Aryana Havah “Žmonijos ir Žemės ateitis 2009 – 2021 metais” (II)

Po savaitės Ruksandra pasirodė mano kabinete su didžiule puokšte gėlių.

 

R.: Čia 54 rožės. Po žiedą kiekieniems mano gyvenimo metams. Aš jas dovanoju tau. Tu – vienintelis žmogus, kuriam aš papasakojau savo gyvenimą ir su šiomis gėlėmis noriu perduoti tau ir dalį savo išgyvenimų. Tu psichologė ir žinai, kaip išsilaisvinti nuo šitų vibracijų. Po mūsų susitikimo aš pajutau tokį palengvėjimą, kokio nesu pajutusi niekada gyvenime. Lyg visą laiką tampyčiaus naštą, kaip akmenį pririštą po kaklu. Ir tik dabar, kai man jį nuėmė, aš supratau, kaip tai mane slėgė. Ačiū tau.

 

A.: Tu juk supranti, kad svarbiausias žmogus tai padaręs esi tu pati ? Bet kokiu atveju, džiaugiuosi galėjusi būti naudinga. Apie ką norėtum šiandien pasikalbėti ?

 

R.: Norėčiau pradėti nuo 2008 metų. Kai mes su vyru buvome Prancūzijoje, pamačiau viziją, kur aš guliu lovoje ir girdžiu per žinias kalbant apie Niujorko biržos žlugimą. Aš paklausiau, kada tai bus, ir man atsakė, kad spalio mėnesį.

 

A.: Ar sakei apie tai vyrui ?

 

R.: Taip, tik kitu būdu. Jis netiki paranormaliais dalykais. Pasakiau jam, kad baldų parduotuvėje girdėjau žmones kalbant apie tai, kad spalį žlugs birža. Jis, žinoma, iš to tik pasijuokė, bet dėl visa ko paskambino keliems žmonėms, kurie žinoma patvirtino, kad tai absoliučiai neįmanoma. Gali įsivaizduoti, kaip visi buvo šokiruoti, kai tai, ką aš pasakiau, atsitiko ? Jie puolė skambinti mano vyrui, kad dar ką nors sužinotų, bet jau buvo vėlu. Ir jie, ir mes daug praradome. Jau nekalbant apie mūsų namą Floridoje, kuris dabar vertas tik puse to, ką mes už jį mokėjome. Visus praeitus metus mačiau savo uošvio mirtį, kuris mirė 2009 metų vasarį. Visi jau laukė tokios baigties, nes jis sirgo vėžiu, bet aš aiškiai mačiau kaip mums paskambina jo seselė šeštadienio naktį. Man jo buvo gaila. Jis buvo neblogas žmogus. Jis taip pat nelabai mylėjo savo vaikus, bet bent jau su jais užsiimdavo. Padarė iš jų žmones, suteikė aukštą padėtį, prižiūrėjo, kad jie nedarytų klaidų, dalyvavo jų darbuose, patardavo. Atleisk jam, Dieve! Jam, bet ne mano tėvui. Mano tėvui atseikėk dešimteriopai. Aš nenorėjau eiti į savo tėvo laidotuves. Jis taip pat mirė nuo vėžio, o mama visą laiką su juo kankinosi. Buvau pas jį nuėjusi tik vieną kartą, kai jis gyveno paskutines savo dienas. Sukaupusi drąsą dar kartą išsakyti jam viską į akis. Pasakiau jam, kad jo nekenčiu, ir kad tikiuosi, kad jis kankinsis iki savo paskutinio atodūsio bent jau tiek, kiek jis kankino mus. Pasakiau, kad jam niekada neatleisiu ir net po mirties jį prakeiksiu.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

A.: Turi suprasti, kad tik taip jis mokėjo nugyventi savo gyvenimą. Tik tai jisai sugebėjo.

 

R.: Tegul tą patį jam atsiunčia Dievas. Jeigu yra dieviškas teisingumas, tegul jis sumoka. Gerai, palikim tai. Kai aš įsitikinau, kad mano vizija apie spalį buvo teisinga, aš labiau pradėjau koncentruotis į vizijas apie ateitį. Taip man iš gabaliukų pavyko sudėlioti bendrą vaizdą. Turiu pabrėžti, kad visą laiką matau vandenį, begalybę vandens, nuplaunančią nuo žemės paviršiaus miestus, pastatus ir žmones. Pradžioje nekreipiau į tai per daug dėmesio, bet dabar tiksliai žinau, kad būtent tai ir atsitiks. Bet pradėkime nuo pradžių. Matau dar vieną biržos žlugimą, kuris įvyks taip pat rudenį.

