Vanga: Rusija taps pasaulio valdove

Aiškiaregės Vangos mokinys Vasilij Varlamov iš Nižnij Novgorodo keletą metų užrašinėjo savo mokytojos pranašystes

 

Stažuotė pas babą Vangą

 

V.Varlamovas gyvena Nižnij Novgorode ir dirba psichologu – užsiima vaikinų, grįžusių iš Čečėnijos, reabilitacija. Du kartus per mėnesį priima tuos, kuriems reikia jo pagalbos. Tarp jo klientų yra ir žymių politikų ir artistų. Tačiau savo veiklos V.Varlamovas nereklamuoja – netgi kaimynai nežino, kad greta jų gyvena Vangos mokinys…

 

-Kaip Jūs patekote pas Vangą?

 

Tai buvo 1990 metais. Liaudies medicinos asociacija nusiuntė mane pas bulgarų žiniuonius studijuoti gydymo žolėmis. O kursų pabaigoje aš nusprendžiau prasimušti pas Vangą ir įteikti jai dovaną – ikoną ir taurę. Privažiavau prie namo, o ten – eilė. Netgi pamatyti Vangą, dedančią į kibirą cukraus gabaliukus, kuriuos atnešdavo jos pacientai (aiškiaregės žodžiais, cukrus kristalizuodavo žmogaus energiją, ir paėmusi jį į rankas, ji patekdavo į vidinį paciento pasaulį), buvo nerealu. Bet staiga greta atsirado vyriškis, kuris šūktelėjo: ,,Ar yra čia ruselis ekstrasensas?”. Aš dėl visa ko pasakiau: ,,Yra!”. Mane nuvedė pas Vangą. Ji klausia rusiškai: ,,Kaip vertinate taikdarį?”

 

-Kokį taikdarį?

 

-Aš ne iš karto supratau, kad ji turi galvoje Andrejų Sacharovą, kuris buvo tremtyje Gorkyje (Nižnij Novgorode). Pakalbėjome apie Sacharovą. Ir štai ji pasiūlė: ,,Ar nori pasilikti pas mane?” Man net kojos sulinko! Aš net ir svajoti negalėjau apie tokią sėkmę!

 

Taip Vasilijus Varlamovas tapo vienu iš aiškiaregės padėjėjų ir pragyveno Bulgarijoje nuo 1990 iki 1995 metų.

 

-Vangos namuose aš negyvenau, – prisimena V.Varlamovas. – Kaimelyje, kurio pavadinimas Rupetas, nuomojome butą. Vanga atsiųsdavo man pacientų, kurių problemas galėjo išspręsti ne toks stiprus ekstrasensas. Be manęs jai padėjo dar du ekstrasensai, vienas jų buvo iš Rygos. Aš kiekvieną dieną skambinau Vangai ir, jei išpuldavo laiko, ateidavau į svečius. Varlamovo žodžiais, Vangos dienotvarkė nesikeitė. Vanga keldavosi apie 9 val. Prausdavosi šulinio vandeniu, pusryčiaudavo daržovių arba avižų košės, gėrė beržų sulą. Paskui priiminėdavo pacientus. Po vakaro šeštos vakarieniaudavo – virtos žuvies, virtų kiaušinių ir daržovių. Paskui bendraudavo su artimaisiais arba peržiūrinėdavo suvenyrus, kurių jai atveždavo iš viso pasaulio. Labiausiai Vanga mėgo pliušinius žaisliukus, juos glostydavo ir patyliukais verkdavo. Dažnai Vanga eidavo apsiplauti prie krioklio: atstatyti jėgoms jai reikėdavo gyvo, o ne vandentiekio vandens.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

,,Aš grįšiu 2005 metais”

 

-Kai Vangai prasidėdavo aiškiaregystės ekstazė, netgi oras aplinkui buvo prisotintas elektros iškrovų, – tęsia Vasilijus Michailovičius. – Aš buvau liudytojas vieno iš paskutinių jos pranašysčių. Tai lietė pačią Vangą. Jau po Vangos mirties ėmė kalbėti, kad ji būk tai pranašavusi, jog Bulgarijoje turi gimti mergaitė su jos siela. Bet tai nevisiškai taip. Prie manęs Vanga kalbėjo, kad bendravo su savo mirusios motinos siela. Ir ši siela gyvena Paryžiaus Notr-Damo katedroje. Motina jai pasakiusi, kad antrą kartą Vanga bus pagimdyta Prancūzijoje ir kad ši mergaitė taip pat turės fizinę negalią. O preliminari gimimo data – 2005 metai.

 

-Ji jus mokė aiškiaregystės?

 

-Kaip galima išmokti tų dalykų, kuriems ji buvo gabi? Prie manęs ji pasakojo vienai moteriai, kur žuvo jos giminaitis ir kur yra jo kūnas, – apsiriko tik viena raide nežinomo upelio pavadinime kitoj šaly!

 

-Yra nuomonė, kad Vangos fenomenas – iš tiesų Bulgarijos spec. tarnybų darbas. Kad informaciją apie pacientus jai rinko kambarinės viešbučiuose ir t.t.

