Baltieji Rūmai knibžda vaiduokliais?

“Baltuosiuose rūmuose gyvena milijonai vaiduoklių”. – taip tvirtina Džena Buš, prezidento dukra. “Žmonės tikriausiai pagalvos, kad aš išsikrausčiau iš proto, – tęsia Džena. – Bet aš nejuokauju: aš juos ten iš tikrųjų girdėjau”.

 

Interviu, kurį ji neseniai davė leidiniui Texas Monthly, mergina pasakoja apie savo susitikimus su paties žymiausio Amerikos pastato vaiduokliais.

 

Vaiduokliai ateina naktį

 

“Kartą naktį. – tęsia Džena. – iš židinio mano kambaryje pasigirdo kažkieno dainavimas, kažkas dainavo ariją iš operos. Kai papasakojau apie tai savo seseriai barbarai, ji nepatikėjo, tačiau kitą savaitę, kai mes abi buvome mano miegamajame, mes išgirdome pianino garsus: tai buvo 6 dešimtmečio motyvas”.

 

Džena ne pirmoji ir Baltųjų Rūmų gyventojų kalba apie vaiduoklius. Ronaldo reigano dukra tvirtino, kad matė Abraomo Linkolno vaiduoklį. Jos pasakojimą patvirtina daug Baltųjų Rūmų darbuotojų, kurie ne vieną kartą susidūrė su JAV prezidento šmėkla.

 

Haris Trumenas, kuris ilsėdavosi nuo prezidentiškų darbų grodamas pianinu, irgi buvo įsitikinęs, kad šiais kambariais klaidžioja Abraomo Linkolno šešėlis.

 

Taip pat ir Linda, prezidento Lindono Džonsono dulra, pasakojo, kad kambaryje, kuriame dabar gyvena viena iš Bušo dukterų ir kuris laikomas vaikų kambariu, būta paranormalių reiškinių. O buvusi JAV pirmoji ledi Hilarė Klinton kartą prisipažino, kad dažnai girdėjo Baltuosiuose Rūmuose keistus garsus ir nematomų žmonių žingsnius, nuo kurių imdavo šiurpas.

 

Nerimstantis Linkolno vaiduoklis

 

Vaiduoklių prezidento rūmuose išties nemažai, tačiau jų “šeimininku” laikoma Abraomo Linkolno dvasia, prezidento, kurį nušovė teroristas 1865 metais teatro ložėje. Ir neilgai trukus po to baltuosiuose Rūmuose imta sutikti nužudytojo vaiduoklį – charakteringą Linkolno siluetą, žvelgiantį pro Ovalinio kabineto langą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pirmasis žmogus, pamatęs jo vaiduoklį Baltuosiuose Rūmuose, buvo Greisė Kulidž, prezidento Kelvino Kulidžo žmona. Linkolno vaiduoklis pasirodė jai Ovaliniame kabinete. Stovėdamas prie lango, jis giliai susimąstęs žvelgė į Pensilvanijos aveniu. Tuometiniai aparato darbuotojai vienbalsiai tvirtino irgi jį matę.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Ypač dažnai Linkolno vaiduoklį regėdavo Ruzvelto valdymo laikais. Kartą viena Ruzvelto sekretorė, jauna mergina, užėjusi į tą patį kambarį, kuris kažkada priklausė Linkolnui, pamatė sėdinčią ant lovos velionio prezidento figūrą – ji rišosi batų raištelius. O kambarinė kartą užklupo Linkolną tuo momentu, kai jis bandė įkurti židinį.

 

Visus 13 Ruzvelto buvimo Baltuosiuose Rūmuose metus buvusiame Linkolno kabinete buvo įrengtas pirmosios ledi kabinetas. Pati ponia Ruzvelt nematė vaiduoklio, bet dažnai skundėsi, kad darbo metu ją kažkas stebi. Ji neabejojo, kad tai nerami nužudytojo prezidento dvasia.

 

Olandijos karalienę Vilhelminą, apsistojusią Baltuosiuose Rūmuose prezidentaujanr Ruzveltui, kartą naktį pažadino beldimas į miegamojo duris. Atidariusi duris, jis pamatė ant slenksčio… Abraomą Linkolną. Prezidentas buvo tikras džentelmenas ne tik gyvas būdamas, bet ir po mirties: net tapęs vaiduokliu Linkolnas paprastai belsdavo prieš įeidamas.

