, nes mano manymu liga plinta oru.

VYTAUTAS

MANO MANYMU ,REIKETU EVUOKUOTI ZMONES IS TEN …ATLIKTI TYRIMUS…TIKUOSI ,KAD DAUGELIO PASAULIO MOKSLININKU SUDOMINS SIS REISKINYS

Taip pat skaitykite