Astraliniai parazitai ir skausmo kūnas

Jeigu astralinę lerva vadinsime skausmo kūnu, arba ego išraiška, tai tada pamatysime, kad visa sistema, ateiviai ir paraleliniai demoniški pasauliai maitinasi žmogaus skausmu. Žmogaus skausmas jiems yra tas pat, kas mums nafta. Žmogaus skausmas yra jų pagrindinis maistas. Todėl žmogus nuolat gundomas iliuzijomis. Gyventi iliuzijose visada yra skausminga. Todėl iliuzijos kuriamos nuolat, kad būtų maisto. Gyvenimas iliuzijose tai kraštutinumų ir kategoriškumų pilnas juodai baltas pasaulis, kuriame egzistuoja erdvė, kuri teisinga vienų individų atžvilgiu ir klaidinga kitų. Tai ir laikinų formų pasaulis, blizgučiai, prie kurių pririšamas miegantis protas. Tobuliausia iliuzija yra ego, kuri nuolat maitinama tiek išorės, tiek vidaus parazitų.

 

Ego žmogui nuolat kužda, kad pasaulis yra keturių dimensijų, kad jį galima pajusti tik 5 juslėmis, kad jis yra juodai baltas, kad susideda iš gėrio ir blogio, kurie privalo tarp savęs kariauti. Jei tu save laikai gėriu, vadinasi tavo tiesa yra lygi Dievo tiesai paskutinėje instancijoje, o tie, kurie ne su mumis yra fašistai. Sartras yra pasakęs: pragaras yra tai, kas nepanašu į mane. Visi tie, kurie gyvena ne taip, kaip aš, gyvena pragare, todėl juos reikia gelbėti arba šaudyti, nes kenkia mano laimei. Tuo tarpu mano laimė ateina tiesiai iš Dievo, todėl ją reikia ginti, nors tavo oponentas, kurį tu identifikuoji kaip blogį, galvoja lygiai taip pat kaip ir tu.

 

Satanizmas yra ne tai, kad kažkas gyvena ne taip, kaip aš, o mėginimas gelbėti arba bausti tuos, kurie gyvena ne taip.

 

Gyvenantys ne taip, kaip aš, visuomet žeidžia, jie atima iliuzinę laimę, todėl visada yra demonizuojami, jų bijoma, jie yra puolamai. Jeigu aš gyvenu konkrečioje matricoje, gyvenantys ne taip visuomet žeidžia mano ego, vadinasi suteikia man skausmą, nes parodo tai, ko aš neturiu, tai kas mano matricoj nesuvokiama ir neįmanoma iš principo. Jeigu aš vampyras, aš visada ieškosiu gyvenančių ne taip, nes pasąmonėj norėsiu būti traumuojamas, kad toliau galėčiau traumuoti kitus. Gyvenantys ne taip, kaip aš, visada traumuoja ir žeidžia, todėl visi kitokie arba turi būti sunaikinti, arba pajungti gyventi pagal mano matricą. Trečio kelio vampyras nesuvokia, nes tokį algoritmą jam kužda parazitas arba skausmo kūnas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Didelė dalis pasaulių maitinasi skausmu, kurie kyla iš sąlygoto, dualinio pasaulio matymo, kai žmogus save suvokia atskirtu nuo kitų, o save patį identifikuoja, kaip medžiaginį kūną bei fiziologinių procesų visumą. Tokį modelį mums pakiša matrica ir asmeniniai parazitai, nes nori skausmo. Mes imame galvoti jų mintimis ir taip pat norime skausmo, kaip maisto, todėl ir medžiojame kitokius negu mes, stengiamės juos pakeisti pagal save, pajungti savo interesams arba sunaikinti, kad to skausmo neliktų. Bet jis iškyla vėl ir vėl. Todėl ir vėl kylame į naują raganų medžioklę.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Jei nebūtų raganų, inkvizitoriai mirtų tą pačią dieną.

