Įspėjamieji likimo ženklai. Kaip juos suprasti?

likimo-zenklaiKaip su mumis kalbasi pats likimas? Likimo ženklai gali būti labai įvairūs, kai kurie gaunami sapnuose, kai kurie – realybėje.

 

Svarbiausia – „perskaityti“ juos. Kartais likimo ženklams liekame akli ir kurti, ir tik tada, kai kažkas nutinka, susigriebiame.

 

Likimo ženklų klasifikavimas

 

– Sapnai.
– Kelis kartus pasikartojantys įvykiai.
– Astrologinės pranašystės.
– Aplinkiniai, kuriuos sutinkame reikiamoje vietoje ir reikiamu laiku.
– Spausdinta informacija (žurnalų, laikraščių straipsniai, knygos), kuriuos perskaitome tuomet, kai reikia dėl kažko apsispręsti. Arba tarsi netyčia į rankas paimame tam tikrą knygą ar leidinį ir taip pat „netyčia“ atsiverčiame kaip tik tokį puslapį, kurio informacija priverčia suklusti.
– Internetas (elektroniniai laiškai, bendravimas socialiniuose tinkluose arba netikėtai patenkame į nežinomą el. svetainę, kuri mus sudomina).
– Netikėti telefono skambučiai, nepažįstami skambintojai.
– Žodžiu, visa tai, kas iškrenta iš įprasto gyvenimo ritmo. Tačiau bene svarbiausią vaidmenį šiuo atveju vaidina mūsų intuicija. Paklausykite, ką ji sako? Galbūt verčia suklusti, sunerimti, galbūt neapleidžia įkyri mintis, kad turi įvykti kažkas neįprasta ir pan.?

 

Ženklai sapnuose

 

Kartais informacija būna gana tiesmuka, tarkime, „paveikslėlių“ pavidalu, kartais tenka šifruoti metaforas ar užuominas. Reikėtų atkreipti dėmesį į nuolat pasikartojančius sapnus: vertėtų juos užsirašyti ir bent jau mėginti „iššifruoti“ juose glūdinčią informaciją.

 

Jei sapne „aprašomi“ ateities įvykiai gerokai skiriasi nuo to, ką suplanavote, derėtų pagalvoti, kaip būtų galima pakeisti situaciją sau naudinga linkme. Pavyzdžiui, jei po savaitės jūsų laukia svarbus susitikimas dėl darbo, o jums kelias naktis sapnuojasi, kad, vos įėjus pas būsimą darbdavį pokalbio, nulūžta bato kulniukas. Vadinasi, pirmiausia pasirūpinkite gera, patogia avalyne, paskui būkite atsargūs kalbėdami apie save.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Siųsdamas abstrakčius sapnus, likimas gali pateikti informacijos apie ilgai jus kankinančius klausimus. Tarkime, jei nesuprantate, kodėl atšalo santykiai su mylimuoju, ir nuolat sapnuojate papūgas, gali reikšti, kad jūsų žmogus patikėjo apkalbomis apie jus.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Pranašingą sapną galima ir „užsisakyti“. Jei turite kažką nuspręsti, prieš miegą Visatai pateikite klausimą. Atsakymą turėtumėte gauti per tris paras: arba jums prisisapnuos įvykių seka, arba keli jūsų pasirinkimo variantai ir jų pasekmės. Kartais prisisapnuoja jums galintis padėti žmogus.

 

Realūs ženklai

 

Jie skirti netikintiems sapnais. Pamenate frazę „Jei pirmą kartą nepasisekė, tai parašiutizmas – ne jums“? Ja galima charakterizuoti daug likimo ženklų. Jei išsyk nesiseka, jei iškyla vis naujų kliūčių, vertėtų sustoti ir pagalvoti, kodėl.

 

Pirmasis pavyzdys

 

Žmogus važiuoja į oro uostą. Jis apsipylė drabužius kava, paskui ilgai ieško raktų arba dokumentų, tada smarkiai vėlavo taksi, o dar vėliau įstrigo transporto spūstyje. „Tai tik beprasmiai sutapimai. Netikiu tokiais prietarais“, – atkirs racionaliai mąstantis žmogus. Tačiau daugybė žmonių, pavėlavusių į lėktuvus, paskui dėkojo likimui, nes skrisdami būtų patyrę katastrofą.

 

Aišku, yra ir tokių, kurie iš visų jėgų, nugalėdami visas kliūtis, vėluodami, veržėsi skristi ir žuvo. Šiaip ar taip, netgi mokslininkų tyrimai parodė, kad lėktuvuose ir traukiniuose, kurie patenka į katastrofas, būna mažiau žmonių nei įprastai. Esą žmonės atsisako skristi dėl pačių įvairiausių priežasčių: netikėtai susirgo, pavėlavo, pamiršo dokumentus, kiti, netgi nesibaimindami, įvardija, kad jiems kilo negera nuojauta.

 

Kad nuojauta yra realus ir neretai objektyvus dalykas, galima neabejoti. Kaip manote, kodėl per gamtos stichijas (cunamius, ugnikalnių išsiveržimus, žemės drebėjimus ir pan.) žūsta nedaug gyvūnų? Todėl kad jie, kaip pastebėjo mokslininkai, kaip tik ir vadovaujasi nuojauta bei skuba pasitraukti iš pavojaus zonos.

