Kas yra sąmoningumas ir kam reikalinga širdis

Žmogaus kūną sudaro fizinis ir subtilus kūnai. Subtilų kūną sudaro: širdis, siela, dvasia. Pirmiausiai žmogus visada pajaučia subtiliuoju kūnu, o tada viskas persiduoda į fizinį kūną. Pavyzdžiui, baimė. Iš pradžių ją pajaučiame viduje, o tada kiekvienas fiziškai stiprią baimę pajaučiame skirtingai: vieniems dreba balsas, kojos, kitiems prakaituoja delnai. Paprasčiau tariant – subtilus kūnas yra jūsų intuicija, vidiniai procesai, kurie darosi jūmyse, jūsų Esybėje teigia matantys.lt

 

Dažniausiai viską parodo mūsų širdutė. Širdis ne vien gyvybiškai svarbus organas ir skirtas ne tik mylėti. Širdį galima prakalbinti. Klausydami tai, ką sako jūsų širdis, o ne protas – tapsite sąmoningu. Žinosite, ar teisingu keliu žengiate, kokie tikrieji jūsų tikslai, ką turite savyje keisti, kad jūsų gyvenimas pagerėtų ir patobulėtų santykiai su aplinkiniais. Žinoma, taip pat žmogui duotas ir protas su logika. Jie reikalingi racionaliam mąstymui ir kad žmogus per daug neskraidžiotų padebesiais.

 

Dažnai protas užgožia mūsų intuiciją ir nukreipia mus neteisinga linkme. Tuomet nebūname savimi, nesame laisvi atviram bendravimu, mąstymui, pasiduodam masėms, tai ką daro kiti, nes tokie yra stereotipai. Klausant savo širdelės jokie stereotipai neegzistuoja. Širdelė yra tarsi melo detektorius, kuris padeda atskirti, kur melas, o kur tiesa. Širdutė padeda priimti teisingus sprendimus.

 

Šaltinis matantys.lt

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Marija

Juk yra knyga isleista..apie SIRDI…uzmirsau pavadinima.Tikra,idomi.Verta paskaityti,suzinoti.

Sirdingasis

Cia labai jau trumpai ir apie nieka…
Maniau,kad visi tokio svieciamojo turinio straipsniai turi buti informatyvus, bet deja, nusivyliau.

Sleep

Jau galit mesti šį straipsnį į šiukšlyną ir neteršti savo archyvo

Taip pat skaitykite