Miestas, kuriame jums būtų geriausia gyventi pagal Zodiako ženklą

Tikriausiai nustebsite sužinoję, kad ir miestai turi savo Zodiako ženklus. Astrologai nustatė, koks miestas kuriam Zodiako ženklo atstovui geriausiai tiktų. Niekas nesiūlo jums viską mesti ir kažkur emigruoti, bet nuvažiuoti vieną kartą gyvenime ir paviešėti, kad tuo įsitikintumėte, tikrai verta.

 

AVINAS (kovo 21 – balandžio 19 d.): Niujorkas

 

Dėl savo sugebėjimo atkakliai ir tikslingai siekti karjeros Avinas klestėtų Niujorke. Pinigai plauktų į jo kišenę iš nedidelių šaltinių. Jo sveikata būtų tvirta ir stabili šiame regione, nepaisant vaiskaus dangaus trūkumo.

 

Bendravimas – svarbus elementas ir jo santykiuose su partneriais, ir meilės ryšiuose. Energinga, veiklą skatinanti Niujorko atmosfera energingam Avinui tinka geriausiai.

 

JAUTIS (balandžio 20 – gegužės 20 d.): Sidnėjus

 

Jautis Sidnėjuje atsidurtų dėmesio centre ir galėtų geriausiai vystytis profesine prasme. Pagerėtų jo finansinė padėtis, stabilumas bei materialinė gerovė. Jautis mėgsta būti gamtoje. Gyvenimas Australijoje pripildytų jį gyvybinės energijos. Santykiai su žmonėmis klostytųsi puikiai. Jis sutiktų tinkamą partnerį, tik jų amžiaus skirtumas turėtų būti nemažas.

 

DVYNIAI (gegužės 21 – birželio 20 d.): San Fransiskas

 

Dvyniai pasižymi nepaprastu sugebėjimu bendrauti su žmonėmis. Juos traukia Silicio slėnis – aukštųjų technologijų pramonės ir išradimų centras.

 

Jeigu esate kompiuterių genijus arba socialinių tinklų žvaigždė, jūsų karjera gali pasiekti svaiginamas aukštumas būtent San Fransiske. Jeigu ieškote meilės, jūsų seksualinis patrauklumas šiame mieste sustiprės dešimteriopai. Net stabtelėję gatvės viduryje galite susidurti su savo gyvenimo meile.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

VĖŽYS (birželio 21 – liepos 22 d.): Venecija

 

Vėžys – vandens ženklas, o Venecija, kuri dar vadinama Vandens miestu, – ideali vieta jam gyventi. Vėžys pasijus kaip namie, kai pateks į Veneciją. Žmonės, su kuriais jis kontaktuos šiame romantiškame mieste, apsuks jam galvą. Mėnulio ir Marso energijos, nukreiptos į šį miestą, duos papildomų impulsų Vėžiui siekti užsibrėžtų tikslų. Jeigu persikelti į Veneciją neįmanoma, tai trumpos atostogos čia pripildys Vėžio „baterijas“ naujos energijos, atskleis jo kūrybinį potencialą ir įkvėps dideliems žygiams.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

LIŪTAS (liepos 23 – rugpjūčio 22 d.): Paryžius

 

Mėlyno kraujo turinčiam Liūtui Paryžiuje bus reiškiama karališka pagarba. To jis trokšta labiausiai. Saulė valdo ir Paryžių, ir Liūtą, todėl gyvenimas šiame mieste atvers jam geriausias perspektyvas. Bet kuris pašaukimas ar naujas darbas Liūtui bus sėkmingas dėl stipraus Saulės energijos poveikio šioje pasaulio dalyje. Santykiai su priešingos lyties atstovais gali pasukti netikėta kryptimi, nes Liūtą traukia neįprastos asmenybės.

