Vaikai-žudikai: kai vaikų žiaurumas pribloškia net visko mačiusius kriminalistus

vaikai-zudikaiVaikai ar jauni paaugliai, kartais gali būti ne mažiau žiaurūs nei suaugusieji. Ir ne visuomet randami atsakymai, kas skatina tokį žiaurų jų elgesį. Tinklalapis “9gag” pristato vaikus, kurių žiaurumas pribloškė net visko mačiusius pareigunūs.
 
1. Jonas Venablesas (Jon Venables) ir Robertas Tompsonas (Robert Thompson)
 
1993 metais viename prekybos centre Anglijoje, 10 metų amžiaus berniukai nuviliojo nuo mamos 2 metų vaiką (taip pat berniuką) ir nusivedė jį prie netoliese buvusių geležinkelio bėgių.
 
Jon-Venables-and-Robert-Thompson
 
Ten jie taip išniekino vaiko kūną, kad autopsijos rezultatai negalėjo įvardinti tikslios mirties priežasties.

 

2. Sandra ir Beti (Beth) Andersen

 

„Sandra“ (16 metų) ir „Beti“ (15 metų) yra ne tikri nusikaltėlių vardai. Turint omenyje tai, kad jos buvo labai jaunos, kai įvykdė savo nusikaltimą, kanadietėms šie vardai buvo sugalvoti kaip tapatybės apsaugos priemonė.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

skendimas

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Bet jos taip pat dar žinomos kaip „Vonios mergaitės“ (angl. Bathtub Girls), nes 2003 metais nugirdė savo mamą, davė jai Tylenol tablečių ir paskandino ją vonioje.

 

3. Brenda Spencer

 

1979 metais Brenda Spencer (16 metų amžiaus) savo pradinės mokyklos kieme pradėjo pliekti iš 22 kalibro pusiau automatinio ginklo.

 

brenda-spencer

 

Kaip priežastį kodėl ji taip padarė, ji įvardino „Aš nemėgstu pirmadienių“. Šio incidento metu žuvo direktorius ir mokyklos sargas. Nuo to laiko, ji jaučiasi asmeniškai atsakinga už kiekvieną susišaudymą Amerikos mokyklose.

 

4. Danielius Bartlamas (Daniel Bartlam)

 

2011 metais Bartlamas, kai jam buvo 15 metų, prisipažino nužudęs savo paties mamą. Tai įvyko Anglijoje. Berniukas uždaužė savo mamą plaktuku, o po to ją padegė.

 

Daniel-Bartlam

 

Pasirodo, kad jis buvo didelis siaubo filmų mėgėjas, tad policijai neliko nieko kito kaip tik įtarti, jog tai ir paskatino berniuką žudyti.

 

5. Meri Bel (Mary Bell)

 

Bel buvo vos 10 metų, kai ji įvykdė savo pirmąją žmogžudystę – 1968 metais ji pasmaugė keturmetį vaiką. Sekančiais metais ji pasmaugė 3 metų berniuką.

 

Mary-Bell

 

Vykdydama antrąjį nužudymą, ji jau turėjo bendrininką. Jie išraižė savo inicialus ant berniuko kūno ir nupjovė jo lytinį organą. Dabar ji gyvena Anglijoje su nauja tapatybe.

 

6. Džošua Filipsas (Joshua Philips)

 

1998 metais Filipsas (būdamas 14 metų amžiaus) nužudė savo 8 metų kaimynę Medi Klifton (Maddie Clifton) trankydamas ją beisbolo lazda ir smeigęs jai 11 kartų.

 

 

Vėliau jis paslėpė jos kūną tiesiog po savo lova. Mergaitės palaikai buvo surasti tada, kai Filipso mama užuodė keistą kvapą sklindantį iš vaikinuko kambario.

 

7. Paulina Parker (Pauline Parker) ir Džuljeta Hiulm (Juliet Hulme)

 

Šios dvi mergaitės iš Naujosios Zelandijos turėjo neįprastą priklausomybę viena kitai. Jos susikūrė savo fantazijų pasaulį ir ten leido didžiąją savo laiko dalį.

 

pauline

 

Kai jų tėvai 1954 metais nusprendė jas išskirti (siųsdami Džuljetą gyventi į Pietų Afriką), mergaitės nužudė Paulinos mamą. Pagal jų istoriją sukurtas filmas „Dangaus sutvėrimai“ (angl. „Heavenly Creatures“).

 

8. Baris Deilas Loukaitis (Barry Dale Loukaitis)

 

Loukaitis buvo 14 metų mokinys Vašingtono Frontier vidurinėje mokykloje. 1996 metų vasarį jis nušovė savo algebros mokytoją ir du mokinius. Likusią klasę jis laikė įkaitais.

 

baris

 

Drama truko valandą laiko, tačiau pasirodė fizinio lavinimo mokytojas, kuris puolė Loukaitį parversdamas jį ant žemės ir padėjo mokiniams pabėgti.