 

-Aš nemačiau ir negirdėjau nieko, kas galėtų patvirtinti tokią nuomonę. Net jeigu ir būtų taip, tai, žinoma, Bulgarijos spec.tarnybų kaltė yra dėl ,,Kursko” žūties. Pamenate jos pranašystę: ,,Kurskas nueis po vandeniu ir visas pasaulis jį apverks…”

 

Likus dviem metams iki mirties Vanga pareiškė Varlamovui, kad jis savo misiją prie jos jau atliko.

 

-Ji pasakė, kad mano žemėje manęs reikia, o pas ją ,,srautas greitai išseks”. Aš tada neišdrįsau paklausti, ką ji turėjo omeny, bet dabar suprantu, kad Vanga jautė savo mirtį.

 

Vanga – apie Rusijos ir pasaulio ateitį

 

,,Viskas ištirps tarsi ledas, ir tik viena pasiliks – Vladimiro, Rusijos šlovė. Pernelyg daug pastatyta ant kortos. Niekas nesugebės sustabdyti Rusijos. Viską nušluos ji nuo savo kelio ir ne tik išliks, bet ir taps pasaulio valdovu”.

 

,,Rusija suplonės ir vėl užims savo vietą”.

 

,,Rusijoje gims daug naujų žmonių, kurie sugebės pakeisti pasaulį”.

 

,,Kosmose atras gyvybę ir taps aišku, kaip gyvybė atsirado Žemėje”.

 

,,Žemėje iškas didelį miestą, kurio dėka žmonės daugiau sužinos apie savo praeitį”.

 

,,2018 metais traukiniai skraidys ant laidų nuo saulės. Naftos gavyba nutruks, žemė ilsėsis”.

 

2004 metams Vanga išpranašavo pablogėjusią ekologinę situaciją ir daugelio gyvūnų bei žuvų išnykimo pradžią ir netgi vabzdžių – bičių.

Rekomenduojami video:


2500
14 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
mergaite

2018m.paziuresim kaip traukinei skraidys ant laidu

Lemurija

Pasidomek apie SkyWay. Suprasi, kaip jie skraidis.

ma

rusija nuo senu laiku yra stipri valstybe ir didele,ir niekada jinai neisnyks,todel gal geriau paziurekim patys i save,kas liko is musu paciu,jei taip gerai zmones nebegtu i kitas salis,pensininkai kapeiku neskaiciuotu

ezoterikas

biciukas biski smegenys aptemę, tu jutube įsijunk kas darosi tenais, kaip žmonės apie valdžią atsiliepia…rusai neemigruoja, nebėga iš šalies ? zonose kas darosi tenais, kalinių kankinimai kaip prie nacių, prižiuretojai kalinius kankina. TOKIŲ bajerių nėra net pietų amerikoje, gal kokiam tik afganistane, irake ir panašiai

NADIA VYSNIAUSKIENE

BAISU PAGALVOTI APIE KARĄ.. ABU MANO TEVAI BUVO KARO DALYVIAI, BIJAU DEL VAIKU IR ANUKU…POLITIKA- NESVARUS REIKALAS, BET VISKO GALI BUTI… … VANGOS FENOMENAS YRA IRODYTAS TARPTAUTINIU MASTU.. TAI UNIKUMAS… ABEJOTI NEGALIMA.DEKOJU.

Neonostradamas

Vanga niekuomet neaps pranaše nes ji tik kgb statytinė,o Rusija niekda netaps pasaulio valdove, todėl, kad bandydama pasiekti šio tikslo jis taps didžiausiu pasaulyje atominių pelenų savartynu ir labai labai greitai…

jonas

o ka rusai atkovojo musu laisve nuo vokieciu,tas gerai,bet nepamirskit kad db jie del to gailisi,nes mes jiems kaip zydai,nori jie nusluot visas baltijos salis kas priklause jiems,ir jiems dzin ar mes pasiilgom rusu,ar juos smerkiam.visi rusai buvo nurauti ir bus.bet vienintelis nesveikas yra putinas,kuris stumdo zmones,o pats slepiasi savo soste ir stumdo figureles pries senatve. jei niekas nieko nedarys,mums baigsis prastai.

Rolka

Kad ne Vanga tas pranasystes kure,o rusijos spec tarnybos ir propagandistai :) Vangos dukters knygoje apie tai is viso neuzsimenama,bet rusija yra rusija – isknis smegenis milijonams,kad turetu sau palankiu zombiu armija :D

fted

Kad jos pranasystes kiekvienais metais vis kitokios buvo pasidomekit :DDD

as

kad dar nereiketu gailetis tu rusu

as

zmones puola ant tu rusu,bet kad nereiketu dar gailetis,tokius vokiecius kurie vikde genocida kaskaip pamirso,jei ne tie rusai musu gal nekvapo nebutu

Aurimas

Va va ir praded Rusijai pranasystes pildytis.

Taip pat skaitykite