Buvęs CŽV agentas atskleidė kaip galima sužinoti ar jūsų klausomasi

telefonas-pasiklausymasVisuotinis sekimas šiais laikais yra ne paslaptis. Pasak buvusio CŽV agento, JAV yra klausomasi net niekuo neišsiskiriančių asmenų. Taip valstybė nori sužinoti daugiau apie savo piliečius ir jų mąstyseną.

 

“Terorizmo pavojus, tai tik priedanga”, – teigia anonimu norėjęs likti JAV pareigūnas.

 

21 metus pradirbęs vyriškis pasakojo, kad kartais pats nesuprasdavo kam jam buvo liepiama klausytis eilinių piliečių kalbų.

 

“Tai buvo tiesiog buitinės kalbos. Žmona liepia vyrui nupirkti pieno parduotuvėje, paaugliai kalbėjo kur įsigyti marihuanos, vyro meilužė skambindavo paklausti ar jis vienas… Tačiau mums buvo liepta to klausytis ir sistemingai viską užsirašinėti. Kam šie duomenys skirti, mums nebuvo aiškinama”, – vienam užsienio šaltiniui teigė buvęs CŽV agentas.

 

Jo teigimu taip vyksta visur, ne tik JAV. Taip pat jis pateikė kelis paprastus būdus kaip kiekvienas gali sužinoti ar jis nepateko į nelaimingųjų tarpą. Savo telefone surinkite šiuos kodus:

 

Kodas *#06#

 

Šios kombinacijos dėka galime sužinoti ar mūsų unikalus išmaniojo telefono IMEI numeris nebuvo pakeistas slaptų tarnybų. Pasak buvusio CŽV agento, jeigu numeris rodomas telefono ekrane nesutampa su Jūsų IMEI numeriu ant telefono dėžutes, tikėtina, kad į jį buvo slapta įsilaužta.

 

Kodas *#21#

 

Ši slapta kombinacija leidžia gauti informaciją apie įjungtą peradresavimą. Taip galime sužinoti ar kas nors negauna jūsų skambučių, pranešimų arba kitų duomenų. Jeigu prie tam tikrų duomenų pateiktas kitas, ne jūsų telefono numeris, tai reiškia, kad peradresavimas yra įjungtas. Verta pastebėti, kad peradresavimą kartais netyčia gali įjungti ir patys žmonės.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kodas *#62#

 

Ši slapta komanda leidžia sužinoti numerį, į kurį nukreipiami peradresuojami įeinantys skambučiai, jei telefonas išjungtas arba yra už ryšio zonos ribų. Dažniausiai tai būna jūsų operatoriaus numeris, tačiau jeigu numeriai nesutampa, tai yra dar vienas įspėjimas jums.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kodas ##002#

 

Surinkus šį kodą, galėsime atjungti skambučių peradresavimą į kitus mums nežinomus numerius. Nuo šiol skambučius galėsite priimti tik jūs.

 

Tačiau pareigūnas užtikrino, kad jeigu spec. tarnybos norės, tai Jus net įsivaizduoti negalėsite, kad jūsų pasiklausoma. Žinoma eilinius žmonės tai neliečia, tačiau nusikaltėlius, teroristus ir kitus valstybės priešus pasiklausoma kitais būdais.

 

Taip pat jis patikino, kad kartais girdimas aidas pokalbiu metu, su pasiklausymu visiškai nesusijęs. Tai tiesiog tinklo problemos.

 

“Jeigu jūsų pokalbių klausomasi, jus tikrai to neišgirsite.”, – patikino jis.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Joan

Man po dviejų kodu išmeta dar ir trečią tai čia taip išeina kad pasiklauso…. SN9WVDU18428011048

Laukas

Mano mama dabar sizofrenija serga, galvoja, kad visur jos klausosi ir kazkas daro kad jai pakenkt.. o tai kaip isgydyt?

Menas gelbsti

Tegu dainuoja šiuolaikinių atlikėjų dainas, besiklausantiems nusibos!

Inspektorius Kirvis

*#30# *#33# *#43# ##007#

Inspektorius Kirvis

*3001#12345#* surinkite tokia kombinacija,rezultatas priblks.

Guliveris

Patikrinau tais kodais rado tik tele2 peradresavimo nr šita +37067363000 maniau kad seka kas paskambinau operatoriu jie pasake kad jų numeris sako galim atjunkti jei norit peradresavima kai telefona išjunktas ar nepasiekiamas tai palikau tai tiek.

Tadas

Matomai kiekvienas mob.turi savo klausimosi kodus. ! Kaip pavardes. Mane tikrai klausydavo,tiesiog jausdavau kada pasijungia ir issijungia.Ziurek po keliu miniciu skambini ir visai kitaip. Svaru ir jokiu maisimosi. Del manes tegul klausosi. ,ka kalbu tai mano gyvenimas.

Slapynasris

O tu nekalbek telefonu, kalbek lauke ar miske, gatveje, kur nera telefonu ir kt. meslinu elektronikos “planuoto pasibaigimo” aparatu. Ir bendrai nepirkit elektronikos daugiau. Tai yra vartotoju revoliucija!

Issei

Vienas tik veikė kodas, kiti ne :D

Guliveris

Suvedus šita koda *#62# radau peradresavima į kita telefono nr ka daryt operatorius sako ne jų?

Guliveris

Reiks dar tikritis ar kas nešnipinėja

Hidden name

Dzukeli, netikrytis, o tikrintis, neteršk kalbos.

Meskutis

As surinkau visus numerius situos…pirmi lyg tai buvo labai ilgi. Nesuprantu as cia…

Abuga buga

Gal raidę praleido, neputok. Be to, ne “dzukeli”, o dzūkeli :D

Slapynasris

Matosi, kad dauguma avigalviu yra daunai, spaudzia raudona nykstis zemyn.

Taip pat skaitykite