 

9. Lionelis Teitas (Lionel Tate)

 

Jam tebuvo 13 metų, kai teismas jį nuteisė už 6 metų mergaitės nužudymą. Rūsyje vaikai žaidė imtynių ir berniukas persistengė – mergaitei plyšo kepenys ir suskilo kaukolė.

 

lionel-t

 

Jis buvo jauniausias asmuo JAV istorijoje gavęs nuosprendį kalėti iki gyvos galvos.

 

10. Džesis Pomerojus (Jesse Pomeroy)

 

Pomerojus su peiliais ir diržais mėgo kankinti kitus vaikus, tačiau 1874 metų balandį jis perlenkė lazdą – nužudė mergaitę vardu Keti Kuran (Katie Curran).

 

jesse-p

 

Jos kūną vaikinukas įmetė į mamos suknelių parduotuvės rūsį, kur vėliau ir buvo surastas. Keturiolikmetis įėjo į Masačusetso istoriją kaip jauniausias asmuo nuteistas pirmojo laipsnio žmogžudyste.

 

11. Erikas Smitas (Eric Smith)

 

1993 metais Steubeno apygardoje (angl. Steuben County) Niujorke, 13 metų Smitas įtikino keturmetį berniuką eiti kartu su juo į mišką. Ten berniukas buvo pasmaugtas, o jo galva sudaužyta.

 

Eric-Smith

 

Smito prašymas paleisti iš kalėjimo lygtinai buvo atmestas jau 11 kartų, o sekantis laukia 2018 metais.

 

12. Sindi Kolier (Cindy Collier) ir Širli Vulf (Shirley Wolf)

 

Širli Vulf buvo 14 metų amžiaus, o Sindi Kolier 15, kai jos 1983 metais nusprendė mirtinai subadyti 87 metų senutę (Auburne, Kalifornijoje).

 

sindy-shirli

 

Jos buvo suimtos tą patį vakarą, o suėmimo metu Vulf ramiai prisipažino: „Taip, mes tai padarėme“.

 

13. Katerina (Catherine) ir Kurtis (Curtis) Džonsai (Jones)

 

1999 metais sesutė ir broliukas (kuriems buvo 13 ir 12 metų) su ginklu nušovė tėvo draugužę. Tačiau to priežastis gana dramatiška – vaikai teigė, jog tėvas ir jo draugė juos išnaudojo seksualiai.

 

johnses

 

Greičiausiai, vaikai ryžosi tokiam žingsniui persipildžius kantrybės taurei.

 

14. Karlas Niutonas Meihenas (Carl Newton Mahan)

 

1929 metais Meihenas (6 metų amžiaus) susipyko su savo 8 metų amžiaus drauge dėl gabalo metalo, kurį jie abu norėjo priduoti į supirkimo punktą ir šiek tiek užsidirbti.

 

carlnewton

 

Mergaitė su tuo pačiu metalo gabalu trenkė berniukui į veidą, o jis atsakė nušaudamas ją šratiniu šautuvu. Dėl šio nusikaltimo jis praleido kalėjime 15 metų.

 

15. Kreigas Praisas (Craig Price)

 

Praisui tebuvo 13 kai jis ėmė žudyti. Prieš tai, kai buvo suimtas 1989 metais, jis nužudė dar 3 žmones (tuo metu jam buvo 15).

 

craig-price

 

Prisipažindamas dėl žmogžudysčių, jis buvo šaltakraujiškai ramus, o taip pat teigė, kad jo mėgstamiausi ginklai – virtuviniai peiliai.

 

16. Alisa Biustamantė (Alyssa Bustamante)

 

2009 metų spalio menesį penkiolikmetė Alisa Biustamantė padūrė ir pasmaugė 9 metų amžiaus mergaitę (Misūrio valstijoje).

 

alisa

 

Kaip priežastį ji įvardino „Aš tik norėjau sužinoti, koks tai jausmas, kai ką nors nužudai“. Mergaitės kūną ji paliko prie netoliese buvusio miško po lapų krūva.

 

17. Deividas Bromas (David Brom)

 

1988 metais vasario 18 Minesotos valstijoje, savo pačių namuose buvo surasta mirtinai kirviu sukapota šešiolikmečio Bromo šeima.

 

david-brom

 

Dar dieną prieš tai, vaikis pats minėjo savo klasės draugams, jog ketina nužudyti savo šeimą. Jis buvo suimtas, o lygtinio paleidimo galimybė atsiras tik 2041 metais.

 

Parengė: Giedrius Abugelis

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Asilai

Galima ko nors naujesnio!! Jau atsibodo skaityti ta patį! Beveik viska perskaiciau… Zinoma labiausiai domina siaubo istorijos ir ziairybes…
Galima ko nors naujesnio?

Ghost hunter

Ziaurumas…

Evaldas

Niekada negalvojau, kad kiti tinklapiai kopijuos straipsnius is 9gag :D

pastebejimas

kopijavimas ir vertimas yra du skirtingi dalykai.

Taip pat skaitykite