Porų suderinamumas pagal gimimo dieną

meile-astrologijaŽmogaus gimimo diena atspindi jo sielos skaičių. Sielos skaičius nurodo, kokia planeta veikia to žmogaus charakterį. Kiekvienai dienai įtaką daro vis kiti dangaus kūnai, todėl ir žmonės yra skirtingi. Taigi dėl gimimo dienos skiriasi žmonių charakterio būdas ir temperamentai.

 

Išmanydami, kaip skirtingos planetos veikia žmones, ir praktiškai taikydami šias žinias, galime lengviau suprasti, kokia asmenybė gimė mūsų šeimoje, kokie to žmogaus norai ir polinkiai. Žemiau pateikiame astrologinių kūnų sąrašą su juos atitinkančiais sielos skaičiais ir gimimo dienomis (nurodytos skliausteliuose).

 

Saulė, 1 (gim. d.: 1, 10, 19, 28)

 

Žmonės, gimę šiomis dienomis, įprastai būna labai laimingi. Jeigu tokią dieną gimė vyras, jis visuomet kovos „dėl vietos po saule“, todėl žmona turėtų stengtis jį įkvėpti: sakyti savo vyrui, kad jis jai pats geriausias, vienintelis ir nepakartojamas.

 

Tokio vyro žmona taip pat turėtų pasirūpinti jo sveikata. Netgi šiuolaikinė medicina tvirtina, kad vyrai, kuriems nesiseka, serga žymiai dažniau už tuos, kuriems sekasi. Astrologiniu požiūriu, Saulei vienai liūdna, todėl pasaulyje randasi Mėnulis.

 

Mėnulis, 2 (gim. d.: 2, 11, 20, 29)

 

Žmonės, gimę šiomis dienomis, dažniausiai yra švelnūs, jausmingi ir gali lengvai pasiduoti kitų įtakai. Jų nuotaika nepastovi ir dažnai keičiasi. Tokią dieną gimusios moterys yra labai permainingos ir nuolatos jaudinasi dėl artimųjų ir šeimos. Mėnulis – moteriškos prigimties planeta. Asmenys, gimę šią dieną, yra pasiruošę visuomenėje užimti antraeilę vietą, tačiau šeimoje siekia dominuoti. Mėnulis – žmogaus sielos atspindys, o Saulė atspindi kūną. Taip šeimoje jie kartu sudaro harmoniją ir papildo vienas kitą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Mėnulis – išskirtinai gražus dangaus kūnas žvaigždėtame danguje, todėl jo dieną gimusi moteris nuolatos reikalauja dėmesio ir žodžių „aš tave myliu“. Vyras, arba Saulė, turėtų nuolat sakyti tokiai moteriai, kad ji pati gražiausia, nuostabiausia, nepakartojama ir už ją nėra nieko gražesnio. Vis dėlto Mėnulis, moteris, neturėtų pamiršti, kad Saulės šviesoje jis užima garbingą, bet antrąją vietą. Tam, kad sugyventų drauge, jiems reikalingas mokytojas, kuris suteiktų teisingą mąstymo kryptį. Tai padėtų tobulėti kartu. Tokios yra Jupiterio pareigos.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Jupiteris, 3 (gim. d.: 3, 12, 21, 30)

 

Žmonės, gimę šiomis dienomis, visada stengiasi būti teisingi, garbingi, bet gali būti linkę ir į avantiūras. Tai stiprios asmenybės ir puikūs šeimos žmonės. Jie stengiasi vengti pykčių ir skandalų, sprendžia viską taikiai, tačiau trokšta būti gerbiami.

 

Šie žmonės turėtų mokytis pas dorus mokytojus, kad po to patys galėtų duoti teisingus patarimus. Tam, kad jų patarimai būtų teisingi, jiems vadovauja Merkurijus.

 

Merkurijus, 5 (gim. d.: 5, 14, 23)

 

Merkurijus yra atsakingas už žinojimą, intelektą ir bendravimą. Gimę Jupiterio įtakos sferoje, sugeba draugauti netgi su tarpusavyje kariaujančiais asmenimis ir yra pasiruošę kitus išklausyti ir jiems padėti.

 

Šiems žmonėms galima lengvai,nieko nebijant, išsilieti. Tačiau tam, kad jie per daug nesididžiuotų ir negalvotų apie save per daug išaukštintai, pasaulyje egzistuoja Venera.

 

Venera, 6 (gim. d.: 6, 15, 24)

 

Gimusieji šiomis dienomis yra žavūs, malonūs ir mandagūs žmonės. Jie labai rūpinasi savo išoriniu grožiu, dažnai įsimyli ir mėgsta flirtuoti.

