Tikimybė surasti idealų partnerį = 1 iš 285 tūkst.

Britų ekonomistas Peteris Backus apskaičiavo, kad mūsų galimybės surasti idealią antrąją pusę lygios tik 1 iš 285 tūkst. Ekonomikos dėstytojas Warwicko universitete (Didžioji Britanija) savo apskaičiavimus, pavadintus „Kodėl aš neturiu merginos“, atlikti nusprendė po to, kai jam 5 metus nepavyko sulaukti tikros meilės.

 

30-metis ekonomikos ekspertas išsiaiškino, kad iš 30 mln. vienišų merginų jam tiktų tik 26.

 

Kaip rašo „The Telegraph“, nelinksmas prognozes vienišiems žmonems apskaičiavęs ekonomistas mano, kad jam į porą tiktų 24–34 metų vienišos moterys, gyvenančios jo gimtajame mieste – Londone.

 

Pasak jo, tikimybę susirasti idealią antrąją pusę išėjus vakare į miestą lygi 0,0000034 proc., t.y. 1 iš 285 tūkst.

 

Sprendžiant vadinamąją Dreiko lygtį (N = R* x Fp x Ne x Fi x Fc x L) astrofizikas ir astronomas Frankas Drake`as apskaičiavo, kad mūsų galaktikoje gali būti 10 tūkst. civilizacijų, su kuriomis galėtume užmegzti kontaktą.

 

Ekonomistas P. Backus į šią lygtį paprasčiausiai įstatė savo idealaus pasimatymo kriterijus. Į kriterijus jis įtraukė ir tas moteris, kuriomis jis atrodytų patrauklus.

 

„Tyrimas galbūt gali skambėti liūdnai ieškantiems meilės, tačiau gera žinia vienišiems, kad tai nėra jų kaltė“, – cituojamas Peteris Backus.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Bbc

O as galvojau, kad cia as isranki. Pasirodo ekonomistas ir is 30 tukstanciu merginos neissirinktu. Reikia ieskoti problemos savyje tokiu atveju. O meileje matematika negalioja. Per daug sausas ir neidomus jis merginoms.

Neptun

Išmeskim iš žmogaus proto visas jo gyvenimą griaunančias programas ir pamatysim, kiek daug potencialių partnerių jis jau buvo sutikęs.

Ezekiel

Gal ir būna, tačiau Žemėje kurioje dabar verda pragaras abejotina sutikti idealų žmogų tiek psichiškai, tiek fiziškai. Partnerio sveikata ir kūno grožis slepiamas, mažai jau kreipiama dėmesio, nes dabar poruojasi dėl pinigų, madų ir išlikimo. Net sergantis gali susilaukti palikuonių, o šie juk gimsta su trukūmais.
Natūralioji atranka, evoliucija vis šlifuoja būtybes iki tobulybės.

Sutikti idealia mergina čia tikrai sunku, ateivius sutikti irgi retai galima. Sutikti ateive mergina galima tik dar retesniais atvejais, bet įmanoma viskas…

dzabas

O tu sutikai ateivę merginą?

atlantas

ideliu zmoniu isvis nebuna

Taip pat skaitykite