 

A.: Bet juk ką tik viskas nusistovėjo. Sakoma, kad ekonomika pradeda atsigauti.

 

R.: Tai netiesa. Birža žlugs. Šiuo metu tik laikinas pagerėjimas. Ji pradės po truputį braškėti vasarą, o rudenį bus tiesiog katastrofa. Jei tiksliau, tai dar kitą vasarą niekas neturės nė cento. Kritimas prasidės Amerikoje, ir vėliau apims visą pasaulį. Matau, kaip žmonės baigia gyvenimus savižudybėmis, matau nevilties apimtas šeimas, subankrutavusius bankus. Matau, kad kitų metų gale doleris praras bet kokią vertę. Jam pakeisti bus ieškoma kita valiuta.

 

A.: O ką darys amerikiečiai ?

 

R.: Bus visiškas chaosas. Nusikaltimai, plėšimai, nepriteklius. Bus įvestas karo režimas.  Bet iki to laiko prasidės tikras karas, kad užmaskuotų ekonomikos žlugimą.

 

A.: Amerikiečiai visą laiką su kuo nors kariauja, tai jie to per daug ir nepastebės.

 

R.: Ne, tai bus karas, kuris apims visas pasaulio šalis. Viskas prasidės nuo Amerikos, Izraelio ir Irano, vėliau prisijungs Kinija ir visos kitos pasaulio šalys. Tai bus trečias pasaulinis karas.

 

A.: O kada jis prasidės ?

 

R.: Visada, kai aš klausiu, man ateina į galvą dvi datos – 2009 metų lapkritis ir 2010 metų vasaris. Apskritai, tai negaliu visiškai tiksliai pasakyti, kada prasidės patys įvykiai, bet tuo metu atsitiks kažkas, nuo ko viskas prasidės. Prasidėjęs karas turėtų baigtis per metus laiko. Bet aš nemanau, kad bus panaudotas atominis ginklas. Nors aš ir ieškojau panašių vaizdų, man jų rasti nepavyko. Matau tik ugnį, negyvus žmones, badą, neviltį ir chaosą. Matau, kaip dega dalis Izraelio. Visa siela tikiuosi, kad tai neišsipildys, nes aš labai myliu tą šalį. Jeruzalėje praėjo pakiliausi mano gyvenimo metai. Iš tiesų, ten aš supratau, kad gyvenime turiu misiją, nors ir pradėjau ją įgyvendinti daug vėliau ir tai tik pusiau.

 

A.: Gal vis tik prisilaikykime įvykių sekos. Aš jau pamečiau pasakojimo galus. Pradėkime nuo 2009 metų vasaros.

 

R.: Vasarą klimatas visoje planetoje bus chaotiškas. Visuose regionuose vyraus sausra, pereinanti į beveik tropines liūtis. Rumunijoje matau tą patį, tik su uraganiniu lietumi. Žinau, kad tai skamba lyg meteorologinė suvestinė, bet man ateina vaizdai, kad Bukarešte žmones kamuos karštis, kulniukai lenda į išsilydžiusį asfaltą, o juos seka vaizdai su uraganais, ant automobilių verčiami medžiai, kruša, stiprus vėjas ir nunešti stogai. Sela sako, kad visame pasaulyje dėl sausros atsiras problemos su vandeniu. Labiausiai nukentės Prancūzija, Ispanija, Italijos pietūs ir šiaurės Amerika. Rusiją nusiaubs nematyti tose vietose uraganai, tornadai, nuo kurių labiausiai nukentės miestai. Link rudens nauja žemė turėtų iškilti iš vandens. Nežinau, ar tai atsitiks dėl povandeninio ugnikalnio išsiveržimo ar dėl žemės drebėjimo, bet vandenynas iškels į paviršių naują sausumą.

 

A.: O dėl ko, manai, vyksta visi šie klimato pokyčiai ?

