10 keisčiausių pasaulio žmonių

5. Mitsuo: japonų Jėzus Kristus

 

Matayoshi Mitsuo yra ekscentriškas japonų politikas, kuris skelbia esantis Kristus. Anot jo programos, jis, kaip Jėzus Kristus vykdys paskutiniojo teismo dieną, bet pirmas jo, kaip išganytojo žingsnis, tapti Japonijos premjeru ministru. Tuomet jis reformuosiąs japonijos visuomenę, o vėliau galės valdyti pasaulį ne tik kaip Dievas, bet ir kaip politikas. Jis save pristatė daugumoje rinkimų, bet kolkas nei vienuose nelaimėjo. Mitsuo tapo žinomas dėl savo ekscentriškų rinkiminių kampanijų, kur skatino oponentus pasidaryti sau kara-kiri.

 

4. Mehran: gyvena oro uoste nuo 1988

 

Mehran Karimi Nasseri, dar žinomas kaip Seras, Alfredas Mehranas (taip, su kableliu), yra Irano pabėgėlis, kuris gyvena Charles de Gaulle oro uosto išvykimo salėje, pirmajame terminale nuo 1988-ųjų rugsėjo 8-osios. Kai savo šalyje jis buvo įkalintas, kankinamas, o vėliau ištremtas, jis bandė patekti į įvairias psichinių sutrikimų ligonines Europoje, bet nesėkmingai.

 

mehran

 

Kai jis nusprendė vykti į Angliją, tvirtino, kad jis buvo apiplėštas, iš jo pavogė dokumentus. Nasseri pateko į lėktuvą, bet kai atvyko į Heathrow be reikalingų dokumentų jis vėl buvo išsiųstas į Charles de Gaulle. Nasseri negalėjo įrodyti savo tapatybės, ar pabėgėlio statuso, todėl jį nusiuntė į Zone d’attente (laukimo zoną), tai laukimo vieta žmonėms be dokumentų. Nasseri, kaip kalbama, buvo 2004 metais pastatyto filmo “Terminalas” įkvėpėjas.

 

Nasseri gyvena išvykimo salėje ir nors, teoriškai, bet kada gali palikti oro uostą, bet, kadangi jį visi žino, jo dingimas neliktų nepastebėtas. Jis su niekuo normaliai nekalba, o su savo lagaminais jis atrodo kaip paprastas keleivis, todėl žmonės arba jo nepastebi, arba ignoruoja, palaikydami jį benamiu.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

3. Yokoi: slėpėsi 28 metus po antrojo pasaulinio karo

 

Shoichi Yokoi buvo kareivis, įsirašęs į japonų armiją 1941-aisiais ir netrukus išsiųstas į Guaną. 1944-aisiais, kai amerikiečių pajėgos užėmė salą, Yokoi pasislėpė.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

1972-aisiais, sausio 24-ąją Yokoi surado du salos gyventojai. 28 metus jis slėpėsi požeminiame urve, bijojo išeiti netgi radęs brošiūras, skelbiančias, kad antrasis pasaulinis karas baigėsi. “Man labai dėl to gėda, bet bent jau grįžau gyvas…” – sakė jis nešdamasis savo surūdijusį šautuvą pašonėje.

 

2. Bhagat: savo skrandyje nešiojo brolį dvynį

 

Sanju Bhagat’o pilvas atrodė toks didelis, lyg jis būtų 9 mėnesius nėščias. Dėl to jis sunkiai kvėpavo, bet sakė nesijautęs nepatogiai dėl savo didelio pilvo. Bet 1999-ųjų birželio naktį ši problema tapo didesnė, negu tik kosmetinis trūkumas. Daktaras Mehta pasakė, kad Bhagato skrandyje greičiausiai auglys. Tačiau operacijos metu Mehta išvydo tai, ko tikrai neprognozavo. Prapjovus Bhagato pilvą iš pradžių pasipylė daug skysčio, o vėliau:

 

“Pirma išlindo viena galūnė, tada kita, dalis genitalijų, dalis plaukų, galūnė, dantys, galūnė, plaukai.” Atrodytų, kad Bhagat’as pagimdė, bet iš tikrųjų Mehta pašalino jo mutavusį brolį iš skrandžio. Šis atvejis tai viena keisčiausių medicininių diagnozių – vaisius vaisiuje. Tai labai reta anomalija, kai vaisius auga kitame vaisiuje ir gali parazituoti ir augti, kol pradeda kenkti pačiam “šeimininkui”.

 

1. Thai Ngoc: trys dešimtmečiai be miego

 

Šešiasdešimt keturių metų Thai Ngoc, dar žinomas kaip Hai Ngoc, 1973-aisiais susirgo karštine ir nuo to laiko nebegali miegoti. Jis, ko gero, suskaičiavo begalybes avių per daugiau nei 11 700 bemiegių naktų: “Nežinau, ar nemiga paveikė mano sveikatą, ar ne. Bet aš vis dar jaučiuosi sveikas ir galiu ūkininkauti kaip visi kiti.” Jo gerą sveikatos būklę įrodo ir tai, kad kasdien jis nuneša po du 50 kilogramų sveriančius trąšų maišus 4 kilometrus.

 

Hai-Ngoc-2

 

“Mano vyras anksčiau gerai miegodavo, bet dabar net likeris negali jo “užmigdyti” – sako Ngoc žmona. Kai jis nuvažiavo į Da Nang’ą išsitirti sveikatos, daktarai atidavė jam visiškai “švarią” sveikatos pažymą, neskaitant smulkių kepenų funkcijos sutrikimų. Šiuo metu Ngoc gyvena savo 5 hektarų fermoje kalno papėdėje, visą dieną rūpindamasis savo kiaulėmis ir vištomis. Naktimis Ngoc dažniausiai ūkininkauja “viršvalandžius” arba saugo savo fermą nuo vagysčių. Per tris nemigos mėnesius jis iškasė du didžiulius tvenkinius žuvų veisimui.

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
kovine audrele

9 nr. tai cia jokia keistenybe.
mergos i instagrama visa laika kelia ka valgo ir vos ne ka sika.

Jaunėlis

11700 bemiegių naktų nemažesnė keistenybė.

do

galima prigalvoti visokių dalykų ir tapti keisčiausiu,bet nešioti skrandyje brolį dvynį-čia tai keistenybė,visa kita-niekai

Taip pat skaitykite