Bendrosios Zodiako ženklų savybės

Svarstyklės (rugsėjo 23 d. – spalio 22 d.)

 

Asmenybė. Susidraugauti Jums – tarsi kvėpuoti. Turite įgimtą dovaną – greta Jūsų kiti jaučiasi laisvai. Jus liūdina ginčai ir neteisybė, todėl daug pastangų ir laiko skiriate harmonijai bei pusiausvyrai išlaikyti. Lyginant su kitais ženklais, esate mažiau energingi ir stiprūs, todėl aplinkiniai kartais mano, kad Jūs tingūs. Tačiau Jūs linkę kaitalioti intensyvų darbų ir ilgalaikį poilsį. Saugokitės, kad Jūsų tiesus mąstymas, bei sugebėjimas matyti abi reikalo puses nedarytų Jūsų neryžtingais ir nepastoviais.

 

Bruožai. Jūsų namai patrauklūs, drabužiai atrodo puikiai – Svarstyklės talentingai derina spalvas bei formas. Jūsų pomėgiai dažnai susiję su menu ir skaitymu, ypač apie meilę.

 

Meilė. Romantiškos partnerystės troškimas – dalis Jūsų poreikio užmegzti naujas pažintis. Meilėje Jūs išties talentingi. Saugokitės ryšių, kuriems nesate pasirengę. Jeigu sunku apsispręsti, ieškokite partnerio, kuris sugebėtų vadovauti nedominuodamas. Kuomet ryšys finansiškai pastovus, Jums tinkama pora Vandenis. Šaulys – nuostabus partneris versle, o dažnai ir meilėje.

 

Karjera. Svarstyklių žmonės – meniškos prigimties, todėl Jums itin sėkmingos sritys – dizainas, interjeras, architektūra, kosmetika. Kitas harmoningas pasirinkimas – muzika, ypač vokalas. Taip pat Jums tinka teisininko, diplomato, socialinio darbuotojo kelias, čia praverčia Jūsų įgimtas teisingumo jausmas. Apskritai, jausitės laimingi bet kuriame darbe, kuris atliekamas gražioje aplinkoje ir suteikia galimybę kurti.

 

Skorpionas (spalio 23 d. – lapkričio 21 d.)

 

Asmenybė. Jūsų charakteris gilus ir sudėtingas. Jūs dažnai būnate paslaptingi. Jūs veiklūs, pasitikintys savimi, aistringai siekiate tikslo. Aplinkiniams atrodote žavi ir dinamiška asmenybė, kurios trauka gali paskatinti tiek geram, tiek blogam. Tamsioji Jūsų pusė atsiskleidžia polinkyje kontroliuoti situacijas, įvykius, emocijas. Mokate itin kruopščiai saugoti paslaptis. Neįvertinti, nuoskaudą galite laikyti metų metus.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Bruožai. Jūsų drabužiai kuria prabangos ir jėgos įspūdį. Mėgiami patiekalai pasižymi stipriais aromatais. Vertinate mūsų, jūros gėrybes, tradicinius vynus. Jus traukia motociklai, alpinizmas, nardymas – visa tai, kur sudėtingose situacijose reikalinga savikontrolė.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Meilė. Meilėje Jūs ypač aistringi, todėl traumų retai išvengiate. Atsargiai, Jus užvaldęs meilės idealas gali užgožti dalykinę santykių pusę. Kitas pavojus – kad intensyvi aistra sukels savanaudiškus jausmus, pavydą. Ryšys su žuvimis gali būti itin karštas, tačiau saugokitės, kad nebaigtumėte vienas kitų užgaudami. Venkite Dvynių, pamėginkite su kitu Skorpionu arba Jaučiu. Geriausia pora Jums, ko gero, Vėžys. Šio ženklo žmonės jautrūs ir pakankamai kantrūs, kad susitaikytų su daugybe Jūsų poreikių.

 

Karjera. Kartais Skorpionai vadinami gydytojų ženklu, nes stiprūs ir ištvermingi kovoje su skausmu bei ligomis. Taip pat Jums tinka inžinieriaus, teisininko, detektyvo, vaistininko, tyrinėtojo ar kario kelias. Puikūs analitiniai sugebėjimai daro Jus laimingu, kai randate problemos šaknis. Kiekvienas darbas, visapusiškai išnaudojantis Jūsų galimybes, Jums neša pasitenkinimą.

 

Šaulys (lapkričio 22 d. – gruodžio 21 d.)

 

Asmenybė. Pasitikėjimo savimi ir energijos Jums tikrai netrūksta. Jūs puikiai jaučiatės idėjų ir dvasių pasauly, o tiesos ieškote vedini smalsumo. Domitės, ką galvoja kiti. Stengiatės prisikasti prie kiekvienos problemos šaknų. Jūs spontaniški, savarankiški, optimistai, imlūs naujovėms. Matydami, kad jais domitės, aplinkiniai dažnai kreipiasi į Jus pagalbos ar patarimo. Esate iki kraštutinumo garbingi, tačiau Jūsų atviros pastabos dažnai Jus daro perdėm kritiškais bei netaktiškais.

 

Bruožai. Jūsų drabužiai gali būti kiek pasiglamžę, tačiau niekados nevaržo judesių. Jums, greičiausiai, patinka mėlyna spalva, o ypač mėlyni džinsai – klasikinis Šaulių rūbas. Namuose gausu įdomių daiktų parsivežtų iš Jūsų taip mėgiamų kelionių. Jums patinka dideli šunys ir žirgai, be to mielai dalyvaujate komandiniuose žaidimuose.

 

Meilė. Saugokitės, kad Jūsų natūralus domėjimasis kitais, nebūtų suprastas kaip gilesni jausmai. Papuolus į tokią situaciją – išsivaduoti sunku. Labiausiai Jums patinka santykiai, kurie romanui suteikia įvairovės, o Jums – laisvės. Harmoninga pora – Dvyniai, taip pat ugnies ženklai – Liūtas, Avinas. Svarbiausia įsitikinti, kad Jūsų mylimojo intelektas lygus Jūsiškiam, taip pat svarbu, kad partneris nebūtų per daug pavydus ir savininkiškas.

 

Karjera. Jums puikiai seksis visur, kur įtaka daroma mintimis, pavyzdžiui, mokyme, religijoje, žiniasklaidoje, politikoje, prekyboje ar teisėje. Taip pat Jums patiks sportas, bei darbas atvirame ore, kaip antai, geologija, miškininkystė, šunų bei arklių mokymas. Nevertėtų pamiršti veterinaro, kelionių agento, vertėjo, rašytojo ar bukinisto profesijos.

 

Ožiaragis (gruodžio 22 d. – sausio 19 d.)

 

Asmenybė. Nedaug tėra žmonių, kurie prilygtų Jums tiek sugebėjimu dirbti, tiek pasiektais rezultatais. Jūs puikiai mokate uždirbti pinigus, ir jais matuojate savo sėkmę. Nesibaidote sunkaus darbo. Jūs praktiški, užsispyrę, ambicingi, pareigingi, sugebate konkuruoti. Į gyvenimą žiūrite pakankamai tradiciškai, bet nemėgstate rizikos. Dėl savo atsargumo, kai kada praleidžiate puikias progas. Esate sąmojingi ir turite puikų humoro jausmą, bet kartais neišvengiate pesimizmo.

 

Bruožai. Jūsų drabužių stilius konservatyvus, o spalvos solidžios, pavyzdžiui, pilka, juoda. Mėgstate prabangą, kuriate stipraus ir valdingo žmogaus įvaizdį. Namai, apstatyti klasikiniais kokybiškais baldais atitinka Jūsų padėtį. Dauguma Ožiaragių pernelyg užsiėmę darbu, kad turėtų laisvalaikio pomėgių, tačiau, radę laiko, mėgsta iškylauti, skaityti istorinę, biografinę literatūrą.

 

Meilė. Meilėje, kaip, beje, ir kitur, jaučiatės tarsi versle. Saugokitės, kad toks požiūris nesunaikintų romantikos. Mergelė Jums tinkama pora – abu vertinate ištikimybę apie ją daug nekalbėdami. Kitas geras pasirinkimas – Jautis, tačiau gyvendami su Jaučiu, venkite per didelio dėmesio smulkmenoms, kaip kad biudžetas ar buities darbai. Avinai gali pagelbėti priimant sprendimus, taip pat daryti emocinę įtaką. Jeigu susitaikysite su nedidele netvarka, gera pora – Vėžys.

 

Karjera. Yra daugybė sričių, kuriose galite pasireikšti: gamtos mokslai, matematika, civilinė bei karinė tarnyba, politika, architektūra, finansai, administracinis darbas. Pasirinkę kūrybą, ją pritaikote praktiškai, tad galite tapti geru baldininku, rūbų dizaineriu, rašytoju. Pagrindiniai Jūsų poreikiai – saugumas ir laiku mokamas atlyginimas. Sunkiai dirbdami, o būtent tai Jūs nuolatos darote, galite tikėtis, kad pakilsite iki savo profesijos aukštumų. Atminkite, kad karjera gali užgožti kitas gyvenimo puses.

 

Vandenis sausio 20 d. – vasario 18 d.)

 

Asmenybė. Jūs rūpinatės žmonija ir padarysite viską, kad pagelbėtumėte vargstantiems. Esate idealistai ir reformatoriai, todėl lengvai įtakojate dideles žmonių grupes. Visų pirma rūpinatės pasauliu, tik po to savimi. Vandeniai puikiai jaučiasi kolektyve, jie visuomet linkę padėti, tačiau kartais nutolsta nuo draugų ir šeimos. Jūs dažnai nenuspėjami, maištingi, netgi ekscentriški, besąlygiškai vertinate nepriklausomybę.

 

Bruožai. Jūsų drabužiai pabrėžia individualumą. Jūs vienodai vertinate tiek įprastinę, tiek proginę aprangą, tiek ir tą, kuri būdinga tam tikrai žmonių grupei. Jūsų namai vėsūs, juose daug oro. Interjerą pagyvina įdomūs daiktai, juos radę ilgai saugote. Jeigu turite pomėgių, tai dažniausiai jie susiję su mechaniniais daiktais ir veikla atvirame ore – kelionėmis, sklandymu, važinėjimu kabrioletu.

 

Meilė. Kadangi mėgstate laisvę, pasistenkite surasti partnerį, kuris Jūsų nesisavintų. Renkantis porą, Jums prireiks laiko, tačiau priimtas sprendimas bus grįstas draugyste ir bendrais interesais. Meilėje Jūs esate ištikimi, atlaidūs ir pasiaukojantys, tačiau Jūs taip pat galite virsti tolimu, šaltu, nepastovių nuotaikų žmogumi. Sėkminga pora su Liūtu, ypač, jei turite vaikų, kurių gerovę sutartinai rūpinsitės. Jūsų meilė nestokos žavesio, pasirinkus Dvynius ar Aviną.

 

Karjera. Rutina Jums varo nuobodulį, todėl ieškokite darbo, kuris nevaržytų savarankiškumo ir leistų diegti naujoves. Vandeniai – gimę mokslui, jie ypač puikūs srityse balansuojančiose tarp kelių mokslo šakų, kaip kad astronomija ar archeologija. Jautrūs visuomenės problemoms Vandeniai būna talentingi sociologai, politikai, socialiniai darbuotojai, ekologai.

 

Žuvys (vasario 19 d. – kovo 20 d.)

 

Asmenybė. Jūs neįtikėtinai jautrūs, gerte sugeriantys emocijas ir idėjas, kurias tik gali pasiūlyti šis pasaulis. Suprantate, kaip jaučiasi žmonės ir ką reikia daryti, kad jie būtų laimingi. Sugebate būti viskuo visiems, tačiau tai gresia Jūsų individualumui. Galvojate galimybėmis, o ne rezultatais. Viliojami grožio, Jūs vengiate grubumo, konkurencijos, konfliktų.

 

Bruožai. Ką beužsivilktumėte, atrodote puikiai, nes Jūs ir sugeriate, ir atspindite dėvimą rūbą. Nemėgstate tiesaus ir griežto kirpimo, bei judesius varžančių drabužių. Mėgaujatės avalyne. Jūsų mėgstami patiekalai sukuria malonią nuotaiką ar atgaivina prisiminimus. Atmosfera namuose – minkšta ir atpalaiduojanti. Baldai patogūs, daiktai kelia sentimentus, visur daug audinių. Jums patinka vandens sportai, savanoriški darbai, taip pat menas, pavyzdžiui, tapyba, fotografija, muzika, kinas ar teatras.

 

Meilė. Meilėje Jūs nuostabūs. Mokate talentingai vesti romaną, deja, kartais Jums sunku apsispręsti širdies reikaluose. Galite tikėtis puikaus ryšio su Vėžiu – abu esate pakankamai romantiški ir tolerantiški nuotaikų kaitai. Trauka Svarstyklėms, greičiausiai, bus trumpalaikė. Tinkamiausia pora – Mergelė, suprantanti Jūsų kūrybines pastangas.

 

Karjera. Žuvų žmonės ypatingai geri aktoriai – susitapatinę su pjesės idėjomis jas perteikia tarsi savas. Žuvys taip pat geri šokėjai, rašytojai, fotografai. Gebėjimas sugerti emocijas ir palengvinti kančią, daro Jus puikiu slaugos darbuotoju. Tačiau jei norite pabėgti nuo pasaulio – stokite į vienuolyną arba rinkitės jūreivystę.

Rekomenduojami video:


2500
17 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Ozys

Pataikyta apie daugiausia bruozu, apie kuriuos pats maniau, kad turiu

rence

skorpionus visapusiska tiesa :-)

mergele

beweik niekas netiko isskyrus keteta smulkmenu meileje..

lietuve

Vandenis-neatitiko beveik, gal del aprangos, stiliaus ir namu… na del darbo dar, bet asmenybe kaip ir… neesam tokie neseimyniski ir lengvabudziai…

Karcė

Man kažkaip 40% gal tik atitiko

jutta

Man keista,kad saulys nekreipia demesio i savo isvaizda,arba prigruda savo buta trofejais is kelioniu,nieko panasaus esu pedantiskai tvarkinga,prisiminimus supakuoju i dezutes,bet nerikiuoju lentynose.

Jautis

Tiksliai y Desimtuka pas Jauti.
Linkes I valgio virima ( as vyras)

vandenis

nu nieko sau, viskas tiksliai apie mane (vandeni)

dr.who

daugmaz pataike apie mane(mergele) man netiko tai kad esu linkes i ranku darba, per technologijos pamokas varau mokytoja i nevilti :(

Puma

čia beveik viskas tinka vyrams,o kur moterims?

Taip pat skaitykite