 

R.: Man taip pat buvo įdomu žinoti, todėl aš paklausiau. Man paaiškino, kad Žemei artėjant prie galaktikos centro, didėja įtampa, kuri įtakoja visą saulės sistemą. Tai veda prie to, kad didėja Žemės ir kitų planetų tankis, jos traukiasi, įtampa didėja ir tai savo ruožtu priveda prie dažnesnių ir stipresnių žemės drebėjimų, padidėjusio vulkaninio aktyvumo ir gamtos kataklizmų. Sužinojau iš savo pažįstamų astronomų, kad Mėnulis susitraukė keliais šimtais kvadratinių kilometrų, tiesiog sutankėjo jo masė. Sela taip pat sakė, kad Saulė kenčia ir 2012 metais įvyks labai stipri saulės audra – milžiniškas kiekis elektromagnetinių iškrovų tiesiog bombarduos Žemę, išvesdamos iš rikiuotės viską, ką mes vadiname technika ir prietaisais.

 

A.: Taip, bet kodėl visą tai vyksta, kodėl dabar ?

 

R.: Sela sako, kad Žemė jau daug kartų yra per tai perėjusi. Žmonės, kaip mes, jau egzistavo anksčiau ir  technologiškai buvo labai toli pažengę. Ištisos civilizacijos buvo nušluotos nuo Žemės paviršiaus. Kai kurios buvo gerokai labiau pažengusios nei mes. Buvo įvaldžiusios telepatiją ir telekinezę, galėjo matyti ateitį ir vizijas, bet vis tik jiems neleido pasilikti. Kodėl ? Nes jie visi pamiršo Dievą. Jie pamiršo, kad jie ne kaip savarankiškos būtybės turi šias galimybes, bet, kad šie sugebėjimai jiems buvo suteikti kaip Dievo apraiška žemėje. Jų užduotis buvo įgyvendinti rojų čia. Aš nekalbu apie Biblinį rojų, bet apie tą rojų kuriame žmogus tampa Dievu, o Dievas – žmogumi.

 

A.: Bet juk nėra jokių tiesioginių įrodymų, kad tos civilizacijos egzistavo. Kažką įtaria. Kalba apie Lemūriją, Atlantidą… bet nėra nieko akivaizdžiai tai įrodančio.

 

R.: Tu nori pasakyti, kad tiki, kad mes kilome iš beždžionės ?

 

A.: Ne, bet tai bando įrodyti mokslas.

 

R.: Tai juk visiškas absurdas. Nei primatų organuose, nei jų kraujyje neranda nieko panašaus į mus. Iki šiol nerasta trūkstama dalis, kuri patvirtintų Darvino teoriją.

 

A.: Bet aš ir toliau manau, kad neegzistuoja tiesioginių įrodymų, kad tos labiau pažengusios civilizacijos egzistavo.

 

R.: Siūlyčiau tau aplankyti Žmogaus Muziejų Paryžiuje. Neminint daugelio kitų daiktų, ten yra ir garsieji Lussako akmenys, kuriems 15 tūkstančių metų, ir ant kurių pavaizduoti žmonės, apsirengę lygiai taip kaip mes, su šiuolaikiniais batais ir su tokiom pat šukuosenom.

 

A.: Aš ten niekada nebuvau. Bet jei tokie įrodymai egzistuoja, kodėl apie juos niekas nekalba ir jų nestudijuoja ?

 

R.: Apie tai nekalba lygiai taip, kaip nekalba ir apie neolito laikų gyvenvietę Gazelėje, kurioje rado lenteles su tokiais pat rašmenimis, kokius mes naudojame dabar. Jeigu šiuo metu įvyktų globalinė katastrofa, sakykime kaip biblinis tvanas, kuriame žuvo devyniasdešimt procentų gyventojų, gyvūnijos ir augalijos, kuri sunaikintų miestus ir technikos pasiekimus, o išgyventų tik vienetai žmonių, kurie pasislėptų olose ir kalnuose, ką pasakytų jų palikuonys po, sakykim, 50 000 metų ? Jie pasakytų, kad jų protėviai buvo primityvūs, žemo intelekto, nes gyveno olose ir nemokėjo pasistatyti namų. Nes visi mūsų automobiliai, namai, kompiuteriai ir palydovai per tą laiką pavirstų į dulkes ir neliktų nė mažiausio įrodymo apie mokslą, kosmoso užkariavimą ar civilizuotumą. Be to, niekas nekalba apie mūsų šalies atradimus. Čia rasta gyvenvietė daug senesnė, nei iki šiol oficialiai patvirtinta mokslininkų. Kodėl niekas nekalba apie rastus milžiniškus griaučius atrodančius kaip žmogaus ?

