Užfiksuotas dar vienas milžiniškas NSO šalia Saulės

nsosauleNASA kosminė observatorija SOHO netoli Saulės visai neseniai nufotografavo dar vieną milžinišką neatpažintą skraidantį objektą, kuris, sprendžiant iš nuotraukos yra dirbtinės kilmės.

 

Per pastaruosius metus, šalia Saulės yra dažnai fiksuojami NSO objektai, tačiau tokio dydžio objektas pastebėtas pirmą kartą. Kosminės observatorijos SOHO (Solar and Heliospheric Observatory) nufilmuotas objektas iškart tapo internetine sensacija.

 

Ufologai šį objektą interpretuoja kaip metalinį kosminį laivą su labai didele korpuso atšaka ir dar dviem mažesnėmis. Pasak jų, nuotrauka puikiai patvirtina, kad šis objektas nėra koks nors dujų ar dulkių dalelių debesis, jo forma yra taisyklinga, o korpuse aiškiai matomi tam tikri grioveliai.

 

NASA ir kiti mokslininkai kol kas atsisakė komentuoti reiškinį ir apie šalia Saulės matomą NSO nepaskelbė jokio oficialaus pranešimo.

 

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
14 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Inkognito

Šis laivas nevagia saulės energijos,jis atskrido tam kad sureguliuotų saulės termodinaminį reaktoriaus darbo procesą ir papildo jį helio atsargomis,kurios jau yra visai prie išsekimo ribos.Jeigų jų ekspedicijos nebūtų buvę 2013 metais,šiais metais saulė jau būtų virtusi supernova. O mes išgyventume pasaulio pabaigą.

Garnett

benas ka tu ismanai yra tokiu nso kur skraidanti visa baze ir ji milziniska is kurios leidziami kiti nso pasidomekit daugiau is billy meier pasakojimu va ten tai technologijos

andamin

nieko jie nepuls, nes uzdrausta, esam saugomi!galbut tas gali ir pasikeisti, aisku. kitas dalykas tas vyksta prie Saules pastoviai ir jie atskrenda energijos. tai yra normalu jiems.o mes turetume i tai nei nereaguoti. nes tai nera kazkas tooookio! nezinau keliu jie rusiu tik ir daugiau jokiu kitu detaliu.

illuminati

inkognito ….. cia tu …. ?

ttt

Man idomu is kokio lydinio jie gamina tokius laivua kad toki karsti atlaiko.

Šešėlis

Nu koks ten karštis tarkim keli šimtai tūkstančių laipsnių, čia palyginus ne tiek ir daug. Siūlau pasidomėti kokias temperatūras išgauna žemėje, išskirtinai, kuriamame termobranduoliniame reaktoriuje. 20-30 mln. laipsnių, o nori pasiekti 100mln laipsnių. Tai va net žemiečiai moka tiek išgauti ir išlaikyti, tai kas čia ateiviams yra.

illuminati

Fake !!!!!!!!!!

zenith

greitai prasidės invazija

zenith

rošiamasi invazijai

Pati

Saules gyventojai irgi iskliauja atostogu

Lillit

va taip ir nustekens musu Saule..

Anonimas

Ateiviai atskrido pasipildyt energijos prie saulės, o jūs va čia jau tragediją darot… :D :D

Taip pat skaitykite