 

Ašarų pakalnė

 

Todėl žemė, kaip trimatis pasaulis atlieka kelias funkcijas Visatoje, kurios nėra nei geros nei blogos. Pirmiausia, tai yra skausmo pasaulis, kuriame sielos mokosi patirti kelią link nušvitimo per kančias, tam, kad išmoktų matyti vienybę, netgi su tais, kurie gyvena ne taip. Todėl parazitai ir lervos yra natūrali šio pasaulio faunos dalis, be galo reikalinga sielų tobulinimui.

 

Ir kita svarbi funkcija – kančiomis ir skausmu Žemė maitina demoniškus pasaulius. Tai yra ateivių ferma. Nubunda vienetai, dvasiniu keliu link savęs eina irgi nedaug, o didžioji dauguma sukasi sansaros ratuose, savo skausmu maitindami demonų ir dievų pasaulius. Ar vieną gražią diena viskas pasikeis – niekas nežino. Bent toje kelio atkarpoje, kurioje gyvename, tikrai niekas nepasikeis.

 

Kiek tenka stebėti, šviesos potencialas kolektyvinėje žmonijos sąmonėje šiais metais smarkiai mažėja.

 

2012 metų Kvantinis sąmonės šuolis buvo tik trumpalaikė iliuzija. Dabar kaip tik reikia laukti momento, kai už laisvas mintis žmonės bus vėl sodinami į kalėjimus arba psichiatrijos klinikas. Esame labai netoli šios ribos. Tai natūralus kritimas po pakilimo. Arba tai kritimas prieš dar didesnį pakylėjimą.

 

Kolektyviniai keliai link Dievo neįmanomi, nes akistata su Kūrėju visada yra tik individuali. Taigi veržlės užveržiamos, o juškos uždaromos, pasaulis vėl stumiamas į jėgos demonstravimą ir juodai baltą formatą. Čia tik subjektyvus pasaulio pulso pajautimas šiandien, čia ir dabar, tikėtina, kad rytoj viskas bus kitaip.

 

Kas įvyksta diagnostikos ir korekcijos metu?

 

Pirmiausia mantromis ir šventinta ugnimi išvalomas energetinis kūnas. Parazitai arba skausmo kūnas ištirpdomas mantrų šviesoje, prašant dievo Šivos pagalbos, veikiant Jo vardu. Nes Šiva yra pagalba nuo visų parazitų. Tai yra aukščiausia Dieviška šviesa ir apsauga.

 

Astralinis parazitas – lerva nugaros srityje yra skausmo generatorius. Jinai duoda impulsus protui galvoti juodai baltoje perspektyvoje tam tikros matricos atžvilgiu, arba siunčia klaidingą modelį situacijoms vertinti, o tas vertinimas sukuria įtampą, stresą, skausmą. Realybėje gali nebūti jokio įvykio, kuris realiai kelia tą skausmą, tačiau protas parazito dėka sukuria iliuzinę įvykių versiją, kuri ir kelia tą skausmą, nuo kurio norisi pabėgti. Visa tai verčia žmogų veikti klaidinga linkme, o tokia veikla sukuria dar daugiau skausmo.

 

Nuvalius energetinio kūno parazitus, 80 proc. atvejų žmogus pasijaučia lengviau. Pasikeičia veido spalva, akys nuskaidrėja, atsiranda lengvumas, minčių skaidrumas, norisi skristi. Toks pojūtis irgi yra iliuzinis ir nereikia jo labai sureikšminti. Tačiau jis svarbus norint toliau kažką su savimi daryti. Tai yra avansas darbui su savimi. Nors lervos nebelieka, tačiau neuronų tinkle lieka jungtys, kurios sąlygoja senus įpročius, senas reakcijas į traumuojančias situacijas bei iliuzinius vertimimus. Todėl terpė naujai lervai vėl atsirasti yra.