 

A.: Tai kodėl tada niekas to netiria, jei yra visi įrodymai ? Ar kas nors specialiai tai slepia, kam tai naudinga ?

 

R.: Žinai, dėka savo visuomeninės padėties, aš dažnai susitinku su tais, kurie priklauso taip vadinamam okultinio pasaulio elitui. Iki perskaitant „Inuaki” , aš niekaip negalėdavau suprasti, kodėl jie tokie pikti, abejingi, godūs ir žiaurūs. Kodėl juose dominuoja visi blogiausi bruožai, kokius tik yra sukūręs Dievas, ir kodėl visi pinigai priklauso jiems. Galiu pateikti tau pavyzdį.  Apie 1998 metus kartu su vyru buvome Austrijoje. Jis ten buvo verslo reikalais, po to vyko banketas. Ten dalyvavau ir aš. Jo metu besikalbantys nusprendė, kad galutinis veiksmų planas bus toks:  atidaryti gamyklą, privesti ją iki bankroto, atleisti žmones, išparduoti turtą, kad atgautų investuotus pinigus, o paskui išparduoti žemes, gaunant maksimalų pelną. Kai išgirdau tą pokalbį, aš pratrūkau. Paklausiau, kaip jie taip gali, kas bus su tūkstančiais darbininkų, jų šeimomis ir vaikais. Juk tai vienintelė gamykla, kuri bus atidaryta tame regione. Jų atsakymas: „O koks tavo reikalas? Tu ką, Švenčiausia Marija, o mes ir nežinojom… Tegu dvesia iš bado! Tegul eina tie elgetos po velnių! Kuo jų mažiau, tuo geriau… jiems reikėjo revoliucijos, demokratijos… mes jiems tai ir duosime. Duona mūsų rankose. Ir tai tik pradžia!” Iš manęs tyčiojosi visą likusį vakarą, kol neįsikišo vyras. Tai tik vienas iš pavyzdžių, galėčiau pateikti jų nors ir dešimt.

 

A.: Bet juk ne visi vienodi. Turiu draugų, kurie nors ir užima aukštas pareigas, niekada nepamiršta savo kilmės ir stengiasi padaryti ką nors gero.

 

R.: Ir jiems pavyksta ?

 

A.: Dažniausiai, taip. Svarbu kokiu žmogumi tu esi… blogus darbus daryti lengva, sunkiausiai daromi geri.

 

R.: Jeigu egzistuoja tokie žmonės, kodėl niekas nieko nedaro, kodėl valstybėse vyksta gėrybių grobstymas? Kiek aš matau, didžiausi pinigai uždirbami valstybinėse įmonėse. Daugiausiai jų išgrobstoma su vyriausybių palaiminimu. Niekas netrukdo tai daryti, ir jiems vis mažai. Jiems reikia vis daugiau, o jų vaikai dar blogesni. Ar manai, kad po kelių kartų kas nors paklaus, iš kur pas juos tie turtai ? Jie bus visų gerbiami verslininkai.

 

A.: Kaip manai kokie žmonės labiausiai praturtėjo paskutiniu metu ?

 

R.: Daugiausia tai buvę komunistai ir jų vaikai. Jie vadovaujasi taisykle: nauji laikai, o mes – ten pat. Žinoma, buvo žmonių kurie turėjo verslo gyslelę, bet tokių labai mažai.

 

A.: Koks tokių žmonių tikslas ?

