Ateiviai galbūt jau „žvelgia mums į akis“

Yra tikimybė, kad Žemės gyventojai jau dabar akis į akį susiduria su ateiviais iš kosmoso, tačiau nepajėgia to suvokti, pareiškė žymus britų astronomas.

 

D. Britanijos nacionalinės Mokslų akademijos funkcijas atliekančios Karališkosios draugijos prezidentas, karališkasis astronomas lordas Martinas Reesas pasibaigus nežemiško proto paieškoms skirtai mokslinei konferencijai pareiškė, kad ateiviai galbūt „žvelgia mums į akis“, tačiau jų pavidalo žmonės nepajėgia atpažinti.

 

Šalies vyriausybę mokslo klausimais konsultuojančios organizacijos vadovas pareiškė manąs, kad nežemiškos gyvybės egzistavimas gali būti už žmogaus suvokimo ribų, praneša „Telegraph.co.uk“. „Gali būti, kad jie stovi prieš mus veidas į veidą, o mes paprasčiausiai jų neatpažįstame.

 

Problema ta, kad mes ieškome kažko, kas būtų labai panašu į mus pačius, darydami prielaidą, kad jie bent jau turi panašias į mūsų technologijas ar matematiką“, – sakė mokslininkas. Anot lordo M. Reeso, jis manąs, kad kosmose gyvybė ir nežemiškas protas gali egzistuoti tokiais pavidalais, kokių žmonės nepajėgia suvokti.

 

„Taip, kaip šimpanzės negali suvokti kvantinės lauko teorijos, taip ir tikrovėje gali egzistuoti tam tikri jos aspektai, kuriems pažinti nepakanka mūsų smegenų talpos“, – teigė astronomas. Neseniai vykusioje konferencijoje „Nežemiškos gyvybės atradimas ir jo pasekmės mokslui bei visuomenei“ lordas Martinas Reesas iškėlė klausimą, ar susitikimas su ateiviais iš kosmoso Žemės gyventojams išeitų į gera ar į bloga.

 

Jo teigimu, galingesni teleskopai dabar suteikia geresnę nei bet kada anksčiau nežemiškos gyvybės aptikimo kosmose galimybę. Beje, britų astronomo išsakyta prielaida apie žmogaus protui nesuvokiamas nežemiškos gyvybės formas beveik sutapo su Meksikoje vasario 10 d. nufilmuotu neįprastu reiškiniu, sukėlusiu karštas diskusijas apie „skylę danguje“ ir NSO – neatpažintus skraidančius objektus.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Panašus debesis praėjusių metų spalį buvo nufilmuotas virš Maskvos ir tapo viena didžiausių interneto sensacijų. Po kurio laiko panašus debesis buvo užfiksuotas ir virš Rumunijos.

 

 

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
BTV.LT

Gal taip yra iš tikrūjų.Straipsnis buvo ganėtinai geras su įdomia nauja mintimi apie ateivius.

aa

paranoja yra baisi liga…

Garnett

butent kad zmones nepajegia suwokti

Audrius

Sveiki, turiu prasyma arba pasiulyma kai kelete i straipsni su video is youtube prasau po apacia dekite aktyviaja nuoroda i video isnasoje ar tiesiog po video. Cia patarimas, nes su keikuriais telefonais narsant jusu puslapyje nera galimybes pamatyti vaizdelio.
aciu, Audrius

Taip pat skaitykite