Žemę valdo ateiviai?

Kai kurie sąmokslo teorijų kūrėjai teigia, kad Žemę valdo ateiviai, o tiksliau, kad mes Žemę dalinamės su Reptilijų civilizacijos atstovais, kurie gyvena gyliai po žeme ir, kaip jie patys sako, tai jų, o ne mūsų planeta, nes jie atseit čia gyvena daug seniau už mus.

 

Sylvia Browne knygoje “Pranašystės” rašo: Netrukus jus labai nustebsite, nes paaiškės kiek daug Žemėje žinomų, gerbiamų ir aukštus postus užimančių žmonių yra ne mūsų civilizacijos atstovai.

 

Ką gi, tas laikas atėjo ir daugybė žmonių tai jau žino. Žino, kad Žemę valdo ne žmonės, ne amerikiečiai, o driežai tiksliau Reptilians civilizacija. Daugybė reptilijų gyvena tarpe mūsų o jūs to net neįtariate!

 

Siūlome pažiūrėti vaizdo įrašą kuriame, kaip teigia sąmokslo teorijų šalininkai, užfiksuotas žinių vedėjas aiškiai nepriklausantis žmonių giminei. Kas išdavė? Ogi nežmoniškos akys, kurios nebuvo tinkamai paslėptos.


 

Ir tai tikrai nėra tik vienas įrodymas, jų yra šimtai. Pagal sąmokslo teorijų kūrėjus net auksčiausius postus užimantys žmonės yra tikri ateiviai kurie tiesiog mūsų atvaizdo pagalba valdo visą Žemę. Auksčiausius postus užimančios reptilijos: G.W.Bush, Cheney, Al Gore, Obama, Hillary Clinton, Prince Charles, Anglijos Karalienė, Prince Phillip ir dar daugelis kitų.


 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
71 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Fausts

Gražulis labai panašu, akys išsprogusios ir visur tapinas vaidenasi

Keistuolė

Na, tai yra pieva su Obama. Su juo jau tikrai viskas gerai, o su video nelabai. Kokybė prasta tai šakės..

Tip

Gal galėtų autorius, kuris rašo, kad “gyliai” po žeme gyvena mūsų valdovai, kažkaip logiškai paaiškinti kokio velnio tie valdovai slepiasi? Bijo mūsų? :)

giga

Ir musu prezidente ne i zmogu panasi

Lab

kodėl neparašyta kaip atpažinti tas reptilijas? Foto ir video tikrai neaiškios kokybės

vyga

Daugiau informacijos galite rasti int puslapyje alcyon pleyades rusų kalba

Rumina

na ir nusišnekėjimas…:)

kovinė Audrelė

O kodel Putino nepaminejo? Gal jis priklauso ne prie reptiliju, o prie grobuoniu?

Kovinis audrelis

Tu tai cj dalbajobam priklausai :Dd

Lukošius

Zvengiau belenkiek. Grybauskaite irgi tada ateive*(nors del kubiliaus neaisku:-)

cool

neskaitykit tos knygos ! ten vaiko kūnelyje apsigyvenęs demonas kalba!

tavo tevas

kokios knygos ?

Taip pat skaitykite