 

R.: Nežinau, daug kartų savęs to klausiau. Kaip supratau, žmones tiesiog reikia laikyti priespaudoje, kuom nors užimti, kad jie neturėtų laiko mąstyti. Reikia duoti jiems darbo ir priversti patikėti, kad pakilti socialiniu laipteliu aukščiau galima tik per pinigus, turtus, pasididžiavimą, snobizmą, agresiją ir melą. Tada aš perskaičiau tavo knygą ir man daug kas paaiškėjo. Aš įsitikinus, kad tai visi tie Annunakiai gyvenantys tarp mūsų. Ir net jei jie nepanašūs į tokius iš išorės, tai siela pas juos tikrai nuo velnio. Todėl aš netgi noriu, kad visa tai, ką aš matau, iš tikrųjų įvyktų. Net jei dėl to aš prarasiu visus turtus ir padėtį.  Aš bent jau turėsiu galimybę pradėti viską iš pradžių ir susigrąžinti sau savo sielą.

 

A.: Jeigu kas nors išgyvens!

 

R.: Išgyvens labai daug žmonių, ir aš būsiu tarp jų. Tu taip pat. Bet mes apsistojome ties 2009 metais. Tai bus didžiulių permainų metai. Visuomenė pradės keistis kolektyvinės sąmonės lygmenyje. Vis daugiau ir daugiau žmonių prabus, klausdami, kur link mes einame. To pakaks. Tai bus permainos mąstyme. Žmones bus vis sunkiau ir sunkiau apgauti. Dėl to, kad mes artėjame prie galaktikos centro, mums sustiprės intuicija ir mes daug ką pradėsime suprasti subtiliajame lygmenyje. Mus pavergusiųjų misija artėja prie pabaigos. Daugiau mūsų negalės apgaudinėti.

 

A.: O ar mes patys suprasime, kad mums pradėjo veikti intuicija ?

 

R.: Mus pradės pasiekti informacija subtiliajame lygmenyje. Gal būt mintyse gausime atsakymus į neišsakytus klausimus, įvairūs vaizdai, sapnai. Man susidarė įspūdis, kad pirmasis ženklas, kad pasikeitė sąmonės būsena, yra nemiga. Aš esu gydytoja, ir pagal mano pastebėjimus, vis daugiau ir daugiau žmonių kenčia nuo miego sutrikimų, kurie negali būti išspręsti naudojant tabletes. Mano nuomone, labai negerai yra spręsti nemigos problemą vaistų pagalba. Jie tik pakenks. Žmogus, vietoje to, kad leistų pasikeisti vibracijoms, jas blokuoja ir lieka ten pat. Jis negali judėti pirmyn.

 

A.: O ką mums tokiu atveju daryti ?

 

R.: Medituoti. Manau, kad bendravimas su savimi, savo vidumi, padeda daug geriau nei tabletės. Sela sako, kad norint pasiekti naujų vibracijų būseną, reikia pereiti per tam tikrus pokyčius, kurie dažnai būna skausmingi. Net jei yra problemų su sveikata, kardinalių pokyčių mūsų gyvenime, nepataisomų nuostolių, konfliktų be matomos išeities, nenusiminkite. Visa tai ženklai, kad mes einame permainų keliu, kad atėjo laikas atsisakyti senųjų paradigmų. Mes turime suprasti, kad šie ženklai yra duoti mums, kad atkreiptų mūsų dėmesį, kad kažkas, ką mes darome, manome, kaip suvokiame pasaulį, yra klaidinga, ir tai turi pasikeisti. Visata negali rasti geresnio būdo parodyti mums tai, bet gali trukdyti, sustabdyti mus.

 

A.: Tai gal ir gerai, tik kad nedaugelis sugeba suvokti tai, kas vyksta, kad tai perspėjimas. Žmonės dažniausiai mato, kad nelaimės liejasi jiems ant galvų, bet nesupranta kodėl.

 

R.: Būtų viskas paprasčiau, jei Visata tau galėtų paskambinti arba atsiųsti laišką su paaiškinimu. Bet taip jau yra. Dar matau daugėjant vėžio atvejų. Tai taip pat susiję su vibracijų pokyčiais, kurie vyksta Visatoje. Ir Saulė pasikeitė. Taip sako Sela. Mums reikėtų pasistengti nebūti saulėje be apsaugos. Bent jau iki 2013 metų galo. O 2012 metais, kaip jau sakiau, bus Saulės aktyvumo pikas. Mus atakuos energetinės ir elektromagnetinės bangos. Tai įtakos ne tik Saulė, bet ir Žemės artėjimas prie galaktikos centro. Dar šiais metais bus pastebėta, kad nauja, mums nepažįstama energija, ateinanti iš galaktikos centro, užpildo žemės atmosferą. Tai padidins lavos aktyvumą, kuris, savo ruožtu, išprovokuos anomalijas magnetiniame žemės lauke. Visą tai prives prie galvos skausmų, depresijos, netikėtų mirčių ir tarp žmonių, ir tarp paukščių bei gyvūnų.

