Savo “X-Fajlus” turi ir Google

Laikraščio „The New York Times“ žurnalistams pavyko sužinoti, kad kompanija „Google“ turi slaptą laboratoriją, dar žinomą kaip „Google X“.

 

Be to, žurnalistai bendravo su žmonėmis, žinančiais apie ypač slaptos laboratorijos darbą ir sužinojo, kad joje kuriama daugybė inovacinių įrenginių ir technologijų, leidžiančių, pavyzdžiui, internetu valdyti namų buitinę techniką, naudoti robotus ir dirbtinį intelektą, pristatinėti krovinius į kosmosą ir kt.

 

 

„The New York Times“ kalbinti asmenys papasakojo, kad dauguma „Google“ darbuotojų net neįtaria apie slaptos laboratorijos egzistavimą. Projektuose aktyviai dalyvauja vienas „Google“ vadovų Sergejus Brinas ir mokslininkai iš „Microsoft“, „Nokia“, Stenfordo universiteto bei Masačusetso technologijos instituto.

 

Teigiama, jog tyrimų centrą sudaro du kompleksai: vienas kurių yra kompanijos biure Mountain View (Kalifornijos valstija), o antras, užsiimantis robotų kūrimų bei tyrimais dirbtinio intelekto srityje, yra tokioje įslaptintoje vietoje, kuri žinoma tik šioje laboratorijoje dirbantiems žmonėms.

 

Pirmą kartą informacija apie slaptą „Google“ laboratorija spaudoje pasirodė dar 2005 metais.

 

Saltinis itbaze.lt

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Heh

Oj kaip baisu. Goodle mus izudys visus… SONGOKAI kur tu!!!

Minde

Koks bleat skirtumas ar failus, ar fajlus… svarbu, kad supratot ka buvo turima omenyje…

sas

Nu tj tu ir dlbjbas svrb k omenea tureai….

paulius

FAJLUS:) cia blogiau nei FAIL :) visgi zodis Failas nera lietuviskas. reiketu vartoti – BYLA.

Abuga buga

Šiuo atveju “failas” yra pateisinamas, nes naudojamas iš filmo pavadinimo. Bet šiaip teisybė dėl to fajlo. Atrodo idiotiškai.

Vaidas

fajlus

Taip pat skaitykite