Nužiūrėjimas – magiška žvilgsnio galia

Nužiūrėjimas – daugelyje tautų paplitęs prietaras, esą pikta linkintis ar ypatingomis galiomis apdovanotas žmogus žvilgsniu gali neigiamai paveikti kito žmogaus ar gyvo padaro savijautą, užtraukti nelaimę.

 

Sakoma, kad akys yra sielos veidrodis, savotiška saugykla, durys, pro kurias į žmogų patenka ir išeina energija. Vadinasi, į žmogų pro akis gali prasiskverbti ne tik gera energija, bet ir piktų dvasių siunčiami signalai.

 

Nužiūrėtieji žmonės ar gyvuliai suserga, augalai – vysta ir džiūsta, piktu žvilgsniu paveiktų namų gyventojus ima persekioti nesėkmės. Dar viduramžiais buvo kalbama, kad pikti žmonės turi daug žalingos energijos, kurią aplinkai ir žmonėms skleidžia per akis. Kaip žmonės bando apsisaugoti nuo blogos akies ir atsikratyti nužiūrėjimo?

 

Pikta linkintis žvilgsnis

 

Nužiūrėti pikta akimi galima specialiai arba netyčia. Nužiūrėjimas susijęs su pavydu, kerštu ir pan. Kartais žmonės ir patys nežino, koks stiprus jų žvilgsnis. Blogą akį gali turėti bet kas: dar nemokantis kalbėti vaikas, ištikimas draugas, nekalta mergaitė, net dvasininkas.

 

Viename sename traktate rašoma, kad žalingi spinduliai gali sklisti net iš užmerktų akių, sakykime, žmogui miegant ar mirus. Būna, kad viena žmogaus akis yra pikta (kaip taisyklė, kairė), o kita – ne. Jei portrete ar nuotraukoje žmogaus akis deformuota (padidėjusi), vadinasi, jis linkęs daryti bloga, jei dešinė – atvirkščiai, šio žmogaus ketinimai geri. Atskirti gerą žmogų nuo blogo nėra sunku, tereikia jam atidžiai pasižiūrėti į akis.

 

Blogą akį turinčius žmones galima atskirti ir pagal kitus požymius. Pavyzdžiui, romėnai vengdavo žvairakių, žmonių, turinčių giliai glūdinčias akis, taip pat žmonių su išsprogusiomis akimis. Skirtingos akių rainelės spalvos (pavyzdžiui, kairė akis – ruda, o dešinė mėlyna) irgi blogas ženklas. Bijoma žmonių su storais suaugusiais antakiais ir – turinčių kalbos defektų.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pikta linkintis žmogus niekada neverkia iš širdies! Paprastai tai liesas ir rūstus smailianosis su nemalonia veido spalva, nuo kurio sklinda blogas kvapas. Jis nemėgsta bendrauti, primena atsiskyrusį tylenį, labiau linkęs pasikalbėti su pačiu savimi.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Jau seniai tikima, kad blogą akį turi ir senos apsileidusios moterys. Net Pitagoras patarinėjo pasilikti namuose ir niekur neiti, jei prie durų sutikote baisią luošą senę.

 

Kaip suprasti, kad jus nužiūrėjo?

 

Požymių gali būti įvairių. Dažniausias, jei pastebite, kad staiga įvairiose gyvenimo srityse jus ėmė persekioti nesėkmės. Gali sutrikti įprasta emocinė būklė, tampate dirglus, nepaaiškinamai piktas, nepasitenkinęs gyvenimu, gali pablogėti savijauta, sutrikti organizmo termoreguliacija (krėsti šaltis ar, atvirkščiai – mušti karštis), padažnėti galvos skausmai, sutrikti skrandžio veikla ir pan.

 

Taip pat gali be regimos priežasties padidėti arba kristi svoris, imama neadekvačiai reaguoti į įprastas gyvenimo situacijas – prasiveržia nevaldomas pyktis ar apsiverkiama dėl menko nesusipratimo. Kitaip tariant, žmogaus organizmas visiškai praranda pusiausvyrą, mintys nedera su veiksmais, pernelyg sustiprėja emocijos, dėl to tik dar labiau išauga įvairių nesusipratimų, traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė.

 

Žmogus tampa pats sau priešas, nes patenka į uždarą ratą – kuo labiau blaškosi, tuo labiau sau kenkia. Pats nužiūrėjimas tebuvo pradinis impulsas, atidaręs jūsų vidinę Pandoros skrynią.

 

Kad bloga akis nepaveiktų…

 

Žmonės visada ieškojo būdų, padedančių apsisaugoti nuo piktos akies. Ir sugalvojo nusispjovimą. Gyvūnai savo ką tik gimusius palikuonis išlaižo. Todėl buvo manoma, kad seilės turi antidemoniškų galių. Dar Romos imperatoriaus Nerono laikais močiutės paseilėdavo vidurinį dešinės rankos pirštą ir patepdavo vaiko kaktą, nes tikėjo, kad tai apsaugo… Romėnai nusispjaudavo tris kartus, jei kas nors girdavo jų grožį, jėgą ar kitus kūniškus privalumus.

 

Plinijus duoda tokį patarimą: jei kas nors pažiūri į miegantį kūdikį, motina turi tris kartus nusispjauti ir visai nesvarbu, kad kūdikis turi amuletą, apsaugantį jį nuo blogos akies.

 

Taip pat gera apsauga nuo nužiūrėjimo yra stipri dvasia, pasitikėjimas savimi, iš vidaus spinduliuojama teigiama energija. Tačiau kiekvieno žmogaus gyvenime pasitaiko ir tokių akimirkų, kai biolaukas susilpnėja: liga, nesėkmingai susiklosčiusi asmeninio gyvenimo situacija, nemalonumai darbe, netikrumas dėl ateities – visa tai gali sumažinti energinį imunitetą. Tuomet patariama imtis papildomų priemonių biolaukui sustiprinti.

 

Kaip atsikratyti blogos akies?

 

Labiausiai paplitęs apsisaugojimo nuo nužiūrėjimo būdas – raudonų siūlų raištis ant dešinės rankos riešo. Daugelyje šalių raudonais kaspinais apraišomos naminių gyvulių galvos, taip norima apsaugoti nuo nužiūrėjimo galvijus. Simbolinę prasmę turi ir raudonos uogos (raudonieji serbentai, šermukšnis…). Kryžmai sudėtos šermukšnio šakelės ir perrištos raudonu siūlu neutralizuoja nužiūrėjimą ir apsaugo namus.

 

Užkalbėjimą ar nužiūrėjimą gali panaikinti šventa ar balta žvakė. Nužiūrėjimai ir užkalbėjimai – tai energetiniai kamščiai, dažniausia išsidėstę tarp energetinio taško (čakros) – Šventosios Dvasios viršugalvio (momens) čakros, indėnų vadinamoje “Sachasraroje”. Šventosios Dvasios čakra yra 16 cm virš momens 33 laips. kampu arčiau užpakalinės galvos dalies.

 

Žmogaus nepasiekia Šventosios Dvasios energija (šviesa), todėl jį lydi nesėkmės, nes pažeidžiama visa gyvenimo eiga. Piktos akies neutralizavimą reikėtų pradėti nuo “ryšio kanalo” aktyvizacijos: uždekite baltą arba šventą žvakę ir 32 kartus sukite prieš laikrodžio rodyklę aplink momenį. Atitinkamoje vietoje žvakė pradės braškėti, vaškas sproginės ir rūks – vadinasi, jūs pradedate gauti Aukščiausio Kosmoso energiją.

 

Dabar žvakę sukite spirale irgi prieš laikrodžio rodyklę – pradžioje į apačią, po to į viršų – ties stuburo linija. Žvakė vėl pradės braškėti, sproginėti… būtent šioje vietoje susikaupusi bloga energija. Ritualo metu reikėtų mintyse ar pašnibždomis kalbėti “Tėve mūsų…”. Kai žvakės liepsna “nebeišdykaus”, degs tolygiai ir ramiai, vadinasi liepsna pervedė neigiamą energiją į mentalinį pasaulį ir ją ten sunaikino.

 

Vieną žvakę galima uždegti ne daugiau kaip 6 kartus. Jei seansas užtrunka ilgiau, jį galima perkelti į kitą dieną ir tęsti tol, kol žvakės liepsna “nusiramins”. Tose vietose, kur buvo nužiūrėjimas ar užkalbėjimas, yra stuburo slankstelių panirimas, kurį sukelia deformuotas energetinis laukas. Todėl panaikinus nužiūrėjimą naudinga padaryti masažą – žmogų išjudinti, kad slanksteliai sugrįžtų į savo vietas ir susinormalizuotų kraujo apytaka stuburo zonoje.

 

Diena.lt, „Moters savaitė“ ir Anomalija.lt

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
veneta

as tikiu tai istiesu realu bet niekas nuo nieko neapsaugotas bent man yra iki siol viskas griuna kartais atrodo lik prakeikta

JZZ

Žmonės sugeba daryti poveikį ne tik akimis, tačiau jeigu tai žinotų detaliai, būtų žymiai prastesnė vieta gyventi. Kas būtų jei kiekvienas turėtų šautuvą?

Beje, įmanoma ir teigiama įtaka.

Taip pat skaitykite