 

A.: Taip, bet sakei, kad prieš tai, kitais metais, dar mums teks pereiti karą.

 

R.: Šie metai bus lemtingi. Priklausomai nuo to, kokius sprendimus priims vyriausybės, tokia ir bus ateitis.

 

A.: O kada jie priims tuos sprendimus ?

 

R.: Kai klausiu, man atsako, kad lapkritį bus lemiamas momentas. Deja, tai priklauso ne nuo mūsų, o pagrinde nuo Amerikos. Kiek aš matau, pagrindinė kova užvirs būtent ten. Jie – tie, kurie nuspręs pasaulio likimą.

 

A.: O kodėl jie ? Kodėl tai neliečia mūsų ?

 

R.: Jie – tie, kas sprendžia. Juk jie dominuoja pasaulio ekonomikoje. Tiesiog taip yra, tenkina tai mus ar ne. Visos pasaulio šalys užprogramuotos, kad sektų Amerikos mintis ir jų gyvenimo būdą. Iš ten ateina pinigai, jie aktyviai dalyvauja nustatant planetos likimą. Mes visi su tuo taikėmės, dabar gausime tai, ką pasodinome.

 

A.: Sakyk, jei tu klausi kas bus Amerikoje 2010 metais, ką tau atsako ?

 

R.: Karas, badas, bedarbystė, baimė, savižudybės, nusikaltimai.

 

A.: Nelabai patrauklus vaizdas.

 

R.: Matau žmones praradusius viltį, verkiančius vaikus, matau daug mirusių ir ilgas eiles. Dešimtis tūkstančių žmonių prašančių pagalbos.

 

A.: O Europa 2010-aisiais ?

 

R.: Badas, sausra, sukilimai, bedarbystė.

 

A.: O Rumunija ?

 

R.: Rumunija matau kažkaip ramesnę. Pas mus taip pat padidės nedarbas, labai trūks pinigų visoje šalyje, bet aš nematau bado. Galbūt todėl, kad mes auginame daug maisto produktų ir nepraradome ryšio su žeme. Ir vis tik matau, kad labiausiai nukentės Amerika. Kaip jau minėjau, doleris praras bet kokią vertę.

 

A.: Bet juk tai tik laikinai. Ras kitą valiutą.

 

R.: Tai turės įtakos visai planetai. Pasauliniu lygiu. Prekybos mainai bus nutraukti ir tai prives prie bado. Daugelis šalių priklauso nuo importo.

 

A.: Taip, bet juk ras kažką, kas gali būti panaudota vietoj pinigų.

 

R.: Jei nori, galima rasti. Bet tie, kurie valdo pasaulį, nori panaudoti tai tam, kad įvestų virtualius pinigus. Viskas yra suplanuota. Nesvarbu, kiek žmonių mirs, tai – šalutinis poveikis.

 

A.: Gal galėtum paaiškinti plačiau ?

 

R.: Faktas, kad Žemė dabar pereina didžiulį kaitos laikotarpį, kuris ateina iš Dievo. Faktas, kad mes transformuojamės, gauname galimybę pradėti viską iš naujo, ir tai ateina iš Dieviškosios Matricos. Tie, kurie vadovauja mums, žino apie tai jau seniai. Jie pasiruošę ir laukia. Jie pasistengs tai išnaudoti savo labui. Todėl jie meluos apie viską. Jie leis, kad tai įvyktų. Būtų badas, karas, neviltis, ir tada jie ateis kaip gelbėtojai su vieninga virtualia valiuta, su implantuojamom mikroschemom, su universalia draudimo sistema, su argumentais ir pasisakymais apie tai, kad viskas įvyko dėl žmonių kaltės ir dėl globalinio atšilimo ir per didelio vartotojiškumo. Tokiu būdu jie ir toliau kontroliuos planetos resursus, pinigus, vandenį, orą, gyvenimus, mokslą – viską. Ar tu nematai, kad tai visiškas mulkinimas ? Jie valdo ir kontroliuoja viską jau ir dabar. Tik kelios šeimos valdo visus požeminius turtus ir nežiūrint į tai, sakoma, kad mes kalti. Kad mes, tai ne jie. Tai puiki taktika manipuliuoti. Kuo dažniau mums apie tai sako, tuo labiau mums darosi gėda, kol galų gale ta našta pasirodys mums per sunki. Mums bus gėda ir už save, ir už mūsų protėvius. Ir tada jie ateis su tuo stebuklingu išsigelbėjimo planu. Mes jį priimsime nemąstydami, įsitikinę, kad viską darome teisingai, darome tai dėl savęs ir savo vaikų ateities. Kokios ateities ? Ateities kurioje būsime vergais ?