 

MERGELĖ (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22 d.): Tokijas

 

Mergelė garsėja kaip perfekcionistė, tai verčia ją nuolat tobulėti ir vystytis. Jos subtilus stiliaus pojūtis idealiai derėtų prie neįprasto Tokijo gyvenimo. Japonų kultūra remiasi tradicijomis ir etiketu. Ji siejasi su Mergelės charakteriu. Čia ji gali pasiekti viską, ko trokšta. Bet kurie jos sugebėjimai ir talentai bus tinkamai įvertinti. Stiprios Marso ir Jupiterio energijos derinys užtikrins Mergelei sėkmę ir naujus naudingus ryšius.

 

SVARSTYKLĖS (rugsėjo 23 – spalio 22 d.): Londonas

 

Londono horoskope Saulė pasiekia kulminacinį tašką. Ji padės Svarstyklėms pasirinkti tinkamiausią gyvenimo kursą. Jeigu jos ieško savęs, tai tik šiame mieste sugebės suprasti, ko iš tikrųjų nori. Londonas žada Svarstyklėms sėkmę siekiant karjeros ir meilės. Čia jos galės mėgautis populiarumu. Londone jas sups daugybė draugų ir gerbėjų, trokštančių jų kompanijos.

 

SKORPIONAS (spalio 23 – lapkričio 21 d.): Amsterdamas

 

Skorpionui labai svarbus fizinis kontaktas. O tinkama Amsterdamo energija padės jam surasti sau lygų partnerį, kuris norės tyrinėti jo sielos gelmes, atskleisti paslaptis ir sukurti intensyvų ryšį, apie kurį jis visada svajojo. Šiame mieste Skorpionas ras laimę ir dvasinę ramybę.

 

ŠAULYS (lapkričio 22 – gruodžio 21 d.): Honolulu

 

Ugnies elementas Honolulu horoskope rezonuoja su Šaulio energingumu. Bet kokie projektai, kuriuos jis sumanė, gali būti sėkmingai įgyvendinti šiame mieste. Marso energija stiprins jo pasitikėjimą savimi ir padės atskleisti savo neišnaudotą potencialą. Meilės srityje Šauliui teks važinėti amerikietiškais kalneliais, nes jis susiras egzotišką gyvenimo partnerį.

 

OŽIARAGIS (gruodžio 22 – sausio 19 d.): Monakas

 

Astrologai Ožiaragį laiko milijonierių ženklu. O pats Ožiaragis tikriausiai nustebęs paklaustų: „Tai kodėl mano skolos kaupiasi?“ Jam reikėtų patikėti, kad jis turi daugiau galimybių sukaupti turto už kitus. Monakas jam geriausia vieta virsti milijardieriumi ir įsilieti į pasaulio turčių gretas, tapti gerbiama asmenybe. Ožiaragis nebijo sunkaus, atkaklaus triūso, kuris pasiteisintų gyvenant Monake. Be to, jis sugebėtų atlaikyti išbandymus valdžia ir turtai jo asmenybės nesugadintų.

 

VANDENIS (sausio 20 – vasario 18 d.): Stokholmas

 

Vandenio socialiniai poreikiai bus patenkinti Švedijos sostinėje, kuri žada visiškai atsisakyti iškastinio kuro nuo 2040 m. Vandenis – labai protingas ir toliaregis. Pažangiame ir perspektyviame Stokholme jis pajus stiprų įkvėpimą, kuris pakeis į gerąją pusę jo ir jo artimųjų gyvenimą. Tarnaudamas planetos gerovei jis nebus vienišas. Vandenis pritrauks idealų gyvenimo partnerį, kuris palaikys jo užmojus.

 

ŽUVYS (vasario 19 – kovo 20 d.): Singapūras

 

Nors dinamiškas Singapūro tempas smarkiai kontrastuoja su svajingu Žuvų charakteriu, šis miestas privers jas judėti sparčiau ir siekti pergalių. Sakoma, kad priešingybės traukia viena kitą. Šis posakis geriausiai apibūdina Žuvų meilės santykius šiame mieste. Partnerystė suteiks joms neįprastą gyvenimo pusiausvyrą, emocinį stabilumą, saugumo jausmą ir siekį tapti geriausia savo versija.

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite