Kūdikis gimė su žemyn nukreipta galva

zemyn-galvaGimus Claudio Vieira de Oliveirai, gydytojai motinai siūlė nemaitinti kūdikio, kad šis mirtų nuo alkio – tuo metu niekas netikėjo, kad tokios sudėtingos būklės vaikas išgyvens.

 

Oliveiras gimė su deformuotomis galūnėmis ir labai stipriai į priešingą pusę iškrypusiu stuburu, dėl kurio vaiko galva visą laiką kybo nusvirusi žemyn.

 

Nepaisant fizinių deformacijų, Claudio iš Monte Santo, Brazilijos, nepateisino gydytojų prognozių ir išgyveno. Jis ne tik išgyveno, bet ir gyvena pilnavertį gyvenimą – šiuo metu vyras yra gerbiamas, vertinamas, įkvepiantis oratorius.

 

Nuo pat vaikystės užsispyręs, darbštus ir nuolatos užsiėmęs vaikinas atkakliai siekė savo tikslų. Šiuo metu vaikinas dirba klientų aptarnavimo ir konsultavimo pozicijoje. Jis pats sugeba įsijungti televizorių, pakelti mobiliojo telefono ragelį, įsijungti radiją, naudotis kompiuteriu bei internetu. Atlikdamas mums įprastus veiksmus, Claudio naudojasi ne rankomis, bet burna ir lūpomis.

 



 

Nuo mažens vaikinas viską norėjo atlikti pats, neleisdavo šeimos nariams jam padėti. Artimieji padėjo jam augti ir tobulėti suteikdami kiek galėdami geresnes sąlygas: pakeitė grindų, kad eidamas keliais nesusižeistų, dangą, labiau pritaikė buitinius prietaisus ir tualeto reikmenis. Claudio dėl savo keistos formos negalėjo naudotis neįgaliųjų vežimėliu, todėl negalėjo išeiti į lauką ir į mokyklą.

 

Kad ir kaip sunku buvo, vaikas maldaute maldavo mamos, kad leistų jį į mokyklą su kitais vaikais. Mama sutiko ir dabar Claudio išaugo labiau savimi pasitikintis ir sugebantis bendrauti. Jo negalia jo neįveikė.

 

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Oge

Mano sunus serga cerebriniu paralyzium, labai sunku mums ir jam, bet stengiames gyventi lyg to nebutu.

vaida

Ziaurus eksperimentas su gyvu zmogumi

valdis

Teko skaityti apie įvairius likimo nuskriaustus žmones, ir daugelis jų pasižymi labai stipria valia, ir noru kabintis į gyvenimą. O mes, turėdami sveikas rankas ir kojas, neišsivaduojame iš depresijų, fobijų bei neurozių…

Hm

Nėra nieko stipriau už žmogaus dvasią.

Taip pat skaitykite