 

A.: Tai tiesa. Bet žinai ko aš nesuprantu ? Deividas sakė, kad jie daugiau neatitiks Žemės vibracijų ir turės išeiti.

 

R.: Daugelis jų mirs, bet taip pat labai daug ir liks. Liks jų pasekėjai, turintys Annunakių kraujo. Jie sutiko su kraujomaiša, kad ir toliau galėtų kontroliuoti situaciją. Aš tai supratau tik perskaičiusi knygą „Inuaki”.

 

A.: Bet jie juk negali visi būti blogi.

 

R.: Manau, kad jie visi blogi. Netgi manau, kad jų šeimose išgyvena būtent tie, kurie turi daugiausiai neigiamų bruožų. Juk genetiniai pakeitimai jau seniai ne naujiena. Aš nematau kliūčių jiems sukurti savo pasekėjus pagal savo išvaizdą ir panašumą, kurie užpildytų žemės vibracijas savo energija.

 

A.: O tu gali jausti ar matyti tuos, kurie turi Annunakių kraujo ?

 

R.: Jei aš klausiu, man pasako. Tik aš to nežinojau, kol neperskaičiau knygos. Todėl mano patyrimas toje sferoje gana ribotas. Dabar kaip tik bandau į tai susikoncentruoti.

 

A.: O tu turi jų kraujo ?

 

R.: Aš neklausiau ir nenoriu. Aš negalėčiau su tavimi bendrauti jei atsakymas būtu teigiamas. Kas liečia mano šeimą, noriu kuo mažiau žinoti apie tokius dalykus.

 

A.: Jei mes apsistotume tik ties šiais metais, ką galėtum man papasakoti ?

 

R.: Šiais metais vadovaujantys asmenys pripažins, kad vyksta geomagnetinės anomalijos. Tai reškia, kad planetoje atsirado ženklų apie artėjantį polių pasikeitimą.

 

A.: Deividas taip pat tai minėjo.

 

R.: Žinau, kad tai tiesa. Kaip jau sakiau, tai pripažįsta, bet įvyks tai tik 2012 metais.

 

A.: O kas vyks šiemet, sąryšyje su artėjančiomis permainomis ?

 

R.: Man sako, kad pirmiausia tai paveiks paukščius, jūros žinduolius ir lėktuvus. Vabzdžiai pasidarys labai agresyvūs ir keistai elgsis. Artėjant rudeniui visą tai stiprės. Visus šiuos metus daugės incidentų susijusių su NSO. Kiek aš matau, daugiausia objektų bus matoma pietų Amerikoje ir šiaurės Europoje.

 

A.: Tai reiškia, kad mes ne vieni. Tai gerai.

 

R.: Sela sako, kad daugelis iš šių objektų nežemiškos kilmės, ir kad jie atskrido stebėti.

 

A.: Ką reiškia daugelis ? O kiti ?

 

R.: Kiti – kažkas kita.

 

A.: Kas ?

 

R.: Net nežinau ką pasakyti. Bet jei aš klausiu ir susikoncentruoju į tą informaciją, matau žmones kaip mes, apsirengusius baltais kostiumais ir su kaukėmis ant veidų, kurie susirinko aplik apvalų skraidantį objektą. Klausiu, kur tai, ir man sako – Nevadoje. Klausiu, tai – NSO, ir man sako – žemiečiai. Koks jų tikslas ? Sąmyšis, disbalansas, baimė. Viskas ką galiu pasakyti. Aš bandau prasibrauti giliau, bet daugiau  nieko negaunu.

