Kaip pritraukti meilę – užkalbėjimai ir ritualai

2977041_f520Tiems, kam yra tekę patirti nelaimingą meilę, tikriausiai pažįstamas jausmas, kad be mylimo žmogaus griūva visas pasaulis. Gyvenimas be mylimojo atrodo toks pat vertingas kaip pagaliukas, likęs nuo suvalgytų ledų. Tada, kai negelbėja įprasti metodai, padėti gali nebent magija ir burtai.

 

Plaukų gėrimas

 

Užtvirtinti jo pasirinkimą galima taip: 3 jo ir savo plaukus pamerkti į spiritą, padegti ir duoti išgerti.

 

Sudegintos mintys

 

Įdėk vaikino nuotrauką į perlenktą popieriaus lapą. Tą lapą turi laikyti ant kairio delno, o dešinę ranką laikyk virš lapo ir suk ratu delnu žemyn pagal laikrodžio rodyklę, tai daryk pašnibždom tardama: “Būk su manim”. Viską atlik užsimerkusi ir susikaupusi.

 

Po to nuotrauką pasikišk po pagalve, o popieraus lapą, kuriame buvo nuotrauka sudegink. Vidurnaktį tuos pelenus išbarstyk visom 4 pasaulio kryptim. Netrukus prisipažins mylįs.

 

Pinigėlis

 

Anksčiau mergina į bernelio, į kurį įsispokso, rūbus įsiūdavo slaptą pinigą. Tas, kuriam pinigą įsiuvo, nuo tos merginos jau nebeatsitrauks.

 

Telepatinė šluota

 

Norėdama susigrąžinti mylimąjį, penktadienio vakarą, prieš nusileidžiant saulei arba rytą prieš jai patekant, įstatyk šluotą (ji turi būti iš vytelių) į dubenį. Pildama ant jos vandenį, sakyk: “Kaip nuo šios šluotos nubėga vanduo, taip nuo mano mylimojo nubėga nemeilė man”. Ritualą atlikti 3 dienas iš eilės. 3 dieną tuo vandeniu nusiprausk, mintyse kartok “Mes vėl būsim kartu, Tavo širdy neliko vietos kitai”.

 

Aguonų sapnai

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Jei nori pamatyti, kas bus tavo išrinktasis, prieš eidama miegoti po pagalve pasidėk aguonų. Tada mylimąjį susapnuosi.

 

Pranašingos žvakės

 

Sugalvok norą. Uždek tris žvakes, turėdama galvoje, kad pirma žvakė reiškia 1 mėnesį, antroji – 2 mėnesius, trečioji – 3. Paskutinė užgesus žvakė ir išpranašaus, kada tavo norai išsipildys.

 

Liepsna-išdavikė

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Žiūrėdama į žvakės liepsną ištark gerbėjų vardus. Liepsna padidės ir taps ryški ištarus labiausiai tave mylinčio asmens vardą.

 

Vaško atsakymai

 

Jei žvakės liepsna kibirkščiuoja, išgirsi gerų naujienų iš tos pusės, iš kurios sklinda kibirkštys. Jei vaškas nutekėjęs dešinėje žvakės pusėje- geros žinios iš vyro. Jei kairėje – iš moters. Jos ar jo inicialus galima rasti tarp vaško burbuliukų.

 

Taip ir Ne
Uždek žvakę, mintyse klausdama – Taip ar Ne. Jei vaškas nulašės ir susikaups dešinėje žvakės pusėje – atsakymas Taip. Jei kairėje – atsakymas Ne.

 

Meilė – lyg adatos

 

Ant stalo padėk lėkštelę ir įmesk į ją 21 adatą. Labai lėtai iš ąsočio pilk vandenį. Adatos ims judėti. Dvi susikryžiavusios adatos reiškia, kad turi gerbėją. Kiek susikryžiavusių adatų, tiek turi ir potencialių mylimųjų.

 

Plūduriuojantys vardai

 

Sukarpyk kartono lapą į 26 stačiakampius ir ant kiekvieno užrašyk po vieną iš 26 abėcėlės raidžių. Užverstus sudėk į dubenį ir prieš einant miegoti pripilk vandens. Ryte žiurėk į atsivertusias raides jos atskleis inicialus ar būsimo mylimojo vardą.

 

Obuolio burtai

 

Per pilnatį, prieš eidamos miegot, paimkite obuolį ir perpjaukite pusiau. O į jo vidų įdėkite savo mylimojo nuotrauką ir, suglaudusios obuolio skilteles su nuotrauka, palikite stovėti nakčiai. Artimiausiu metu jis turėtų būti jūsų.

 

Inf. šaltinis: mylekim.eu

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
marko

nezaiskit tokiais dalykais apie ka visiskai nieko neismanote ir nezinote

Bri

Obuolio burtai

Per pilnatį, prieš eidamos miegot, paimkite obuolį ir perpjaukite pusiau. O į jo vidų įdėkite savo mylimojo nuotrauką ir, suglaudusios obuolio skilteles su nuotrauka, palikite stovėti nakčiai. Artimiausiu metu jis turėtų būti jūsų.
O ką daryti su nuotrauka ir obuoliu ryte? Obuolį suvalgyti, džiovinti?

nesvarbu

Geras klausimas

Legionas

Užkasti.

.....

O galima, kad butų atspausdyta vaikino nuotrauka ant popieriaus?

jonas

o jai vyras nori kad moteris jy pamiltu tai su nuotrauka ir galima ar tik kai moteris buria tai veikia.ar galima ir vyram

???!

klausymas, tai kie ciganu perskaite sy straipsni, bū……………………………………………….

va

o apie menesiniu papylima i arbata,ko nerasot? :)

KillerBoy

O bachuram nera???

Taip pat skaitykite