Kinijoje gydytojai išmetė kūdikį, pasakę motinai, kad jis negyvas

Motinai pasakė, kad jos naujagimis sūnelis gimė negyvas. Bet ligoninės vonios kambaryje jį rado išmestą gyvą, suvyniotą į geltoną plastmasinį krepšį.

 

Keturi medikai buvo laikinai nušalinti po incidento Nanhai Raudonojo Kryžiaus ligoninėje Fošane, Kinijoje, kur slaugytojos suklydo ir dėl lyties: pasakė motinai, kad gimė mergaitė. Tai yra dar vienas skandalas mieste Guangdongo provincijoje, kur tik prieš mėnesį du kartus pervažiuota maža mergaitė žuvo, kai praeiviai nepadėjo jai, taip sukeldami visuotinį pasipiktinimą.

 

23 metų Liu Dongmei buvo nėščia septynis mėnesius, kai dėl vidinio kraujavimo ir pilvo skausmų atvyko į ligoninę su savo 24 metų vyru Wangu Haizhangu. Po gimdymo akušerės pranešė pribloškiančią žinią, kad kūdikis neverkia, nekvėpuoja ir yra pamėlęs. Jos suvyniojo vaiką, apie kurį motinai buvo pasakiusios, kad tai mergaitė, į geltoną plastmasinį krepšį ir padėjo greta esančiame vonios kambaryje, neinformuodamos gydytojų.

 

Po pusvalandžio atvyko Liu Dongmei moša Wang Heping ir paprašė parodyti kūdikio kūną. Tuomet ir paaiškėjo siaubinga ligoninės personalo klaida.

 

 

Wang Heping pasakojo: „Atidariusi plastmasinį krepšį pamačiau, kad juda kūdikio rankos ir kojos, kilnojasi krūtinė, o iš burnos veržiasi oro burbulai.“

 

Moteris pridūrė buvusi sukrėsta dar kartą, kai pamatė, kad tai buvo berniukas, o ne mergaitė, kaip jiems buvo sakę ligoninės darbuotojai.

 

Kaip rašo vietinė spauda, slaugytojos pasakė šeimai, kad gimė mergaitė, kad „sušvelnintų smūgį“.

 

Vyresnysis ligoninės pediatras Hao Hu sakė, kad medikai nepatikrino kūdikio pulso ar akių, prieš palikdami jį vonios kambaryje. „Net jeigu naujagimis nekvėpuoja, medikai turi 15–30 minučių bandyti gaivinti jį, prieš konstatuodami, kad jis negyvas.“

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

Tikri idiotai tie daktarai galiu pasakyti nu iš kur tokiu žmoniu atsiranda kad meto vaikus kur nereikia juk čia gresia kalejimas tiems daktarams.

Areja

Lietuvoje irgi yra taip buvę. Mano mokinė buvo įdėta į kartoninę dėžutę ir paruošta išmetimui. Mamai pasakė, kad negyva gimė.

cekist

25 metai lagerio uz aplaiduma ir neatsakomybe darbo vietoje.

atsakovas

*a china

atsakovas

Its just China

Taip pat skaitykite