Kurią savaitės dieną gimei? Sužinok, koks partneris tau tinka!

kada-gimeiSakoma, jog mūsų charakterio formavimuisi didelę įtaką daro ne tik aplinka, kurioje augame, bet ir žvaigždės, gimimo diena bei valanda. O psichologai tikina, jog pagal savaitės dieną gimties metu galime spręsti net apie poros suderinamumą ir laimingo gyvenimo galimybes. Kviečiame pasmalsauti!

 

Jeigu nežinote, kurią savaitės dieną gimėte išmėginkite programėlę žemiau.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Mėnuo (1-12):
Diena (1-31):
Metai (pvz. 1960):

Savaitės diena:

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Pirmadienis

 

Šios dienos globėjas – Mėnulis. Permainingoji mėnesiena daro didelę įtaką jūsų charakteriui. Esate romantiškos, jausmingos prigimties asmenybės, tačiau turėtumėte vengti nuotaikos kaitos ir energijos nuopuolių.

 

Šie žmonės turi gerą skonį, todėl mėgsta gražiai rengtis ir dievina gurmanišką maistą. Aplinkinių nuomonė jums daro didžiulę įtaką. Įdomu tai, kad jums būdingas kaprizingumas, užsispyrimas, tačiau tuo pačiu esate visada pasiruošę padėti. Jie puikūs seksualiniai partneriai, romantikai, kupini švelnumo ir aistros. Idealūs partneriai „pirmadieniukams“ yra antradienį ir penktadienį gimusieji, dovanosiantys supratimą ir stabilumą.

 

Neblogai sutarsite ir su savaitgalį gimusiais partneriais, tačiau tokiu atveju į santykius turėsite įdėti tikrai nemažai darbo. Tarkime, su šeštadienį gimusiais žmonėmis bendraujant jums teks griebti jautį už ragų, o sekmadienį – atlikti auklės pareigas. Verčiau neprasidėkite su trečiadienį ir ketvirtadienį gimusiais partneriais: jie jus kritikuos arba stebins ne itin maloniais siurprizais.

 

Antradienis

 

Šios dienos globėjas – Marso planeta, todėl antradienį gimę žmonės yra greitai užsiplieskiantys, turintys savo nuomonę, mėgsta komanduoti ir pasižymi tvirtu charakteriu. Kai kuriuos jų poelgius ir paaiškinti, ir suprasti sudėtinga, kadangi jie mėgsta gyventi dinamiškai, ryškiai ir niekada nestovi vietoje.

 

Tačiau santykiai su antradienį gimusiais žmonėmis nėra lengvi – jiems trūksta romantikos, švelnumo, o intymioje sferoje apskritai būna gruboki. Jų partneris gali netgi pamanyti, kad seksas „antradieniukams“ – tik jų malonumo patenkinimas.

 

Labiausiai šiems žmonėms tinka pirmadienį gimę partneriai; su gimusiais tą pačią dieną ryšiai įmanomi geriausiu atveju tik tuomet, jeigu kas nors nusileis ir nesiims lyderiauti. Dėl savo noro dominuoti nesusidraugausite su penktadienį bei savaitgalį gimusiais asmenimis.

 

Trečiadienis

 

Trečiadienio globėjas – Merkurijus. Vadinasi, jums būdingas iškalbingumas, galite džiaugtis gražbylystės dovana. Jūs jaučiatės ir esate laisvas, kupinas gyvenimo džiaugsmo, mėgstate bendrauti su aplinkiniais žmonėmis.

 

Merkurijaus globojami žmonės turi daug draugų, pažįstamų, gerbėjų, be perstojo generuoja netikėčiausias idėjas. Meilėje šie žmonės mėgsta naujoves ir eksperimentus, jiems sunku apsiriboti vienu partneriu, o tai, kaip žinia, neišeina į gera. Idealus partneris jums – gimęs penktadienį arba sekmadienį. Jūsų interesai sutaps visose srityse, o svarbiausia dalinsitės tokia pačia optimistiška nuotaika ir energija.

 

Antradienį gimusieji nepritars jūsų gyvenimo būdui, todėl santykiai nesiklostys, o štai giminingoji trečiadienio siela laimę ir meilę dovanos tik tuo atveju, jeigu išmoksite ieškoti kompromiso. Su šeštadienį gimusiais asmenimis įmanomas tik trumpas, tačiau labai aistringas romanas, taigi kartu pražilti – maža tikimybė.

 

Ketvirtadienis

 

Pasirodo, kad ketvirtadieniais gimsta itin šeimyniškos būtybės, o šią dieną globoja Jupiteris. Esate rimti, pasitikintys savimi, noriai imatės organizatoriaus pareigų, mėgstate lyderiauti, vertinate teisybę ir teisingumą.

 

Mėgstate stabilumą, todėl įvairiausios permainos dažniausiai jus erzina ir į jas žvelgiate su didžiausiu atsargumu. Santykiuose vertinate pastovumą, tačiau to pasiekiate tik bėgant laikui. Dažniausiai jaunystėje šie žmonės gali pasigirti dešimtimis gerbėjų, galėjusiais dėl jų ir į pasaulio kraštą sekti. Meilėje jūs nemėgstate skubos, todėl degančios žvakės, vyno taurė, meilūs žodeliai jums būtini kaip oras.

