6 ežerai, kuriuose įvyko kraują stingdančios tragedijos

Tyvuliuojantis vanduo daugumai sukelia ramybės ir mąslumo pojūtį. Tiesa, kažin, ar net giliausi apmąstymai nuvestų prie kai kurių ežerų paslapčių…

Žemiau – 6 ežerai, kurie tikrai nekelia ramybės jausmo tiems, kurie žino, kas juose įvyko…

 

1. Folsomo ežeras (JAV)
1965 metais keturi žmonės žuvo dėl nežinomų priežasčių sugedus jų lengvagabaričiam lėktuvui ir nukritus į Folsomo ežerą. Buvo rastas vienas kūnas ir dalis lėktuvo, o tada paieškos nutrauktos. 2014 metais ežeras išsausėjo ir palaikų bei lėktuvo paieškos buvo pratęstos, bet nei narai, nei sonarai neužfiksavo nei kūnų, nei lėktuvo liekanų.

 

2. Pojanghu (Kinija)
Dziangsi provincijoje tyvuliuojantis ežeras yra vadinamas Rytų Bermudų trikampiu, kadangi nepaisant seklumo (giliausia vieta – 25 metrai, vidutiniškai – 8), jame per 60 metų nuskendo daugiau nei 200 laivų ir valčių, įskaitant dviejų tūkstančių tonų Japonijos karinį laivą. Tačiau užvis keisčiausia yra tai, kad nei žmonių palaikai, nei laivų dalys niekada nebuvo rastos, viskas tiesiog dingo. Nankino geografijos ir limnologijos institutas ne vienerius metus didžiai domėjosi šiuo reiškiniu, tačiau net ir paskutiniosios, 2012 metais vykusios ekspedicijos metu, neįminė ežero mįslės.

 

3. Vast Voteris (Anglija)
Piteris ir Margarita Hogai, nepaisydami 19 metų amžiaus skirtumo, išgyveno drauge 13 metų. Deja, pabaigoje jų meilė apkarto ir vieno nesutarimo metu Margarita puolė savo vyrą, tas ją pasmaugė, o kūną, įvyniotą į kilimą, išmetė Vast Voterio ežeran.
Ledinis įspūdingo grožio ežero vanduo ir deguonies trūkumas pavertė Margaritos kūną vaškine statula. Ant jos piršto tebebuvo vestuvinis žiedas, su išgraviruotais sutuoktuvininkų vardais.
Vyras buvo nuteistas keturiems metams kalėjimo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

4. Piramidės ežeras (JAV)
Tie, kas turi Apple iPad, atpažins šį ežerą kaip ekrano užsklandą. Tačiau iš pažiūros ramus vanduo slepią tamsią istoriją…
Prieš atvykstant europiečiams, sena indėnų gentis Piramidės ežeran mesdavo silpnus bei išsigimusius kūdikius. Nors tokia praktika nėra pasauly negirdėta, bet mažųjų dvasios dega pykčiu savo žudikams ir šmėsčioja prie pat vandens paviršiaus, laukdamos progos atkeršyti.
Patys indėnai teigia, jog ši istorija yra skirta pavaizduoti juos kaip pabaisas, o tikras įvykis buvęs toks, kad šamanas susitaręs su demoniška gyvate, pasivertusia vaiku, jog ji paleisianti užpultą moterį, o mainais galėsianti likti ežere.
Vienaip ar kitaip, prie ežero girdimas tiek kūdikio verksmas, tiek vaikų juokas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

5. Vako ežeras (JAV)
1982 metais prie Vako ežero buvo rasti itin žiauriai nužudyti trys jaunuoliai.
Nepasidalinę mergina, susiginčijo amerikietis su jordaniečiu, ir viskas baigėsi tuo, jog pastarasis pasamdė tris vyrus nužudyti vargšę merginą. Deja, mėgėjai samdomi žudikai suklydo, ir išmėsinėjo ne tą damą. Kiti du žmonės mirė, nes per daug matė.
Vienas iš trijų žudikų buvo nuteistas myriop, kiti du – iki gyvos galvos, o užsakovas turėjo gauti mirtiną injekciją, tačiau vietoj to 1993 metais išėjo į laisvę.

 

6. Konistono Voteris (Anglija)
1997 metų vasarą du narai mėgėjai pastebėjo vandenyje kažką keisto, ir netrukus suprato, jog tai vamzdžiais prislėgtas moters kūnas.
Kai paaiškėjo, jog tai prieš 21 metus dingusi mokytoja Kerol Pak, buvo suimtas jos vyras Gordonas Pakas. Vyras neigė esąs kaltas, ir nemažai žmonių jį palaikė. Tačiau Vanesa Fišer, Gordono įdukra, blogai atsiliepė apie įtėvį ir teigė, jog jis muša vaikus su rykšte bei griežtai atsisako kalbėti apie pirmosios žmonos dingimą (po to jis vedė dar du kartus). Per interviu Gordonas pasakojo, kaip nemaloniai jaučiasi kalėjime. 2010 metais, sausio 25, per savo 66 gimtadienį, Gordonas pasikorė kameroje.

 

Autorius E.

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite