Bendrosios Zodiako ženklų savybės

Avinas (kovo 21 d.- balandžio 19 d.)

 

Asmenybė. Jei gimėte po Avino ženklu, Jums niekuomet neprireiks klausti kelio – Jūs ne tik žinote, kur einate, bet ir kaip ten nusigauti. Jūs – lyderiai, iniciatoriai, mėgstantys riziką. Jūs žvelgiate plačiai, sprendimus priimate greitai, o detales paliekate kitiems. Aplinkiniams kartais atrodote stačiokai, apie pasekmes negalvojantys despotai, tačiau patys save laikote veikliais, energingais ir tiesiais žmonėmis.

 

Bruožai. Jums patinka greiti, sportiniai (pageidautina raudoni) automobiliai, bei atsitiktiniai, patogūs, judesių nevaržantys drabužiai. Jūsų namai apstatyti tvirtais, praktiškais, tačiau nebūtinai suderintais baldais. Mėgstami patiekalai – aštrūs ir aromatingi. Jumyse gyvenantis vaikas nesiliauja žavėtis žaislais, įrankiais, bei prietaisais. Kadangi esate veiksmo žmogus, Jums patinka gyvenimas mieste, tačiau retkarčiais norėdami pakeisti ritmą, galite išvykti į dykumą primenantį kraštą.

 

Meilė. Jei įsimylite tai beatodairiškai ir visiškai! Meilėje esate jautrūs ir dosnūs, tačiau Jūsų noras nuolat viską keisti gali privesti prie nekantrumo arba nuobodulio. Meilės santykiuose neišvengiate ginčų ir audrų, laimei, jas greitai pamirštate ir atleidžiate. Puikiai sutariate su Svarstyklėmis, vertinate Dvynių sąmojį. Ryšys su kitais ugnies ženklais, Liūtu ar Šauliu, bus aistringas, tačiau baigtis gali liepsnose.

 

Karjera. Venkite monotoniškų ir kruopštumo reikalaujančių darbų. Jūs pionierius, todėl dirbti turite ten, kur laukia nuotykiai, o gal ir pavojai. Avinai sėkmingi mokslininkai, kariai, sportininkai, aktoriai. Nepraleiskite progos padaryti revoliuciją – Jūs galite pakeisti pasaulį.

 

Jautis (balandžio 20 d. – gegužės 20 d.)

 

Asmenybė. Turite pavydėtiną sugebėjimą pastoviai uždirbti pinigus. Tai puiku, nes taip pasiekiate gyvenimo tikslą – saugumą. Didelę reikšmę Jums turi nuosavybė. Save apsupate turtu, kad jaustumėtės saugiai ir parodytumėte, kas esate ir ko pasiekėte. Jūs metodiški, tvarkingi, stiprios valios, nuoširdūs ir be galo patikimi. Nemėgstate permainų. Turite savo aiškią nuomonę ir tvirtai jos laikotės.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Bruožai. Jūsų drabužiai aukštos kokybės ir, greičiausiai, pasiūti iš natūralių ir malonių audinių, pavyzdžiui, šilko ar kašmyro. Namai jaukūs, apstatyti minkštais baldais ir papuošti skoningais meno kūriniais. Daugelis Jaučių – puikūs, mėgstantys staigmenas virėjai. Tiek valgio ruošimas, tiek ir valgymas Jums tolygus dvasiniams išgyvenimams. Jeigu užsiimate sodininkyste, greitai pastebėsite, kad Jūsų prižiūrimi augalai tampa vešlūs ir gyvybingi.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Meilė. Bendravimas kartais Jums tarsi laisvalaikis, tačiau sykį apsisprendus, niekas neprilygs Jums ištikimybe. Tarpusavio santykiuose neapkenčiate nenuoširdumo bei apgaulės, ir, kaip ir visur kitur, ypač vertinate pastovumą. Mėgstate girdėti, kad Jus myli, tačiau, savo jausmus reiškiate gan vangiai. Saugokitės, kad Jūsų savininkiška prigimtis netaptų pavydu. Jūs ypač gerai sutariate su Svarstyklėmis ir Skorpionais, kurie laikas nuo laiko gali pasirodyti ne mažiau užsispyrę nei Jūs.

 

Karjera. Jus traukia tiek patalpose, tiek lauke esantys daiktai, todėl sėkminga karjera Jums nusimato kuriant madas, interjero dizainą, gaminant valgius, prekiaujant nekilnojamu turtu, taip pat žemės ūkyje. Esate kruopštūs, todėl gerai seksis finansuose bei architektūroje. Artistiška prigimtis leis puikiai jaustis meno, muzikos ar pramogų pasauly. Konfliktai Jums nepriimtini, todėl venkite politikos ir teisės.

 

Dvyniai (gegužės 21 d. – birželio 21 d.)

 

Asmenybė. Gimusieji po Dvynių ženklu jaučia nuolatinį poreikį bendrauti. Kad ir ką veikiate: ar kalbate su draugu, ar perduodate informaciją internete, Jūs visuomet būsite išgirsti. Protaujate greitai vertindami, analizuodami, lygindami. Kalbate gyvai ir sąmojingai. Turite įgimtą rašytojo ar kalbininko talentą. Matote abi reikalo puses, todėl kartais Jums sunku apsispręsti. Jūs nenuilstantys ir visapusiški, mėgstate permainas, o ateitis Jums kur kas įdomesnė už praeitį.

 

Bruožai. Jūsų apranga priklauso nuo nuotaikos, todėl joje gausu stilių ir spalvų. Jūsų namai šviesūs ir erdvūs, juose galima laisvai judėti. Jus traukia patiekalai, kuriuose sumišę netikėčiausi aromatai. Elektroninė ypač ryšių įranga.

 

Meilė. Jeigu leisite savo šviesiam ir analitiniam protui valdyti emocijas, žmonės manys, kad Jūs neseksualūs. Tačiau pakaks atminti, kad niekas neparašys puikesnio meilės laiško, kaip nuolat bendraujantys Dvyniai. Mėgstate įvairovę ir puikiai flirtuojate. Tačiau, jei pasirengėte apsistoti, geriausiai Jums seksis poroje su vyresniu Avinu, Liūtu ar Šauliu.

 

Karjera. Žiniasklaida – Jums tinka idealiai, čia išnaudosite sugebėjimą bendrauti ir patenkinsite nuolatinės kaitos poreikius. Kitos sritys, kuriose galite puikiai pasireikšti – tai politika, ryšiai su visuomene, mokymas, žvalgyba, muzika ir šokis. Venkite monotoniškų ir nuobodžių darbų.

 

Vėžys (birželio 22 d. – liepos 22 d.)

 

Asmenybė. Gyvenimas Jums – tai emocijų grandinė. Jūs išgyvenate jas visas. Esate neįtikėtinai jautrūs, todėl dažnai kitų problemas jaučiate tarsi savas. Jūs dėmesingi ir linkę globoti. Jums itin svarbūs šeimos ryšiai. Kartais būnate nepastovūs ir prastos nuotaikos, kartais draugiški ir bendraujantys. Niekas negali prilygti Jūsų atminčiai, kuri fiksuoja netgi menkiausias praeities smulkmenas. Tad nekeista, kad jaučiate nostalgiją senienoms.

 

Bruožai. Esate vandens ženklas, Jums patinka viskas, kas susiję su laivais ir vandeniu. Mėgstamiausi patiekalai, pavyzdžiui, žuvis, dažniausiai kilę iš vandens arba turi daug skysčio, kaip kad įvairūs padažai ar pieno produktai.

 

Meilė. Nors ir pakankamai romantiški, Vėžiai dažnai būna pernelyg išdidūs ar drovūs, kad atskleistų savo jausmus. Todėl meilėje Jūsų laukia virtinė nesusipratimų, skausmo ir konfliktų. Kaip ir dauguma Vėžių, Jūs greičiausiai išgyvensite keletą aistringų meilės romanų. Tačiau, jei ryšys grįstas abipuse užuojauta ir supratimu, jis bus tvirtas ir ilgaamžis. Skorpionai žavisi Jūsų jautrumu, tačiau tokia sąjunga gali pareikalauti daug jėgų. Ožiaragiai garantuos Jums finansinį saugumą, tačiau visų geriausia pora – romantiškosios Žuvys.

 

Karjera. Iš prigimties Jūs – globėjai ir auklėtojai, todėl tinkamiausios slaugos darbuotojo, mokytojo, administratoriaus ar vadovo pareigos. Dėl puikios atminties ir domėjimosi praeitimi Jums taip pat tinka istoriko ar muziejininko profesijos. Kitos vertos dėmesio veiklos sritys būtų aktorystė, leidyba bei viskas, kas susiję su jūra. Apskritai, Jūs puikiai jausitės bet kurioje pasirinktoje veikloje, jei tik darbo aplinka bus rami.

 

Liūtas (liepos 23 d. – rugpjūčio 22 d.)

 

Asmenybė. Pasitikintys savimi, didingi ir orūs vadovai, valdovai, žmonės, žinantys, ką reikia daryti ir kad būtent jie tai padarys. Kraštutiniu atveju, jie gali atrodyti despotai, snobai ar pasipūtėliai. Tačiau Jūsų organizaciniai sugebėjimai, optimizmas ir tikėjimas žmogiška prigimtimi, gali įkvėpti aplinkinius dideliems darbams. Jūs mėgstate būti dėmesio centre ir grakščiai priimate pagyrimus. Tik nedaugelis žino, kad iš tiesų Jūs esate jautrūs, o erzinami lengvai užsigaunate.