 

Idealiausiai santykiai klostysis su partneriu, gimusiu šeštadienį, kadangi vyraus pagarba ir supratimas. Neblogos perspektyvos laukia ir su antradienį pasaulį išvydusiu partneriu, tiesa, čia koją pakišti gali neprognozuojamas pavydas. Taip pat tikėtina, kad visai gerai seksis su penktadienį gimusiais žmonėmis, o vengti patariama trečiadienį, ketvirtadienį ir sekmadienį gimusių asmenybių. Labiausiai interesai kirsis dėl jūsų noro lyderiauti ir užsispyrimo.

 

Penktadienis

 

Penktadieniui atstovauja grožio ir meilės deivė Venera. Esate patrauklios, dėmesį prikaustančios, gyvenimu besidžiaugiančios, skambiu balsu ir artistiškumu išsiskiriančios asmenybės. Itin vertinate išorinį grožį, o tai ne tik dailus veidelis, bet ir daiktai, gamta, žmonės, aplinka, miestai...

 

Dažnai penktadieniais gimsta meno žmonės, aktoriai, rašytojai, pasaulio kūrėjai. Šiais žmonėmis visuomet galima pasikliauti. Seksas jiems labai svarbus, todėl tikrai įvertins romantiką, subtilų asistavimą, tad nieko keisto, kad penktadienį gimusieji labai dažnai įsimyli ir susižavi priešinga lytimi. Puikiausi ryšiai užsimegs su žmogumi, kuris pasaulį išvydo pirmadienį, taip pat tiks ir šeštadienį gimęs.

 

Su antradienį gimusiu bus sunkoka, kadangi tik ir kritikuosite vienas kitą, o štai trečiadienio laimės kūdikiai gali jūsų gyvenimą nuspalvinti pačiomis ryškiausiomis spalvomis, tačiau ar tai galėtų būti ilgalaikiai ryšiai – sudėtingas klausimas be atsakymo. Na, o su likusiais meilės istorijos nebus labai laimingos.

 

Šeštadienis

 

Šeštadienio globėjas – Saturno planeta, kuri tądien gimusiuosius apdovanoja mokslininko, mokytojo, psichologo, filosofo savybėmis. Tai rimti, atsidavę, atsakingi žmonės, turintys savo nuomonę, nemėgstantys triukšmingų kompanijų ir abejotinų pažinčių.

 

Santykiuose, šeimoje bei draugystėje jie itin vertina ištikimybę, todėl retai kada juos užklumpa aistra lyg iš giedro dangaus ar meilė iš pirmojo žvilgsnio. Taigi, jeigu norite sukurti rimtus santykius, į porą sau imti patartina žmones, kurie gimę pirmadienį, trečiadienį ir sekmadienį. Jūs puikiai papildysite vienas kitą, o gyvenimas užsipildys aistra, maloniomis emocijomis ir šiluma.

 

Ketvirtadienio ir šeštadienio laimės kūdikiai vargiai jus supras – kils nuolatiniai ginčai, nepamatuotos pretenzijos, neįtikėtini reikalavimai, o štai penktadienį gimę gali jus rimtai apžavėti, tačiau būkite atsargūs – toks išrinktasis gali jums sudaužyti širdį.

 

Sekmadienis

 

Už paskutinę savaitės dieną atsakinga Saulė, žmones apdovanojanti gebėjimu džiaugtis kiekviena akimirka. Tai sėkmingi, kupini laimės, itin kūrybingi, darbštūs, siekiantys savo svajonių ir niekada vienoje vietoje nestovintys asmenys. Santykiuose su partneriu jie siekia tobulybės, todėl malonios smulkmenos tampa kone kasdienybe.

 

Tačiau dėmesio sau „sekmadieniukai“ taip pat reikalauja su kaupu. Geriausiai santykiai klostysis su partneriu, kuris pasaulį išvydo pirmadienį, tačiau audringų emocijų ar kraują kaitinančios aistros vargu ar galite tikėtis. Įdomiai meilės reikalai gali pakrypti su žmogumi, gimusiu trečiadienį, kadangi laukia visiškas tarpusavio supratimas ir nuotykių klajonės – jūs abu tiesiog nepakenčiate liūdesio ir nuobodulio.

 

Penktadienį gimęs asmuo jus sužavės iš pirmojo žvilgsnio, ir, beje, santykiai gali būti itin daug žadantys. Šeštadieninis variantas taip pat neblogas – tik mokėkite vienas kitam atleisti ir nesivaikykite perdėtų ambicijų. Itin venkite antradienį ir ketvirtadienį gimusių asmenų, su jais nuolatos įsivelsite į konfliktus ir širsite vienas ant kito, klausdami, ir kodėl gi jus suvedė likimas.

 

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Marazmas

Kažkokia nesąmonė:

Ketvirtadieniui rašo – “Idealiausiai santykiai klostysis su partneriu, gimusiu šeštadienį, kadangi vyraus pagarba ir supratimas.”

O šeštadieniu sako – “Ketvirtadienio laimės kūdikiai vargiai jus supras – kils nuolatiniai ginčai, nepamatuotos pretenzijos, neįtikėtini reikalavimai…”

Nu tai kur logika?? :/

dr

Atitinka :)

Tatjana

Oman tinka viskas zodis I zodi ir kaip po to netiketi lemtimi, tuo , kas duota is auksciau?…

m;ll';

netinka…įvedžiau įdomumo dėlei savo vaikų datas…ir nei viena neteisinga

Taip pat skaitykite