 

A.: O tikrieji NSO ? Kas su jais ?

 

R.: Jie atskrido stebėti mūsų. Problema tik ta, kad aš matau du skirtingus jų tipus. Vieni, jaučiu, mūsų draugai, o kiti agresyvūs. Jei bandau gilintis labiau, kažkas mane stabdo. Man sakoma, kad 2011 metais mes sužinosime apie tai labai daug, o iki tol, tai ne mano rūpestis. Apskritai, gal ir gerai, kad man taip sako.

 

A.: Kodėl gerai ?

 

R.: Aš žiūriu nepatikliai į visą tai, kas susiję su tom skraidančiom lėkštėm. Tai yra aš jaučiu jų buvimą, bet vis tiek jomis netikiu. Aš, žinoma, manau, kad ten Visatos platybėse egzistuoja kažkokios protingos būtybės, bet kad jos gali atskristi pas mus, mano protas tiesiog atsisako priimti. Viskas labai paprasta, mano ribotas protas negali priimti minties, kad tai yra įmanoma.

 

A.: Bet juk kai kurie žmonės gali pateikti įrodymus, taip pat egzistuoja įvairios knygos, įrodančios nežemiškų civilizacijų buvimą. Yra netgi straipsniai žurnaluose ir nuotraukos.

 

R.: Ir kas iš to ? Aš negaliu savęs įtikinti. Tiesiog tokia aš esu.

 

A.: O jei tu susikoncentruotum į tai, kada visa tai atsiskleis ?

 

R.: Man sako – atsargiai, jus apgaus ! Daugiau nieko. Bet aš nujaučiu didelį pavojų, lyg mums kažkas grėstų.

 

A.: Ar manai, kad jie bandys mus užpulti ?

 

R.: Aš negaliu atsakyti į šį klausimą. Tik matau, kad jie yra dviejų tipų – geri ir blogi.

 

A.: Aš prašau tavęs, net jeigu tu netiki, paklausk Selos ką visa tai reiškia ?

 

R.: Sela sako, kad vieni iš jų mus puls – tie, kurie susiję su dabartine tvarka, bet kiti mums labai daug padės, ypatingai po 2012 metų. Ir vis tik aš negaliu tuo patikėti.

 

A.: Deja, mūsų žemiškas supratimas yra labai ribotas. Labai dažnai mes patys apribojame save savo įsitikinimais.

 

R.: Tai tiesa, bet aš tos ribos peržengti nesugebu.

 

A.: Gerai, tai jeigu dabar reikėtų apibendrinti 2009 metus, ką galėtum pasakyti ?

 

R.: Tai – didelių pokyčių visose srityse metai: ekonominės, socialinės, kultūrinės. Matau, kad šiais metais bus nuspręstas žmonijos likimas. Matau ekonomiką ties žlugimo riba. Badas, maištas, ligos, gamtos kataklizmai visame pasaulyje. Galu gale, visa tai sustiprės metų gale, kai galimas daiktas, prasidės karas. Deja, aš manau, kad būtent tai mūsų ir laukia. Bet žinai, Rumunija kažkokiu būdu bus nuo viso to apsaugota. Iki mūsų tas karas neprieis. Kažkokiu stebuklingu būdu mus nuo to apsaugos. Žinoma, mes taip pat turėsime iškęsti nemažai, kas liečia ekonomiką, pas mus taip pat bus problemų, bet kitos rūšies.

 

A.: Gal galėtum plačiau ?

 

R.: Kaip matau, Rumunijoje bus ramybės laikotarpis. Bet taip pat matau susijaudinusius, nuliūdusius žmones, matau sausrą, audras, karštį, šalčius, matau pyktį ir konfliktus. Bet nematau masinių sugriovimų, liepsnų, nužudytų žmonių. Man sako, kad karas apsups mus iš visų pusių ir vis tik mes jame nedalyvausime. Lyg mūsų šalis būtų uždengta milžinišku varpu iš teigiamos energijos, kuri mus saugos. Šiandienai tiek. Pasimatysim kitą kartą.

 

Laukite tęsinio…

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
2012

Cigone prisiskaite teoriju ir pateikia rimtu snukiu kaip uz gryna tiesa ;DDD

Taip pat skaitykite