 

Bruožai. Jei tik galite, save apsupate prabanga. Jūs rengiate pokylius ir demonstruojate savo polinkį patiems geriausiems daiktams. Jūsų pomėgiai tokie pat svarbūs, kaip ir pagrindinis darbas, todėl juos atliekate profesionaliai ir įgudusiai.

 

Meilė. Meilėje Jūs lojalūs ir garbinantys meilės objektą. Kartais taip išaukštinate savo partnerį, kad ji ar jis niekuomet neprilygsta Jūsų idealui. Jums gera pora Vandeniai – jie be nuoskaudos susitaiko su Jūsų ekstravertišku būdu. Dažnai traukia Avinas, tačiau, žinokite, kad dviejų ugnies ženklų sąjunga gali pražudyti ryšį. Harmonijos Jums suteiks Svarstyklės, jei nė vienas Jūsų nebus pernelyg ekstravagantiškas. Gyvenimas su kitu Liūtu suteiks abiem daug aistros ir kuri neišblės daugelį metų.

 

Karjera. Jūs ambicingi, bet draugiški. Mėgstamą darbą dirbate noriai, kad ir koks sunkus jis būtų. Jums idealiai tinka profesijos susiję su viešuma ir suteikiančios galimybę pasirodyti. Savo vietos galite drąsiai ieškoti politikoje, teatre, šokyje ar kino režisūroje. Sugebate vadovauti, todėl nevenkite vadybininko, mokytojo, kario ar valdytojo darbo.

 

Mergelė (rugpjūčio 23 d. – rugsėjo 22 d.)

 

Asmenybė. Jums nereikia sakyti, kad pailsėtumėte – paprasčiausiai, Jūs nežinote, kaip tai daroma. Mergelės ženklo žmonės – kupini energijos. Jų veikla praktiška, o rezultatais gali naudotis ir kiti. Bet kokių problemų Jūs visapusiškai apsvarstote, dažnai ir miego sąskaita. Geriausiai Jums sekasi dirbti užkulisiuose prižiūrint, kad viskas vyktų sklandžiai ir rūpinantis kiekviena smulkmena. Negi keista, kad aplinkiniai dažnai Jumyse mato nepailstantį tobulumo siekėją?

 

Bruožai. Jūs mėgstate klasikinius, gerai pasiūtus drabužius. Jūsų namuose gausu dekoratyvių, įdomių ir tarpusavyje puikiai derančių daiktų. Jums patinka praktiški užsiėmimai, pavyzdžiui, siuvinėjimas ar drožyba. Mėgstate pasivaikščioti ar važinėti dviračiu, nes tai naudingi pratimai.

 

Meilė. Jūs tikrai ne tas žmogus, kuris skuba užmegzti ryšį, tačiau sykį apsisprendę, liekate nuoširdžiai ištikimi ir lojalūs. Venkite perdėtos partnerio analizės. Kitas Jums gręsiantis pavojus – rutina. Geriausia išeitis iš nuobodulio – Jūsų ir partnerio bendri pomėgiai. Tikėtina, kad bent vienas Jūsų romanas bus su Jaučiu. Jus taip pat traukia Skorpionai, tačiau ilgainiui pastarieji gali pasirodyti pernelyg permainingi ir dramatiški. Jums idealiai tinka žuvys. Šio ženklo žmonės puikiai moka suprasti kitus, o būtent supratimo Jums labiausiai ir reikia.

 

Karjera. Dirbti Jums geriausia vienatvėje studijoje ar dirbtuvėje. Mėgavimasis kasdienybe, bei dėmesys smulkmenoms leidžia Jums tapti puikiais tyrinėtojais, teisininkais, finansininkais, redaktoriais, inspektoriais ar ekspertais. Mergelės dažniausiai gabios rankų darbui, taip pat įvairiems taikomiesiems menams.

Rekomenduojami video:


2500
17 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Ozys

Pataikyta apie daugiausia bruozu, apie kuriuos pats maniau, kad turiu

rence

skorpionus visapusiska tiesa :-)

mergele

beweik niekas netiko isskyrus keteta smulkmenu meileje..

lietuve

Vandenis-neatitiko beveik, gal del aprangos, stiliaus ir namu… na del darbo dar, bet asmenybe kaip ir… neesam tokie neseimyniski ir lengvabudziai…

Karcė

Man kažkaip 40% gal tik atitiko

jutta

Man keista,kad saulys nekreipia demesio i savo isvaizda,arba prigruda savo buta trofejais is kelioniu,nieko panasaus esu pedantiskai tvarkinga,prisiminimus supakuoju i dezutes,bet nerikiuoju lentynose.

Jautis

Tiksliai y Desimtuka pas Jauti.
Linkes I valgio virima ( as vyras)

vandenis

nu nieko sau, viskas tiksliai apie mane (vandeni)

dr.who

daugmaz pataike apie mane(mergele) man netiko tai kad esu linkes i ranku darba, per technologijos pamokas varau mokytoja i nevilti :(

Puma

čia beveik viskas tinka vyrams,o kur moterims?

Taip pat skaitykite