Rusijoje karvių fermoje aptikta mergaitė – “mauglė”

Rusijoje, Permės srityje, policininkai rado penkerių metų mergaitę, kuri gyveno karvidėje vienoje rajono fermų.

 

Fermoje vaikas gyveno drauge su mama ir patėviu, bet jie nieko nemokė mažylės. Mergaitė net nemokėjo kalbėti, o bendravo su suaugusiaisiais mykimu, kaip tą daro karvės.

 

„Vaikas nelankė vaikų darželio ir netgi niekada neišeidavo į lauką žiemos metu, nes mergaitė neturėjo jokių rūbų. Vietoje žaislų – nuorūkos. Ištisas dienas ji buvo fermoje tarp karvių, o jei trukdydavo savo tėvams, ją paprasčiausiai užrakindavo rūsyje“, – pasakoja policijos atstovai.

 

Nepaisant to, kad vaikas fermoje gyveno kartu su savo motina ir patėviu, jos auklėjimu niekas net nebandė užsiimti.

 

„Penkiametis vaikas nemoka net kalbėti… Vietoje kalbos bando išsireikšti garsais, panašiais į skleidžiamus karvių. Jis net nemoka naudotis stalo įrankiais, valgo tik skystą maistą, daugiausia pieną“, – pasakoja Rusijos VRM darbuotojai.

 

Pranešimą apie sunkias sąlygas, kuriomis gyvena vaikas, gavo policija iš vieno vietos gyventojo. Po patikrinimo, patvirtinusio informaciją, policija išsivežė ją į reabilitacijos centrą. Tėvų laukia teismas.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
lol

Jis net nemoka naudotis stalo įrankiais, valgo tik skystą maistą, daugiausia pieną“, – pasakoja Rusijos VRM darbuotojai. Raso jis tai gal ji ar ne?

siaubas

Sveiki atvykę į Rusiją…

martyr

nekenčiu tokių žmonių,tikėkimės ilgai sėdės

Taip pat skaitykite