 

Antrasis pavyzdys

 

Mergina ruošiasi tekėti. Bet dėl nenumatytų priežasčių tenka nukelti vestuvių datą. Tai nutinka vieną, antrą, trečią kartą. Paskui nuotaka suserga gripu. Vestuvių dieną kažkas iš svečių netyčia aplieja jos suknelę raudonuoju vynu. Vertėjo susimąstyti jau po pirmo karto, na, po antrojo – ypač. Taip likimas bandė apsaugoti merginą nuo neapgalvoto žingsnio: tapusi žmona, ji po kelių mėnesių žuvo nuo smurtaujančio sutuoktinio rankos.

 

Likimas retai įspėja tik vieną kartą. Paprastai tai vyksta mažiausiai kelis sykius. Taigi turite nemažai progų įsiklausyti ir išvengti fatališkų klaidų.

 

Pagalbos ženklai

 

Nemanykite, kad likimo ženklai lemia tik blogį. Dažnai jie įspėja ir apie labai geras permainas, teikia pagalbą ir paramą. Jei jūsų netenkina dabartinis gyvenimas ir svajojate apie kitokį (ir nesėdite sudėję rankų), likimas linkęs padėti.

 

Tarkime, jei laisvalaikiu tapote ar rašote romaną ir svajojate, kad galėtumėte tai veiklai skirti visą save, bet nežinote, ko imtis, netikėtai galite susipažinti su žmogumi, kuris tiesiogiai susijęs su jūsų hobiu ir realiai jums gali padėti. Tai jau pirmas ženklas. Jei pražiopsote jį, likimas „suorganizuos“ su tuo žmogumi dar keletą netikėtų susitikimų, kol susiprasite, kad jam galima parodyti savo darbus. Jei visgi nepasiryšite tokiam žingsniui, galiausiai likimas paliks jus ramybėje – turbūt esate dar nesubrendęs keistis.

 

Svarbi informacija

 

Būna, kad likimo ženklai pasireiškia per informacinį lauką, tad būkite atidūs visoms naujoms žinioms. Pavyzdžiui, jums kelia nerimą kokia nors situacija ir nežinote, į ką kreiptis, tačiau staiga per privatų pokalbį išgirstate apie negirdėtą dvasinę praktiką, kuri jus tarsi užburia, ar apie puikų specialistą, kuris jums galėtų pasiūlyti išeitį iš šios situacijos.

 

Imate aiškintis išsamiau, ir paaiškėja, kad tai – kaip tik tai, ko reikia. Šiuo atveju likimo ženklas buvo pokalbis, per kurį sužinojote, kaip galite išspręsti problemą.

 

Netikėtos frazės

 

Kartais likimo ženklai mus pasiekia ir per spausdintąjį žodį. Galite gauti patarimą ar įspėjimą tik perskaitę straipsnio pavadinimą, pamatę reklamą. Pavyzdžiui, svarstote, kur mokytis ar dirbti. Netikėtai per televiziją išgirstate aukštosios mokyklos ar įmonės pavadinimą, kuris atkreipia jūsų dėmesį. Galimas daiktas, kad tai – ženklas. Tik įsidėmėkite, kad turi sutapti jūsų mintis ir pamatytas ar išgirstas tekstas. Pagalvojote – gavote atsakymą.

 

Taigi būkite budrūs ir visada atkreipkite dėmesį į tai, kas, jūsų nuomone, išeina už įprastos kasdienybės rėmų. Taip ugdysite savo jautrumą ženklams ir likimas su jumis „kalbėsis“ dažniau.

 

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Mantas

Perkėliau savo sena bota į vaiką, o pats pasiėmiau sau naują. :D Dėl to vaikas ir susirgo nes botas persikonfiguruoja vaiko sugebejimus ir po truputi kels juos. Hakelriai nemirsta jie tik atgirmsta kitame kune.

paprika [aitrioji]

tai reiskia, jei mano masina sugedo per menesi 3 kartus, pavojinga ja vazineti?!

Baphomet

Gaila man tokiu zmoniu kurie tiki “likimu”, tiki jog neturi laisvos valios…..

As

Susipazinau su vyriskiu,kuris is karto krito man ir i aki ir i sirdi.Sekanti vakara dar nemiegodama,bet jau snausdama pamaciau epizoda is musu vestuviu.Nustebau,nes tai nebuvo sapnas,bet apie jokias vestuves as net ir negalvojau!Palaikiau tai likimo zenklu.Bet mano isrinktasis keistai elgesi-vengdavo susitikimu,neaiskiai piesdavo ateiti,prase laiko…As vis rasdavau kokia nors informacija,kad reikia laukti ir viskas bus gerai.Kaip pvz.-sakinys soc. tinklalapyje-“Sunkiausia gyvenimo dalis yra laukti,o pati geriausia,kai supranti,kad laukti buvo verta” ir t.t. Buriausi Naujamete nakti,ir is 12 vyrisku vardu,istraukiau butent ta kuri ir norejau…siandien jis pranese,kad tarp musu viskas baigta…

Vertigo Zero

OMG:) sėkmės tvarkantis savo likimą su ,,burtų” pagalba:) O gal dar ir pagal horoskopą pasirinksi vestuvių datą???

lady

Daug maž pati pritempei kiekvieną ‘ženklą’ prie to ko norėtum, bet matyt tai visai ne apie tai. Lauk kažko kito ;)

Taip pat skaitykite