 

Jei tikėti skrupulingai vedama Baltųjų Rūmų kronika, po Ruzvelto mirties ir jo našlės išsikraustymo, “šeimininkas” pajuto simpatiją ramiai ir geros širdies Trumeno dukrai. Vakarais mergina dažnai užsidarydavo “Pragariškame miegamąjame” ir ilgai kalbėdavosi ten “pati su savimi”, kaip daug kam atrodė. Tėvas nedraudė jai taip elgtis ir atmetė gydytojų siūlymus pasikalbėti su “vargšele”.

 

Tokio tėvo “nerimtumo” priežastį gali atskleisti kartą sekretorių nugirstas pokalbis tarp jo ir dukters: “Sužinok iš Jo, kaip man veikti šioje situacijoje”.

 

“Tai didelis senovinis pastatas, ir tereikia tik išjungti šviesą, kai tyloje bet koks judesys atkreips jūsų dėmesį”. – sako Baltųjų Rūmų administratorius Haris Voltersas. Pati paslaptingiausia rūmų vieta – prezidento apartamentai. Bet koks garsas iš ten pasklinda koridoriais.

 

Bušas nenori susitikti su vaiduokliais

 

Voltersas teigia, kad be Linkolno dvasios Baltuosiuose Rūmuose gyvena ir kitų žmonių šmėklos. Laikas nuo laiko koridoriuose pasirodo pusiau perregimas Džono Adamso žmonos siluetas su išskalbtų baltinių kraite rankose.

 

O kartą, kai Vudro Vilsono žmona sumanė pasodinti rožių sode priešais prezidento rūmus, priešais ją atsirado buvusios pirmosios ledi Dolės Medison vaizdinys, kuris paprašė netrikdyti jos sodo ramybės.

 

Spiritizmu užsiiminėjęs prezidentas Endriu Džeksonas po savo mirties irgi papildė Baltųjų Rūmų vaiduoklių skaičių. Plevėsa, būdamas gyvas, jis ir po mirties vaidino lovelaso vaidmenį. Šįkart jau vaiduokliško. Bet kokiu atveju, gražutės sekretorės iki šiol tebesiskundžia, kad praeidamos pro mėgstamą jo lovą Rožiniame miegamąjame, neretai girdi savo adresu nedviprasmišką kikenimą.

 

Viena iš buvusių Baltųjų Rūmų darbuotojų Liliana Parks prisimena: “1961 metais Rožiniame miegamajame aš tvarkiau patalynę, skirtą karalienei Elžbietai, atvykusiai į Vašingtoną su vizitu. Aš pasilenkiau ir staiga pajutau prisilietimą prie mano nugaros kažkieno tvirtomis rankomis. Mano plaukai pasišiaušė, juk kambaryje be manęs nieko nebuvo. Tačiau kai pasigirdo charakteringas kikenimas, aš susivokiau, kieno čia darbeliai ir kaip kulka išlėkiau iš kambario”.

 

Džordžas Bušas, skirtingai nei jo dukra, su pagrindinio šalies pastato vaiduokliais kol kas nesusitiko, tačiau, jo paties žodžiais tariant, ir neturi tokio noro.

 

Геннадий НИКОЛАЕВ Аномальные новости 51,2007 ir Anomalija.lt inf.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
smeklys

Trakų pilyje ne vienas ir ne kartą sako matęs VYTAUTO DIDŽIOJO
siluetą.

asd

jeigu tai ir butu tiesa.. tada kaip tos visos dvasios ten sutaria? juk jos visos turi itaka visos megsta valdyti, kodel nera 2pezidentu ?dar vienas dalykas, kartais galvoju kad tie patys tenais ir nori kad zmones galvotu apie tokius dalykus kurie nera apciuopiami… nepasako tiesos iki galo. kad butu klausimai kurie patys juos visus zino.. aas taip pat zinau. sunku aiskinti taciau taip jau yra kad egzistuoja viskas ka matome. kartais pasakojimai buna netikri, cia galvoju kad zmones kartais pasamoneja issigalvoja tiesiog yra daug informacijos sukaupta nereikalingos kuria akimirksniu smegenys apdoroja, taciau atsitikus kaskam kaskokioi busenoi atrodo kad mes girdime… Skaityti daugiau »

Jaunelis

Valdzios atstovai ir po mirties megsta pasilikti siame pasaulyje,Maskvos kremliuje ju yra,Peterburge,sako,galima pamatyti Petra Pirmaji.Idomu butu suzinoti kas vyksta Lietuvos Valdovu Rumuose.

vova

wow noreciau ir as baltuosiuose rumuose pavieset gal ir as linkolna pamatyciau:)

Taip pat skaitykite