 

Be to, žmogus gyvena savo įprastoje aplinkoje, kur jo giminės, artimieji ir draugai toliau krauna senas projekcijas ir net ima piktintis dėl akivaizdžių pokyčių, nes pradedi, jų vertinimu, gyventi neteisingai, ne taip. Jei ateini išsivalęs, artimųjų akivaizdoje tampi fašistu ir demonu, kuris sujaukė seną nusistovėjusią tvarką. Artimi žmonės visuomet stengsis tave grąžinti į seną matricą. Todėl Kristus ir sakė: palik tėvą, motiną ir eik su manimi.

 

Po išvalymo, praėjus kuriam laikui, grįžta blogesnė savijauta negu buvo. Tačiau protas turi naują patirtį, fiksuoja naują būseną, kaip siektiną, nors grįžta sena. Tada reikia nenuleisti rankų ir toliau stengtis pažinti ir atrasti save, pasiekti tokią būseną, kurioje tu plauki per gyvenimą ir niekas tau nekliūva. Tai pasiekiama per meditacijas, maldą ir kitokias dvasinęs praktikas. Tada nelieka skausmo, kuris maitina skausmo kūną. Tada mažėja ir parazitas, kol jo visai nebelieka.

 

Parazitų išvalymas atliekamas tiems, kurie jau pasiruošę eiti toliau. Iš principo pas gydovą ateina tie, kurie jau apsisprendę. Tiems, kurie nenori dirbti su savimi, tai irgi gera terapija, nes suteikti šansą reikia visiems. Bet kokiu atveju tai žmogų negrįžtamai pakeičia.

 

Praktika rodo, kad jeigu energetinio kūno išvalymas nuo parazitų taikomas kartu su quantum touch stuburo terapija bei ajurvediniu masažu, pavargęs žmogus į darbingą būseną grįžta iš karto ir, jeigu padirbės su savimi pasaulėžiūros keitimo linkme, jis gali pilnai atsikratyti chroniškų ligų per tris keturis seansus. Dar viena svarbi detalė. Ligų įveikimas ar gyvenimo kokybės pagerinimas šiuo atveju neturi būti pagrindinis tikslas. Pagrindinis tikslas turi būti LAISVĖ, siekis pažinti save, pamatyti savyje Dievo kūrinį. Kitaip tariant, būtina įtikėti kiekviena savo ląstele.

 

Eksperimentų, sėkmių ir klaidų keliu, analizuojant daugelio pacientų patirtis, taikant įvairius senosios ir naujosios netradicinės medicinos būdus, atradom subalansuotą būdą padėti žmogui sumažinti dvasinius ir fizinius skausmus bei pakeisti neefektyvų gyvenimą.

 

Parazitų išvalymas arba Cleaning the Energy Body metodas sutvarko energetinį kūną, o kvantinis prisilietimas, arba Quantum Touch atlieka neurofiziologinių funkcijų harmonizavimo vaidmenį.

 

Tokiu būdu žmogus tam tikra dalimi grąžinamas į „gamyklinius parametrus“ ir energetiškai, ir fiziškai. Po procedūrų didelė pacientų dalis iš esmės keičia gyvenimo stilių, ima labiau domėtis savimi, pasuka dvasiniu keliu, susiranda antrąją pusę, atranda verslo nišą, tampa labiau kūrybingi.

 

Taikant integruotus Cleaning the Energy Body ir Quantum Touch pagalbos būdus, pasiekiami geri rezultatai, tačiau jie neatpalaiduoja žmogaus nuo atsakomybės savo problemas spręsti pačiam. Tai nėra stebuklinga piliulė. Tačiau bet kokiu atveju, jeigu žmogus nori keistis, jei sąmoningai, suvoktai išreiškia tokį ketinimą, procesai yra negrįžtami.