 

Jie myli savo šeimą ir stengiasi namuose sukurti jaukią atmosferą, suburti visus drauge. Tai visuomenės žmonės, mėgstantys madą ir šlovę. Tačiau kartais tenka pažaboti jų nekontroliuojamus norus – į pagalbą ateina Saturnas.

 

Saturnas, 8 (gim. d.: 8, 17, 26)

 

Šiems žmonėms yra labai svarbu tai, kas vyksta ne tik jų vidiniame, bet ir išoriniame pasaulyje. Jie patikimi ir nepaliks draugo nelaimėje. Iš jų visuomet galima tikėtis pagalbos.

 

Jeigu jie nevengia darbo, tai galiausiai sulaukia pripažinimo, sukuria tvirtą šeimą ir tampa laimingi. Tokie žmonės gali būti linkę į anarchiją, todėl tam, kad nesusivienytų tarpusavyje ir nesurengtų revoliucijos, teisingumo pusėje stovi Marsas.

 

Marsas, 9 (gim. d.: 9, 18, 27)

 

Tokie žmonės gali būti labai energingi, mėgstantys vadovauti ir greitai užsidegantys. Jeigu jie negauna palaikymo iš savo artimųjų, gali prarasti pasitikėjimą savimi. Marso dieną gimusiems žmonėms reikia partnerio, kuris padėtų jų energiją nukreipti tinkama linkme. Tuomet jie išties susilauks sėkmės.

 

Dar yra dvi subtilios planetos, vakaruose vadinamos Mėnulio mazgais: Rahu ir Ketu.

 

Rahu, 4 (gim. d.: 4, 13, 22, 31)

 

Jeigu šie žmonės yra negatyvūs, tai jie bus linkę kritikuoti ir su viskuo nesutikti. Rahu dieną gimę asmenys myli vaikus ir gerai saugo paslaptis.

 

Jie gali jaustis gerai ten, kur vyrauja disciplina, stabilumas ir tvarka, todėl patys iš kitų nuolat to reikalauja.

 

Ketu, 7 (gim. d.: 7, 16, 25)

 

Šiuos žmones traukia dvasingumas, okultizmas, psichologija, intuicijos lavinimas ir mistika. Jie nori, kad apie juos visi galvotų tik gerai. Tokius žmones traukia visa, kas nauja, neatrasta. Labai mėgsta būti „aukščiau“ kitų ir pyksta, jei lydi nesėkmės.

 

Mėgsta svajoti, retai keičia nuomonę, patinka rizikuoti. Ketu dieną gimusias moteris gali būti sunku nuraminti, nes jos nuolat nerimauja, mąsto, ką veiks, kai baigsis vieni darbai ir prasidės kiti, yra labai emocingos.

 

Žvelgiant į porų suderinamumą pagal gimimo dieną, galimos tokios variacijos (žiūrėtį į atitinkamus planetų numerius):

 

1 – 2, 4, 7

 

2 – 1, 4, 7

 

3 – 3, 6, 9

 

4 – 1, 2, 7, 8

 

5 – su visais, ypač su 5

 

6 – 3, 9

 

7 – 1, 2, 4

 

8 – 4

 

9 – 3, 6

 

Svarbu nepamiršti, kad porų suderinamume kiekviena situacija yra individuali, o šios įžvalgos bendros. Konkrečias rekomendacijas ir patarimus galima gauti tik asmeninės konsultacijos metu. Esant galimybei visada palanku pasitarti, ar jūsų padarytos išvados yra teisingos. Žmogus ne visada sugeba savarankiškai surasti ir priimti teisingą sprendimą.

 

Du žmonės visada susiderins tarpusavyje, jei norės rūpintis vienas kitu net tada, kai kito asmens interesai prieštaraus jų troškimams. Priešingai, mažai tikėtina, kad santykiai bus sėkmingi, jei kiekvienas galvos tik apie save ir partnerį naudos tik savo norams patenkinti. Noras atiduoti daugiau, negu gauti, yra sėkmingų santykių pagrindas.

 

Autorius: Egidijus Gubinas, šaltinis: gubinas.lt

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Valanda

>> suderinamumas pagal gimimo dieną.

Pribrendo laikas skaičiuoti “suderinamumą” pagal valandą!

Jurga

Gimę 15d.ir 16d.

pliusminus

– You gave a girlfriend?
nolifer answer: – WTF is that shit?

Taip pat skaitykite