 

Gyvovas žmogų vertina kaip procesą arba projektą, kurio vadovas yra pats pacientas, o gydovas tėra tik išorinis konsultantas. Tai yra komandinis darbas, kurio metu Dievo malonės ir bendrų pastangų dėka neutralizuojamas pats skausmo šaltinis – energetinės lervos, skausmo kūnas, nes, praėjus kelią kartu ir atlikus visus projekto darbus iki galo, nebelieka jokių vidinių ir išorinių procesų, kurie grąžintų į senas vėžes. Jeigu, žinoma, to nori pats žmogus. Toliau jis eina pats.

 

Inf. šaltinis: kvantinemagija.lt

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Lerva

Žmonės patys kovoja su savimi, nereikia nei priešų, paklauskit savęs ar įgyvendino savo siekius, ar numetė te rūkyti, laiketes dietos numesti atsvoriui ar nuoširdžiai sportavote galu gale ar sveikai maitinatės, viskam žmonės sako va nuo rytojaus pradėsiu, bet taip ir užstringa šitam rate ir nepasiekia kokiu rezultatų, tada pradeda save griauzti iš vidaus, save žeminti, nes pasidavė taip ir neįgyvendines savo svajonių, esam ne motyvuoti, be disciplinos, be ištvermės, pilni streso, pavydo matant liekna mergina, nors pati neturi valios kovoti su savimi ir savo svoriu, čia kaip pavyzdys, o kur dar daug kitų svajonių kuriuos paleidžiame vėjais net neideja pastangų,… Skaityti daugiau »

siela

kas tai yra, kai aplinkiniai klysti del klaidingo supratimo i aplinkini egzistencija. atoveiksmiu gryzta i zmogaus ir gyviu organizmu Sielas artimiausioi aplinkoi; nuo namu augintiniu iki žiurkiu tarakonu museliu ir mikro organizmais. kuo zmogenas apsestas “astraliniu parazitu” tuo daugiau kencia visi apie kuriuas tik pagalvojama ar prisimename.

NEXO

Jei aš savo gyvenime palyginčiau, su šuo straipsniu, tai man tas pats buvo. Tai reiškia ,kad turėjau parazitą ir aš tik nežinojau iki šios minutės, kol neperskaičiau šio straipsnio. Labai ačiu už ši straipsni dabar žinosiu kaip jais atsikratyti. O kas nesuprato tai visu pirma, galiu pasakyti ir patarti iš šio straipsnio ir savo patirtimi jei norite neturėti parazitu, neieškokite laimės. Laimė yra tai kas yra dabar šia minute ir tai ką mes sukuriame tai yra pvz. stalas kompas kėdė gi mes mastome ir kuo toliau tuo imantresnių dalyku sumastome ir tai svarbiausias neatsiejamas dalykas žmogaus gyvenima MEDITUOKITE, SPORTUOKITE kai… Skaityti daugiau »

Monika

Paskutiniu laikotarpiu ipatingai zmones yra apsesti tu lervu,nes visi yra tape vampyrais ir manosi,kad visos problemos yra issprendziamos tik valios ir pastangu deka, manipuliuojant kitais zmonemis.

ropke

uz tai kad dideja tamsiuju jegu poveikis zemei is astraliniu sferu, pomirtinio pasaulio, ka puikiai ir irodo pavysdziai akivaisdus, daugeja psichiniais sutrikimais zmoniu kiekis, depresijos, ir kitos ligos. tamsos pasaulis vel pradeda strateguot ! o zemes zmones , nemaza dalis , tas piktas butybes ir maitina savo neteisingu elgesiu. zmonija jei susimtu i rankas, nustotu daryt nesamones, gyvent pagal visatos desnius, tai pragaras nustotu egzistaves, jiems nebebutu velniams! is ko imt energija, jie nori nenori turetu keistis, ir keltis i aukstesnius lygmenis, kur sedi, buna normalesni zemes pilieciai !

Taip pat skaitykite